1761

Billaras

Aς δούμε μπάλα, πέναλτι και αποβολές!

Δεν ήταν λάθος η σκέψη μου να παίξω ισοπαλίες το ΣΚ, αλλά…ήρθαν αλλού (γέλια). Εβρεξε 0-0 την Κυριακή, ενώ από τα “δικά μου” ήρθε το ένα και τα άλλα πήγαν στα οριακά 1-0. Είπαμε, λόττο. Το 0-0 με το 1-0 ή το 1-1 είναι μιά τρίχα. Αμα θέλει στα δίνει, τα ματς πάντως ήταν όλα όπως τα περιμέναμε.

Καλώς σας βρίσκω, Ιούλιος πλέον, μετράμε αντίστροφα γιά τις…βουτιές μας.

Τι λέει το δικό μου πλάνο; Ταβάνι το Σαββατοκύριακο που έρχεται να παίξω (σταθερά με χαλαρό τέμπο) κάτι ακόμα. Σβηστός. Μετά, απολογισμός (όχι σαν τους παλιούς, πιό λιτός, εξάλλου όλα εδώ είναι στους πίνακες και οι αγώνες και τα αποτελέσματα) και μετά…παύση. Μικρή, τόση δα. Θα..σκάω μύτη, αλλά ως τις 26 του μήνα θα είμαι σε mood διακοπών.

Θα δείτε κείμενα (και ανακοινώσεις εν’όψει επόμενης σαιζόν), αλλά δεν θα παίζω τίποτα. Επίσης, θυμίζω στις 21 του μήνα οι κάβες μηδενίζουν. ΟΧΙ όλες, οι κάβες της σαιζόν (this season” στον πίνακα). Τίποτα δεν θα χαθεί όμως, στο “äll time” του πίνακα θα υπάρχουν όλα τα φετινά και γενικώς.

.τα πάντα, έτσι ώστε να γίνεται και σύγκριση πχ του χρόνου τέτοια εποχή.

Αυτά ως πρόλογος, πάμε στο κυρίως θέμα. Το θέμα μας είναι…ξενύχτι. Σήμερα και αύριο, ξενυχτάμε. Θα ερθετε chat; Εγώ εκεί θα είμαι πάντως. Ωρα 03.30. Και απόψε με Βραζιλία-Αργεντινή και αύριο με Χιλή-Περού.

Και τι παίζουμε; Σίγουρα όχι σημείο.

Οκ, είναι προφανές ότι η Βραζιλία είναι καλύτερη, τα γράψαμε γιά την Αργεντινή. Αλλά σε κάτι 1,80 ούτε με σφαίρες. Μάχη θα γίνει. Χαρακώματα. Οπως και αύριο (αύριο ίσως ακόμα μεγαλύτερη, όπως μεγαλύτερη και η αντιπαλότητα). Τα 0-0 και τα πέναλτι πάνε κι έρχονται. Και το VAR δίνει ρέστα. Δεν ρισκάρω σημείο λοιπόν. Περιμένω άγχος της σελεσάο, ο Μέσι.

. είναι πάντα Μέσι, οπότε πάσο. Να παίξω Χ/1; Μπα… Να παίξω σκορ; Μπα…

Αν έπαιζα σκόρερς, θα έπαιζα είτε Κουτίνιο, είτε Αγουέρο. Καλούτσικα τα any time τους σε 3,50 και 4,50 αντίστοιχα. Αυτό είναι μιά σκέψη.

Φυσικά θα παίξω κάτι όχι ακριβώς ως fun bet αλλά ούτε και στα…πολύ σοβαρά. Θα παίξω “πέναλτι στον αγώνα”.

Δίνει 3,00. Not bad. Θα έχουμε φάσεις, θα έχουμε γκρίνιες, θα έχουμε VAR, θα έχουμε κερκίδα να κοχλάζει, δεν θέλει πολύ. Ας το πάρει όποιος θέλει, και ας μην μπει κιόλας. Αρκεί να δωθεί.

Αυτό ως pre game bet και μετά στο live. Θα έπαιζα και κάρτες αλλά το over 5,5 είναι στο αστείο 1,66 οπότε μένω με το πέναλτι.

Και αύριο; Αύριο πάλι με διαιτητική απόφαση θα ρισκάρω. Με αποβολή. Μπορεί να έχουμε και πάνω από μία, περιμένω σκληρό ματς, ταμπούρι το Περού, αίμα και άμμος. Η “κοκκινη στον αγώνα” δίνει 3,50 και με καλύπτει. Ας την πάρει κι εδώ όποιος θέλει!

Οπότε…έκλεισα. Θα τα κάνω και δυάδα. Στίγμα έδωσα, σκληρά ματς, λίγα γκολ, πολλά σφυρίγματα, μάλλον οριακή επικράτηση Βραζιλίας και Χιλής, αλλά και τα 0-0…παραμονεύουν, οπότε δεν το ρισκάρω γιά κάτι άλλο.

Καλό ξενύχτι, ελάτε το βράδυ στο chat να τα δούμε και τα δύο ματς παρέα. Κόπα Αφρικα δεν αγγίζω, νέα στήλη μάλλον Παρασκευή ή Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras