1588

Billaras

Χαλαρά σε γιορτινό mood…

Τζίφος χθες. Παίζοντας στοίχημα από το (πόσο μακρινό) 1994, ξέρω ότι θα υπάρχουν μέρες “σβηστές”. Σαν να σου λέει “μην ασχοληθείς καν”. Pre game έχουμε μιά αναβολή, μετά έχουμε μιά αποβολή (όχι κανενός τυχαίου, του “τανκς” Ακινφένουα παρακαλώ που τον έβαλα και φωτό, από το 25′ βεβαίως), μετά, οκ ξέρεις ότι δεν ελπίζεις αλλά σου το επιβεβαιώνει με μιά ισοφάριση της Σουίντον στο 95′.

Αυτό που έγραψα: Μεγάλε, ότι και να κάνεις σήμερα, χαμένος θα βγεις. Συμβαίνει…

Τα’χω αφησει πίσω, μέρες που είναι “ξελάσκαρα λίγο” και παίζω με τον εγγονό μου, αυτό το αλλάζω με χίλία στοιχήματα (γέλια).

Anyway, σήμερα εξ’αρχης δεν έλεγε και πολλά η μέρα, το έγραψα και χθες αυτό. Οκ, υπάρχουν 4-5 μεγάλα σημεία με αξία, αλλά ποιό σε ψήνει είναι το ζητούμενο.

Μπέτις-Σαραγόσα-Μπρίστολ-Σασουόλο-Οσναμπρικ-Ντενιζλί (αύριο αυτό). Αυτά τα έξι είναι. Βάλτε και από τίμια φαβορί την Τότεναμ, βάλτε και το καλούτσικο g/g στο ΠΑΟ-Αρης και κλείσαμε. Κάτι άλλο δεν είδα. Απ’ τα έξι μεγάλα που ανέφερα, τα τέσσερα δεν είναι δύσκολο να κοπούν. Οκ η Μπέτις έχει απέναντι της την Ατλέτικο, η Μπρίστολ είναι ντεφορμέ και την ανέφερα περίσσοτερο λόγω τραβηγμένης απόδοσης, η Οσναμπρικ παίζει με εξίσου καλή αντίπαλο και δεν είναι εύκολο το ματς για 3,30 που έπεσε.

Στα άλλα τρία η συζήτηση σοβαρεύει λίγο. Γιατί έχω αντιπάλους Νάπολι-Αλάνια-Ουέσκα που δεν είναι καλά. Οποτε έχουμε ένα “πάτημα” παραπάνω.

Να μην το παιδεψω πολύ. Περισσότερο με λογική “παίζω γιά να έχω κάτι να ασχολούμαι” και λίγοτερο με προσέγγιση “σήμερα χτυπάμε”, παίζω μιά ξερή δυάδα Τότεναμ και g/g ΠΑΟ και παίζω μονά-δυάδα Σασουόλο στο draw no bet (3,75) και Ντενιζλί (3.

60). Κλείσαμε. Χαλαρά. Θα…σοβαρέψουμε από την Πέμπτη, στην Boxing Day.

Να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα, αγάπη και ζεστασιά να έχουμε μέσα μας. Και..καλό χειμώνα από σήμερα που μπήκαμε στο χειμερινό ηλιοστάσιο, στο…καλό της υπόθεσης είναι ότι από σήμερα η μέρα θα αρχίσει να ξαναμεγαλώνει!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras