1666

Skotostrious

Η τελευταία παράσταση…

Μια από τις ιστορικότερες ιπποδρομίες παγκοσμίως , η Αψίδα του Θριάμβου, πραγματοποιείται σήμερα στο ιπποδρόμιο του Longchamps και θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της εξωπραγματικής φοράδας ENABLE να καταφέρει κάτι μοναδικό : να γίνει το μοναδικό άλογο που έχει κερδίσει τον αγώνα τρεις φορές και μάλιστα συνεχόμενες, γράφοντας το όνομα της στα κατάστιχα της ιστορίας ως ίσως το καλύτερο άλογο που έχει αγωνιστεί ποτέ.

Στοιχηματικά η κούρσα δε προσεγγίζεται άλλα αν κάποιος θέλει να ψάξει την έκπληξη ίσως ο τριετής JAPAN και ο πολύ δυνατός GHAIYYATH σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουν ότι μπορούν από την θαυματουργή φοράδα.

Λίγο αργότερα στην επόμενη κούρσα του προγράμματος, την Prix De L’Opera Longines,  έχουμε ένα πολύ δυνατό σετ φοράδων που αναμένεται να προσφέρουν μια πολύ εντυπωσιακή ιπποδρομία.

Ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα η TEREBELLUM η οποία εντυπωσίασε στην τελευταία της έξοδο. Ο εκπαιδευτής της έδωσε αρκετό χρόνο αποκατάστασης μετά την ομολογουμένως πολύ δυνατή κούρσα και καθώς προέρχεται από γενεαλογικό δέντρο που έχει δώσει νικητή της Αψίδας σήμερα δείχνει ικανή να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Συνοπτικά

Κυριακή  06/10 17:55 Prix De L’Opera LonginesTEREBELLUM (6,00)

H ώρα είναι Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

H κούρσα βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 019 αρ : 8)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious