1814

Billaras

Τριπλέτα και με το…ζόρι!

Φτάσαμε Σάββατο, δεν ξέρω αν έχουμε να γράψουμε πολλά γιά όσα ζήσαμε. Ο Μάκης μιά χαρά το έγραψε. Οσα “δεν γίνονται”, τελικά…γίνονται. Οσα ζούμε φέτος είναι το ιδανικό μάθημα κυρίως γιά τους παίκτες του στοιχήματος. Εμείς εδώ στο Betsellers το ξέρουμε καλά, ας το μάθουν κι άλλοι. Δεν υπάρχει αδύνατο στη μπάλα.

Ολα μπορεί να συμβούν. Αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν τελειώνει τίποτα, μονάχα η φόρμα και η απόδοση οφείλουν να είναι …αιωνίως οι οδηγοί μας. Ούτε ονόματα, ούτε έδρες, ούτε φανέλες, τίποτα.

Ηταν απολαυστικές μέρες. Ποδοσφαιρικές μέρες. Που δεν τις ξεχνάς. Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια. Σε συνεπαίρνει τόσο ένας αγώνας που ήταν σκόραρε ο Μόουρα στο 96′ πανηγύρισα! Κανονικά! Και… ουτε Τότεναμ είμαι, ενώ έχασα και στοίχημα από αυτό το γκολ (Χ και g/g είχα παίξει όπως ξέρετε).

Αλλά η δύναμη της εικόνας είναι τρομακτική. Εκείνη την ώρα τινάζεσαι από τον καναπέ σου, ποιό στοίχημα τώρα; Αυτό τα λέει όλα…

Κρατώντας στο μυαλό τον Ποκετίνο στο χόρτο να κλαίει (δικαιωματικά η φωτό της στήλης δική του σήμερα), πάμε παρακάτω. Η σαιζόν…αργοσβήνει, το ξέρετε. Σημερα ελάχιστα πράγματα. Αύριο κάτι παραπάνω (θα υπάρχει κανονικά νέα στήλη) και δεν αναφέρομαι στα γνωστά ψειράκια.

Ας μείνω στο σήμερα…

Μιά δεκάδα ματς σκάναρα. Ντέρμπι, το ξερό Χ της Εξτρεμαδούρα, Βέρντερ, Νυρεμβέργη, Ναντ, Στρασβούργο, Αντμίρα, Κάλιαρι και Τζένοα. Το βασικό: Κανένα δεν με …ξετρελλαίνει. Πιό πολύ γούσταρα που έγραφα χθες γιά την Νοτς Κάουντι (ελπίζω να διαβάσατε το Editorial, τώρα που χαλαρώνουμε θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια), παρά που μελέταγα γιά το κουμάρι.

Ξεκίνησα το σβήσιμο. Ντέρμπι έφυγε. Καλή η απόδοση, η Λιντς χωρίς Μπάμφορντ και με το γνωστό άγχος που κάθε χρόνο δείχνει τέτοια εποχή, αυτό που την οδήγησε εκτός ανόδου με απανωτές φάπες. Γιατί το έσβησα; Λάμπαρντ-Μπιέλσα. Εδώ σκάλωσα, πουθενά αλλού. Ναντ έφυγε ελέω απόδοσης. Ηταν στο 3,20 και μου έκανε. Στο 2,90 το αφήνω εύκολα, δεν έχουνε και κίνητρο.

Αντμίρα έφυγε γιατί και η αντίπαλός της δεν είναι μπάζο κι έχει κίνητρο.

Τζένοα έφυγε γιατί μόνο αν η Αταλάντα σφυρίξει αδιάφορα θα πάρει κάτι. Ας είναι σε ουδέτερο, η διαφορά τους είναι γιά τρίμπαλο.

Πλέον, έχω ομάδες που σχεδόν όλες τις έχω δει πρόσφατα. Και Εξτρεμαδούρα (που έπαιξα προ εβδομάδας διπλό) και Βέρντερ (έχοντας παίξει τον άσο με την Ντόρτμουντ) και Χοφεχνάιμ και Γκλάντμπαχ και Λάτσιο, έχω καθαρή εικόνα.

Εκεί που προβληματίστηκα είναι στο Ντιζόν-Στρασβούργο.Αποδόσεις…εποχιακές. Κι αν το παίξει σπαθί το Στρασβούργο; Θα ληξει 0-3 και άντε γειά. Να το ρισκάρω; Αστο να πάει στο καλό, δεν ψήθηκα.

Εμειναν τέσσερα. Το ξερό Χ, η Κάλιαρι, η Βέρντερ και η Νυρεμβέργη. Εχοντας δει τα Γκλάντμπαχ-Χοφενχάιμ και Βέρντερ-Ντόρτμουντ, ξέρω ότι η Γκλάντμπαχ είναι σε φάση “παμε να φύγουμε, να πάμε διακοπές”, ήταν για΄ντόρτι με την Χόφε.

Απ την άλλη, η Χοφε κάνει διαγωνισμό αφερεγγυότητας και χαμένων ευκαιριών, πολύ χυμαδιό ρε παιδί μου. Σύστημα γιούργια. Η Νυρεμβέργη μπορεί; Ιδου το σημείο που σκαλώνω. Μην τα ψειρίζω πολύ. Θα σβήσω Βέρντερ, θα μείνω με τα άλλα τρία (στο σπανιόλικο, αν δεν κερδίσει η Λούγκο, το Χ τους βολεύει μιά χαρά).

Κάλιαρι άσος, Εξτρεμαδούρα Χ, Νυρεμβέργη άσος και τέλος.

Τον τρόπο θα τον δείτε στο πινακάκι. Νέα στήλη κανονικά αύριο ίδια ώρα, σήμερα μικρή παρουσία στο chat, αλλά αύριο κανονικά και γιά ώρες!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras