1611

Billaras

Λίγο…περίεργο παιχνίδι!

Ανοστη” μέρα χθες. Το ψιλοπερίμενα. Από νωρίς η Ντέρμπι ήταν μέτρια και δεν κέρδισε (αν και κάποτε θα πρέπει να πάρουμε και κανά τυχερό σημείο ας μην το αξίζουμε), η Ντούισμπουργκ έφαγε γκολ στη μοναδική φάση που έγινε σε όλο το ματς, έμεναν τα βραδινά, εκεί η Κοριτίμπα πήρε διπλό και “σφύριξε” λήξη. Παρότι είχα χάσει λοιπόν τις 7 μονάδες της ημέρας, έκατσα και είδα τη Φαμαλικάο και “κάτι” μου μύρισε.

Σαν υπνωτισμένη, σαν να βαριέται, γκέλα στο 1-0, τρελλή γκέλα γιά να γίνει το πέναλτι του 2-0, κάτι τετ α τετ τα πέταγε με ευκολία στα περιστέρια, το σημείωσα το ματσάκι γιά το μέλλον. Ισως οι μπουκ να ήξεραν κάτι και έδιναν τέτοιες αποδόσεις. Και τέτοιο ματς σήμερα μοιάζει και το Λούγκο-Λα Κορούνια…

Κλείνοντας με χθες, γιά το μόνο που μετανοιώνω είναι αυτό το 9αρι της Σεντ Τρούιντεν.

Μου φάνηκε τραβηγμένο και το άφησα αλλά…μόνο τραβηγμένο δεν ήταν. Κρίμα.

Πάμε στο σήμερα. Kαι καλό μήνα βέβαια!

Οπως έκανα και χθες, αναφέρω όλα όσα έχουν σημειωθεί-τσεκαριστεί:

Το g/g στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ από Ελλάδα (2,00).

Η Χάρτλπουλ (5,75), η Μπόστον (8,00), η Σόλιχαλ (4,20-αυριανό) από το FA CUP.

Η Λεβάντε (5,5) και η Λας Πάλμας (2,90) από Ισπανία, καθώς και το g/g στο μεγάλο ματς Ατλέτικο-Μπάρτσα (1,80).

Η Φράιμπουργκ στη Γερμανία (5,5).

Η Σεντ Ετιέν στη Γαλλία (4,00).

Η Σερβέτ (2,70) και η Σεντ Γκάλεν (2,30) στην Ελβετία.

Και τέλος, το Χ της Οντ (3,20). Εδώ στη Νορβηγία βάζουμε και αστερίσκο στο Ρόζεμποργκ-Ρανχάιμ, γιά live. Αν η Ρόζεμποργκ καταστεί αδιάφορη (δηλαδή αν δεν χάνει ή κερδίζει η Οντ), μπορεί να κάνει δωράκι στην μέχρι το 2006 θυγατρική της συμπολιτισσα. Το νου σας εδώ.

Αυτά είναι. Ετσι επιγραμματικά, να πω ότι χαλιέμαι με τις απουσίες της Σεντ Ετιέν, με τις καλούτσικες απουσίες της Λεβάντε, με την πτώση απόδοσης σε Λας Πάλμας και Σερβέτ και Χάρτλπουλ.

Επίσης, οπως έγραψα και γράφω πάντα, εσεις αποφασίζετε και τα σημεία και τον τρόπο που θα παιχθούν. Τα έχετε όλα ενώπιόν σας.

Αφήνω τη Σόλιχαλ που είναι αυριανό, αν την ποντάρω θα κάνω αύριο ένα update. Αφήνω και Χάρτλπουλ, ήθελα πάνω από 6,30 (που το είχα αρχικά) γιά να κοντράρω την καλή Εξετερ. Αφήνω το g/g της Ατλέτικο, δεν είναι δα και καμιά ευκαιρία το 1,80.

Εδώ έκανα μιά…παύση. Πήγα να γράψω ότι θα παίξω ένα μονό την Μπόστον στο draw no bet, πάω να το τσεκάρω και το 8,00 είχε γίνει 6,0!!! Και το αρχικό 6,5 του dnb έγινε… 4,33! Χαλάστηκα πολύ.

Επίσης να σημειώσω γιά το Χ της Οντ ότι φοβάμαι μην γίνει σαν της Κοριτίμπα χθες, γιατί η Χάουγκεσουντ είδα ότι θα κάνει rotation, έχει στο νου της τον τελικό κυπέλλου, δεν ασχολείται με το σημερινό ματς!

Πολλά “αν” και “γαμώτο” μαζεύτηκαν…

Θα πάω…λίγο περίεργα.

Patent με ξερά διπλά σε Φράιμπουργκ, Μπόστον και Σεντ Ετιέν. Και ξερή “ψηλη” δυάδα με Λας Πάλμας 2-Ολυμπιακό g/g. Ολα τα άλλα πάσο. Παίρνω ρίσκα, αλλά χαλάστηκα κάμποσο γιά μερικά. Κάνω κάπως περίεργο παιχνίδι, άφησα πολλά, ξαναδείτε τα εσείς (δεν θα πάψω να το γράφω αυτό). Αν παίξω Σόλιχαλ θα κάνω update αύριο, νέα στήλη την Τρίτη κλασικά και θα είμαι και στο chat αργότερα σήμερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras