1640

Billaras

Πολύ-πολύ μετρημένα γιά διήμερο!

Same old story μεσοβδόμαδα, πάλι δεν “δίπλωσε” σημείο, όπως και το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τώρα ήταν η Κάλιαρι που πήγε στα χαμένα (γιά μένα, γιατί πολλοί την πληρωθήκατε, όπως και ο Μάκης, ήταν ένα σημείο που αποδεικνύει ότι κάνουν και οι μπουκ σοβαρά λάθη, δεν προέκυπτε από κάπου ο τόσο ψηλός άσος). Η Γρανάδα δεν άξιζε, αλλά θα έχω να λέω ότι με 3 στα 3 μας κέρδισε η Χετάφε, το Χ μπορούσε να έρθει (το διπλό θα ήταν απόρρεια τύχης όμως).

Ας είναι, πάμε παρακάτω.

Η ανάλυση έγινε χθες στο Betsellers Radio, τα ξέρετε χοντρικά τα σημεία. Και επίσης έχετε στα χέρια σας απο χθες και δύο early bets. Σουηδικά.

Γιά να τα βάλουμε σωστά στη θέση τους τα πράγματα: ΔΕΝ έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο με το διπλό της Καλμάρ.

Δεδομένα ζυγίζουμε. Τα δεδομένα λένε: Αδιάφορη/κακή γηπεδούχος Vs καιόμενης/κακής φιλοξενούμενης. Επίσης λένε προπονητής γηπεδούχου η σημαία (και τι σημαία) της φιλοξενούμενης. Σαν να λέμε ο Τζέραρντ, ο Τότι, τέτοια φαση, να αντιμετωπίζουν την Λιβερπουλ ή την Ρόμα που κινδυνεύει σοβαρά να πέσει! Μπάλα είναι όμως, σουηδοί είναι, έχουνε δει τα μάτια μας πολλά.

Το σωστόν του μπετ αυτή τη στιγμή λιγότερο μιάς ώρας πριν τη σέντρα είναι στην απόδοση, που πλέον τη βλεπω 1,66. Αρα στο 2,00 καλά παίξαμε με τα δεδομένα που ζυγίσαμε. Για το αυριανό απλά πράγματα, βολεύει λογικά και τις δύο.

Πάμε πλέον στα υπόλοιπα. Κουπόνι κακό. Ο Μάκης από χθες λέει “ηρεμη Αγγλία”, εγώ λέω “κακή Αγγλία”.

Μόλις πέντε σημεία κι από αυτά τα 2-3 σβήνονται άμεσα. Γιατί Γουίγκαν στο 2,87 ή Γουένσντεϊ στο 2,75 δεν παίζω πλέον με τίποτα. Και η Λέιτον οριακά στέκεται στο 2,30 μετά τα όσα έχουνε γίνει στη Μόρκαμ με τη φυγή Μπέντλεϊ. Ποιά είναι τα άλλα δύο; Η Γουλβς στο 5,00 και η Χάτερσφιλντ στο 7,00. Σηκώνουν και κάλυψη.

Ας τα αφήσω λίγο στην άκρη, ας παω εκτος Νησιού.

Ξάνθη g/g, Ζυρίχη, Βόλφσμπουργκ, Αίντραχτ και ένα ειδικό, το g/g ημιχρόνου στο Αμιάν-Μπρεστ.

Κοιτωντας τα όλα, αποφασίζω κάτι. Στήλη διημέρου. Μιά εξάδα σημεία είναι εξάλλου και τα αυριανά, τα δύο μάλιστα είναι και μικρά (άσος Τζένοα και Μίλαν over, στο 1,90 και τα δύο). Τα αλλα είναι Κάλιαρι, Φαμαλικάο, Ρεμς, Μαρίτιμο.

Κλείσαμε. Μένει να μπουν όλα στο…μίξερ.

Από τα σημερινά λέω να κρατήσω μονάχα το ειδικό της Γαλλίας, αυτό το 4,5 στο g/g ημιχρόνου στο Αμιάν-Μπρεστ μου κάνει. Στα τρία τελευταία ματς της Αμιάν εντός είχε βγει “σβηστά”. Και καλοπληρώνει. Ενα ωραίο μονό. Ολα τα άλλα πάσο.

Τα είδα, τα ξαναείδα, δείτε τα κι εσείς. Κανένα αγγλικό λοιπόν. Ισως στο live.

Και πάω στο αύριο. Εχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα περιμένω μιά ισοπαλία (είτε γιά δυάδα-είτε ως μονό), λέω να παω σε ακόμα δύο μονά μεγάλου ρίσκου, με κάλυψη. Δηλαδή Φαμαλικάο (5,00 το draw no bet) και Κάλιαρι (9,00 το draw no bet).

Με λίγα λόγια, τρία μονά (ένα σήμερα-δύο αύριο) και τέλος. Απαξ και κάτι δεν μου “μιλάει” πολύ, δεν το πιέζω. Τα άλλα σημεία τα είδατε, βγαίνει και κάποια δυάδα ανάλογα τα κέφια σας αλλά εγώ πάω πολύ μετρημένα. Και τους λόγους τους εξήγησα και στο ράδιο χθες και τώρα.

Νέα στήλη την Τρίτη (με σεντονάκι), ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δω κάτι άλλο φρέσκο, κάνω update αύριο.

Και φυσικά τα λέμε σε μερικές ώρες και στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras