1631

Billaras

Δυό “θηρία” κι ένα fun bet!

Δύο μόλις ματς με απασχόλησαν χθες, ήρθαν και τα δύο ισόπαλα, στο ένα είχα επιστροφή του μπετ, αλλά ήταν και δύο εντελώς διαφορετικά ματς. Κολασμένο το εγγλέζικο, αγγίξαμε το διπλό-θηρίο, ενώ γιά 85′ η Ντάρλιγκτον το πήγαινε μιά χαρά άξαφνα θόλωσε, έφαγε δύο γκολ, βρέθηκε πίσω και τελικά ισοφάρισε 2-2 στο 96′ τελευταία φάση του αγώνα! Ανάμικτα συναισθήματα μου άφησε, όταν μιά ομάδα τόσο μικρής κατηγορίας το παίζει στα ίσα και δεν χάνει, οφείλω να κρατήσω το θετικό, εξάλλου δεν έχασα.

Στο ισπανικό απ’ την αλλη, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Ματς-παλτό. Η μιά δεν μπορούσε (αυτό το ξέραμε, μηδέν on target έγραψε η Λας Πάλμας, το γκολ μπήκε με πέναλτι), η άλλη δεν ήθελε, μιά χαρά βολεύτηκε με το ποντάκι, ήταν απ’ τα ματς που από το 60′ περίπου είχα ξενερώσει και ήξερα ότι μόνο με θαύμα θα με-μας πλήρωνε.

Εκνευριστικό.

Αυτά με το χθες (ωραία μόντα έκαναν οι “μικροί” νορβηγοί, γλυτώσαμε ελέω αστείων αποδόσεων και έλλειψης live), πάμε στο σήμερα. Ενα σκασμό παιχνιδία μάζεψα-από προχθές- αλλά μάλλον θα μείνω με λίγα και πάλι. Εννοείται δεν παίζω τίποτα στο τεράστιο Λίβερπουλ-Σίτι, απλά θα το δω και η αίσθηση μου είναι ότι θα δούμε ματς “μην αγγίζετε”, να φυλάγονται και οι δύο.

Μακάρι να πέσω έξω, ως θεατής θα προτιμούσα να δω ρουλέτα και θέαμα.

Πόσα έχω βάλει στις σημειώσεις μου; Τα ανάφερω με δύο λέξεις το καθένα και γιατί τα απορρίπτω ή τα κρατάω!

Κάλιαρι νωρίς. Το σβήνω. Μας πλήρωσε ξανά και ξανά, την γουστάρω, αλλά στο 2,90 κάνω πίσω και φοβάμαι και τις καλές σχέσεις της με την Φιορεντίνα.

Σαμπντόρια το σβήνω. Πέρασε απλώς σαν σκέψη επειδή η Αταλάντα ξόδεψε δυνάμεις με την Σίτι και δεν έχει τον Ιλισιτς. Αλλά ως ομάδες έχουν χαώδη διαφορά.

Πάρμα το σβήνω επίσης. Αυτό το σκέφτηκα περισσότερο ομολογώ, κυρίως λόγω παντελούς αφερεγγυότητας της Ρόμα.

Γιούβε g/g στο 1,95 απλά το αναφέρω ότι δεν είναι κακό γιά κάποιον που παίζει παρολί.

Μαλάτια στην Τουρκία επίσης νωρίς και επίσης το σβήνω. Νέος προπονητής από σήμερα στην αντίπαλό της που έκανε και τεράστια νίκη, ενώ η Μαλάτια δεν θα έχει τον κομβικό Γιαλτσίν.

Μπράιτον στο Νησί, με…φαγουρίζει, αλλά σκαλώνω ότι εκτός έδρας “δεν το έχει”. Κατά τα άλλα, εύκολα κοντράρω Γιουνάιτεντ. Το αφήνω οριακά κυρίως λόγω κακής εκτός έδρας Μπράιτον.

Ντόβερ έσβησα γρήγορα ελέω 2,62. Μας πήρανε χαμπάρι που λένε.

Γκειτσχεντ περιμένω έτσι κι αλλιώς, ορθώς πονταρίστηκε από χθες (και προχθές απ΄ τον Μάκη), πήγε πλέον στο 3,40 (που δεν αξίζει).

Πομφεραντινα στην Ισπανία, σβήστηκε γιατί σέβομαι ότι η Σαντατέρ ναι μεν δεν κερδίζει (οκτώ ματς) αλλά στα έξι ήρθε ισόπαλη, δηλαδή δεν χάνει κιόλας! Ισως έχω επηρεαστεί απ’ τη χθεσινή σούπα…

Λεβάντε το επόμενο, εδώ το κρατάω.

Πρώτη επιλογή γιά σήμερα. Η Μπιλμπάο μιά νίκη στα τελευταία επτά (κι αυτή επί της τότε προβληματικής Εσπανιόλ), σκοράρει με το στανιό, λείπουν Μπενιάτ και Αντούριθ, σε πολλά την σώζει ο τερματοφύλακάς της, γενικώς άοσμη και άνευρη. Σαφώς στο Σαν Μαμές είναι ζόρικα, αλλά ως ομάδα αυτή την στιγμή είναι γιά κόντρα. Απ την άλλη η Λεβάντε, πάει αφρός.

Οταν κερδίζεις Σοσιεδάδ εκτός και Μπάρτσα με ανατροπή και τρίμπαλο εντός, είσαι (πολύ) καλά. Το θέμα με τον τερματοφύλακά της λύθηκε, το μόνο που δεν έχω αποφασίσει είναι αν θα πάω “ξερά” στο ζόρικο 6αρι ή με κάλυψη στο 3,75 (εδώ με ρίχνουν γιατί φοβούνται το Χ, λίγο παρακάτω θα διαβάσετε γιά την Σεντ Γκάλεν όπου εκεί το διπλό δίνει λιγότερο (5,5) αλλά το draw no bet δίνει περισσότερο (4,00)!

Στη Γερμανία έχω σκαλώσει και θα παίξω ως fun bet το 2-2 σκορ της Γκλάντμπαχ με τη Βέρντερ.

Στο 12,00. Πέντε σερί Χ η Βέρντερ, τα τέσσερα με 2-2! Το φερνει γιά πλάκα! Περιμένω λίγο κουρασμένη Γκλάντμπαχ, περιμένω φεστιβάλ γκολ έτσι όπως παίζουνε και οι δύο, μιά χαρά μου κάνει. Βεβαίως, το ξαναγράφω, αυτό είναι fun bet.

ΠΑΟ-ΑΕΚ καλό g/g στο 2,00, μπορεί να κολλήσει με το αντίστοιχο της Μιλάν.

Στη Γαλλία, άρχικα είχα Σεντ Ετιέν, τώρα το σβήνω.

Η απόδοση παραμένει καλή μεν, αλλά και κούραση από μακρινό ταξίδι μπορεί να βγάλει και απουσιούλες είδα και είναι και κομμάτι αφερέγγυα (την Πέμπτη από 0-2 ήρθε 2-2, ένα δείγμα είναι κι αυτό).

Στην Πορτογαλία μου χτυπήσατε έσεις καμπανάκι γιά Τοντέλα, με γυμνό μάτι έχετε απόλυτο δίκιο, βγάζει μάτια. Αλλά σκάλωσα όταν το έψαξα λιγάκι, ο τεχνικός της Πάσος (ο Πέπα) ήταν ως πέρυσι στην Τοντέλα και την έσωσε κιόλας.

Μήπως της δώσουν τώρα κανένα χεράκι βοηθείας; Το φοβάμαι το σενάριο, οπότε το αφήνω.

Τελος, στην Ελβετία, βγάζει μάτια το Γιουνγκ Μπόις-Σεντ Γκάλεν και εδώ το κρατάω το διπλό. Η Γιουνγκ Μπόις έπαιξε Πέμπτη, με βασικούς, ξόδεψε δυνάμεις, δεν κέρδισε, ενώ έρχεται κι από τρίμπαλο-σοκ στο πρωτάθλημα. Γενικώς είναι σε μιά κοιλιά.

Η Γκάλεν…αφρός, από νίκη σε νίκη, μας έχει ήδη πληρώσει δύο φορές πρόσφατα. Ξανά μαζί της. Δεν θα έδινα το διπλό πάνω από 4,00 ενώ το βρίσκω στο 5,5 και το dnb στο 4,00 (δείτε αυτό που ανέφερα σε σχέση με την Λεβάντε).

Αυτά ήταν όλα. Σταθηκα σε 16 ματς! Αναφέρθηκα σε όλα. Πόσα κρατάω; Λεβάντε, Σεντ Γκάλεν και το σκορ-fun bet της Γκλάντμπαχ.

Εσεις βέβαια (και δεν θα πάψω να το γράφω) αποφασίστε γιά εσάς. Δεν ξεχνάω βέβαια ότι περιμένω και την Γκέιτσχεντ από χθες! Και να πω ότι οριακά δεν έκανα και την δυάδα των g/g σε Μίλαν και ΠΑΟ. Αν έπαιρνα πάνω από 4 φορές τα λεφτά μου, ίσως και να την πόνταρα, τώρα όχι.

Απομένει να αποφασίσω πως θα παίξω τα “θηρία”.

Δυο σημεία του 5,5 και του 6,00. Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχω ανεβάσει πολύ τον πήχη των αποδόσεων, χθες στο 6 η Ντάρλο, προ εβδομάδας στο 9 η Κάλιαρι, ενώ πρόσφατο είναι και το 25αρι της ανατροπής της Σέλτικ. Γιά σήμερα λοιπόν να πάω σε dnb του 3,75 και του 4,00 ή να καρφώσω τα διπλά χωρίς κάλυψη; Με…ψυχή, αποφασίζω. Αφού έγραψα “με ψυχή”, καταλάβατε ότι πάω στα ίσια (και παλληκαρίσια).

Εσεις όμως γιά την δική σας τσέπη, κάντε ότι νομίζετε.

Οπότε έκλεισα. Περιμένω Γκείτσχεντ, σε μονά-δυάδα τα θηρία Λεβάντε (6,00) και Σεντ Γκάλεν (5,5) και σε fun bet το σκορ 2-2 της Γκλάντμπαχ. Νέα στηλη την Τρίτη σε χαλαρότατους ρυθμούς ελέω εθνικών ομάδων.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras