1648

Billaras

Με…κάρτες και ανατροπές!

Με έπιασε μιά…ζούρλα σήμερα και παρότι έφαγα πολλές ώρες με το επόμενο κουπόνι (έπρεπε να στείλω κείμενο γιά την αυριανή Kingbet), όταν τελείωσα συνέχισα ακάθεκτος να μελετάω τα σημερινά. Και όχι απλώς “μελέτη 1Χ2”, αυτή είχε ήδη γίνει μέρες πριν, μόνο φρέσκιες ειδήσεις κοίταγα και τελευταίες αποδόσεις.

Μελέταγα…ειδικά στοιχήματα. Ιδού η…ζούρλα. Παίκτης είμαι κι εγώ, με πιάνει κάπου κάπου (γέλια). Μπηκα λοιπόν σε λεπτομέρειες. Αλλά πριν απ τις λεπτομέρειες, ας μείνω λίγο στα ασόδια.

Στα ματς που είναι νωρίς, έβαλα στην άκρη Γκλάντμπαχ (3,00), Παρτίζαν (3,40), Βακ Πέλετς (3,40) και το ξερό Χ στο Γάνδη-Βόλσφμπουργκ (3,60).

Και στα ματς που ειναι αργά, ξεχώρισα μόνο το πιθανό over στο Χετάφε-Βασιλεία. Προσέξτε τώρα. Αυτή είναι η λεγόμενη “βασική” μελέτη. Σημείο/απόδοση/ειδήσεις/φορμα. Κατέληξα να μην παίξω ΚΑΝΕΝΑ! Γκλάντμπαχ αφήνω γιατί ναι μεν η Ρόμα έχει μισή ομάδα έξω αλλά…έχουν και οι γερμανοί! Αφήστε που είναι αφερέγγυες και οι δύο.

Παρτίζαν δεν παίζω γιατί μπορεί να μην χαλαστούν με το χινάρι (όπως και η Γιουνάιτεντ). ΒΑΚ δεν παίζω πρώτον γιατί έπεσε η απόδοση μισή μονάδα κάτω και δεύτερον…θα δείτε παρακάτω. Γάνδη Χ οκ είναι λόττο και τέλος το over στη Χετάφε δεν μπορεί να “κολλήσει” πουθενά….

Τα ανέφερα όλα, τα διαβάσατε, αποφασίστε εσείς.

Θα μπορούσα να πω “νταξει, ας κάνω ένα trixie με τρία από αυτά”. Παράλογα δεν είναι, “κάτι έχουν” γιά να φτασουν στο παρά ένα. Ισως αν είχα …μισή μονάδα πάνω σε όλα να το έκανα. Τωρα όχι. Εξάλλου έχουμε και το live αν χρειαστεί (το live στηρίζεται σε ένα βαθμό στην pre game μελέτη).

Και αφού η βασική μελέτη με οδήγησε στο no bet, εκεί ακριβώς…ζουρλάθηκα και άρχισα να ψάχνω διάφορα.

Ειδικά, κάρτες, τους διαιτητές, ανατροπές και δεν συμμαζεύεται!

Να τα αραδιάσω έτσι λίγο χύμα;

Μου βάρεσε ένα καμπανάκι όταν είδα βόσνιο διαιτητή στο Μπασάκσεχίρ-ΒΑΚ. Ιδού το “παρακάτω” που έγραφα παραπάνω. Τουλάχιστον περίεργο. Ψάχτηκα γιά πέναλτι. Το ρισκαδόρικο “να σκοράρει η Μπασάκ πέναλτι” δίνει 4,85 σε μιά εταιρία, αλλά σε άλλη βρήκα το πιό ασφαλές “θα σημειωθεί πέναλτι στο ματς” που δίνει 3,20 (εδώ παίζουμε και τις δύο ομάδες, ενώ δεν μας νοιάζει αν μπει).

Πιστεύω εν ολίγοις θα πάρουν σφυρίγματα οι τούρκοι.

Μετά είδα έναν διαιτητή από το Αζερμπαιτζάν στο Λουντογκόρετς-Εσπανιόλ που έτσι κι αλλιώς το περιμένω “βαρύ” και με πολλά φάουλ παιχνίδι. Ο εν λόγω διαιτητής έχει μέσο όρο 6,5 κάρτες στα τελευταία του παιχνίδια! Ψάχτηκα γιά κάρτες λοιπόν. Το over 4,5 καρτες το βρήκα 2,30 (συντηρητικό) ενώ το “περισσότερες κίτρινες κάρτες και over 4,5 κάρτες” αν επιλέξω την Εσπανιόλ που ως φιλοξενουμενη πάει να “φάει” τις περισσότερες αμυνόμενη, μου δίνει 5,10!

Κάτι ανάλογο είδα και στο Ντιναμό Κιέβου-Κοπεγχάγη.

Ενας εντελώς άπειρος τούρκος διαιτητής θα σφυρίξει, σε 8 ευρωπαικά ματς έχει 34 κάρτες! Πάνω απο 4 δηλαδή ανά παιχνίδι. Και το ματς το περιμένω εξίσου σκληρό (έχω εικόνα και της Κοπεγχάγης πως έπαιξε στο Μάλμε). Το “σκέτο” over 4,5 κάρτες δίνει λίγα, αλλά ίδιο στοίχημα με αυτό του άλλου ματς που ανέφερα, δηλαδή “περισσοτερες κίτρινες και over 4,5”, αν πάω με την Κοπεγχάγη (να φάει δηλαδή αυτή τις περισσότερες) μου δίνει 3,90!

Μελέτησα κι άλλο, μιλώντας με καλό φίλο που…ειδικεύεται σε τέτοια, μου επεσήμανε ότι Φερνάντες και Ακούνα από Σπόρτινγκ αν φάνε κάρτα δεν πάνε στο επόμενο ματς που είναι στο Τροντχάιμ με την Ρόζεμποργκ, αλλά πουθενά δεν βρήκα(με) να τους παίξουμε.

Και κατέληξα σε κάτι άλλο. Σε ανατροπές!

Κοιτάς το Σέλτικ-Λάτσιο. Η Λάτσιο τελευταίο ματς Europa κερδίζει τη Ρεν με ανατροπή (όχι ημιχρόνου αλλά 2-1 από 0-1). Μετά, στην Ιταλία, χάνει 0-3 από Αταλάντα και έρχεται 3-3! Τρελλές μεταπτώσεις.

Κοιτάς το Ρεν-Κλουζ.

Η Ρεν το είπαμε, κέρδιζε στη Ρωμη και έχασε. Προχθές κέρδιζε στο Μονακό και έχασε 3-2! Αλλη ομάδα με μεταπτώσεις. Και το Κλουζ-Λάτσιο 2-1 από 0-1 είχε γίνει άσος, αυτό αφορά και τα δύο ματς που ανέφερα!

Μετά κοιτας το PSV-Λασκ. Η αυστριακή άπειρη, έφαγε ήδη μια ανατροπή στη Λισαβώνα, “κανονική” αυτή με 2/1.

Κι εδω λοιπόν μπορεί να γίνει ανατροπή, αυτη την φοβούνται μάλιστα οι μπουκ, την πληρώνουν λιγότερο.

Εν κατακλείδι: Θα είμαι στο chat για live, αλλά pre game ΜΟΝΟ ειδικά. Το αφεντικό…ζουρλάθηκε σήμερα! Οκ, γιά όλα αιτιολόγησα, διαβάστε τα, δεν τα έχουν όλα και όλες οι εταιρίες, εγώ “στίγμα” δίνω.

Δηλαδή αν βγουν έξι κάρτες σε ένα ματς και είναι 3-3 σε κάθε ομάδα, δεν σημαίνει ότι…δεν είδα καλά! Τα ειδικά είναι και λίγο (ως πολύ) λόττο. Απλώς επειδή ξέρω ότι παίζετε κάμποσοι, είπα να βοηθήσω λιγάκι.

Εγώ (με λίγα λεφτά εννοείται) θα παίξω τις τρεις ανατροπές που ανέφερα και μετά θα κάνω ένα trixie ζητούμενων με “πέναλτι στο Μπασακ-Βακ” (3,20), περισσότερες κίτρινες κάρτες Εσπανιόλ και συνολικά over 4,5 κάρτες” (5,10) και “περισσότερες κίτρινες κάρτες Κοπεγχάγη και over 4,5 κάρτες συνολικα” (3,90).

Τα λέμε απόψε στο chat και γιά τυχόν live, αύριο ραδιοφωνικά στο Betsellers Radio στις 5 και νέα στήλη το Σάββατο (σήμερα αφού μου βγήκαν πολλά, έκανα…φρέσκια στηλη αντί γιά update).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras