443

Tzini

Game of Thrones! (UPDATE 2)

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του Betsellers! Σχετικά με το προηγούμενο ΣΚ, ένα σημείο ήταν αρκετό για να μη χάσουμε τουλάχιστον αλλά σταθήκαμε άτυχοι στο Trixie όπου θα μπορούσε να είχε κάτσει μια δυάδα μαζί τη Vita. Ασχοληθήκαμε και με την Tanger η οποία δίκαια έχασε από την Agadir και θα μας απασχολήσει αρκετά από δω και στο εξής.

Από χθες κιόλας με το update προλάβαμε και πήραμε τιμές οι οποίες σήμερα δεν είναι καν κοντά.

Τα 6,60 της νίκης έχουν γίνει 3,10 και το κόμπο του 3,30 είναι πλέον στο 1,90. Βγουν δε βγουν οι επιλογές έχουμε παίξει απόλυτα σωστά. Και γιατί να μη βγουν άλλωστε αφού η Tanger με καμιά 20ρια νέες προσθήκες και ένα ανακαινισμένο γήπεδο να γεμίζει σε κάθε ματς, πιστεύω ότι θα παίξει την παραμονή της μέχρι το τέλος.

Τα λάθη του πρώτου γύρου ήταν τεράστια και την έφεραν σε μια πολύ δύσκολη θέση.

Μόλις 2 βαθμούς σε 16 αγώνες είχε, μέχρι την 17η αγωνιστική όπου έκανε την πρώτη της νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Tetouan. Οι οπαδοί της πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της σαν ένας φοίνικας και να επιστρέψει στο θρόνο της. Αυτό φρόντισαν να δείξουν κιόλας με τα δύο κορεό που ετοίμασαν στο ματς αυτό. Τo γήπεδο ήταν κατάμεστο και έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα ώστε να αφήσει πίσω τα προβλήματα του πρώτου γύρου και να κάνει μια νέα αρχή.

Την ίδια ώθηση περιμένω να λάβει και σήμερα και να κάνει ένα ακόμα μικρό βήμα για τη σωτηρία.

Το λάθος που έκαναν οι μπουκ ήταν ότι τιμολόγησαν το ματς με τα στατιστικά δεδομένα που είχαν έως τώρα από το πρωτάθλημα. Η ενημέρωσή τους γύρω από το ποδόσφαιρο της Αφρικής είναι σχεδόν μηδαμινή, γιατί και ο τζίρος τους είναι ελάχιστος σε αυτά τα πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα, εμείς που έχουμε εικόνα και καθημερινή ενημέρωση, να βρίσκουμε τέτοιες ευκαιρίες.

Το πρόβλημα που βρίσκουμε εμείς συχνά μπροστά μας είναι η χαμηλή ποιότητα των ποδοσφαιριστών και πολλές φορές δεν παίρνουμε αυτά που αξίζουμε. Σε βάθος χρόνου όμως όταν παίζουμε σημεία όπου η πιθανότητα τους είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που μας δίνει ο μπουκ, θα βγούμε κερδισμένοι αλλά ίσως όχι όσο θα αξίζαμε.

Από τα υπόλοιπα ματς της Αφρικής δεν έχω κάτι που να μου αρέσει, οπότε μένουμε με την Tanger προς το παρόν, στις 17,00 είναι το ματς και εκεί γύρω θα τα πούμε στο chat.

Καλό ΣΚ!

UPDATE

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι του Betsellers! Μπορεί το ΣΚ που μας πέρασε να μην είχε πολλές επιλογές απο την Αφρική, όμως μας αρκούσε μια και καλή. Ένα πολύ μεγάλο λάθος των μπουκ ήταν αρκετό να μας δώσει καλά κέρδη και μακάρι να έχουμε ένα τέτοιο το μήνα! Δεν ζητάω κάθε βδομάδα, ένα το μήνα είναι υπεραρκετό! Δυστυχώς, με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας τις τελευταίες μέρες, δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα, ούτε το δικό μου ταμείο, ούτε του Θάσσιου.

Βήμα βήμα προχωράμε παρακάτω και επιστρέφουμε στα δικά μας.

Αυτό το μεσοβδόμαδο έχουμε Champions League! Φυσικά και αναφέρομαι στο δικό μας τσουλου, της Αφρικής όπου μπαίνουμε στην 4η αγωνιστική των ομίλων. Και όπως είναι λογικό τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα και τα περιθώρια για τις ομάδες στενεύουν. Για αρχή κρατάω τον άσσο της Zamalek.

Αντιμετωπίζει μια Esperance που βασίζεται κυρίως στην έδρα της και θα παίξει μόνο για τη νίκη. Τελευταία είναι αρκετά βελτιωμένη και μια τέτοια νίκη θα της ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποιθηση τους. Περιμένω ένα ματς του 1-0 2-0 οπότε θα κρατήσω τον άσσο μαζί με το under 2,5 στο πολύ καλό 4,33.

Δεύτερη επιλογή ο άσσος της Horoya. Σας είχα προιδεάσει απο το προηγούμενο αφιέρωμα στο τσουλου γι αυτό το ματς.

Η Raja είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση και δεν περιμένω να ξεσκιστεί για να πάρει αποτέλεσμα. Οι Μαροκινές ομάδες βρίσκονται στα κόκκινα με συνεχόμενα παιχνίδια και μέσα τους ξέρουν ότι όποιος κάνει τη καλύτερη διαχείρηση θα βγει και πιο κερδισμένος. Τις προάλλες στο Μαρόκο, στο Raja-Horoya ήρθε ο άσσος που περιμέναμε και θα ολοκληρώσω το σενάριο με τον άσσο και under 3,5 στο ουδέτερο γήπεδο του Μάλι, στο 4,00.

Αυτά τα δύο θα παιχτούν μονά αλλά θα γίνουν και ένα τριξι με τον άσσο της Berkane.

Στο Μαροκό έχουμε έναν εξ αναβολής αγώνα τον Berkane-Wydad. Η Wydad χρωστούσε αύτο το ματς απο τότε που συμμετείχε στο FIFA Club World Cup και την πετυχαίνει λίγες ώρες πριν το πολύ σημαντικό της παιχνίδι το Σάββατο, στην Αγκόλα για το Champions League. Η προσοχή της είναι στραμμένη εκεί καθώς δεν είναι άνετη στον όμιλο και θεωρώ πως η αγαπημένη μας Berkane ξέρει πως να πάρει αυτό το ματς.

Στο 3,30 ο άσσος εδώ έχει μια μικρή αξία.

Εν κατα κλειδι, μονά τα δύο κόμπο του τσουλου που έχουν και τη μεγαλύτερη αξία και ένα τρίξι με την Berkane. Αργά το απόγευμα ίσως έρθει κι άλλο update με παιχνίδια απο το Confederation Cup που παίζουν αύριο και δεν υπάρχουν ακόμα τιμές.

UPDATE 2

Καλησπέρα σας με update σήμερα και όχι στήλη οπώς υπολόγιζα! Ο τίτλος της στήλης που είχα ξεκινήσει να γράφω από χθες και θα ολοκλήρωνα σήμερα ήταν “Το εξ αναβολής ΣΚ”.

Και αυτό διότι σχεδόν σε όλα τα δικά μας αφρικάνικα πρωταθλήματα που ασχολούμαστε, έχουμε ελάχιστα εξ αναβολής παιχνίδια, είτε για τις εγχώριες διοργανώσεις, είτε για το CAF Champions League. Ήρθε και ένα ξαφνικό πιάσιμο στη μέση να με γονατίσει για σήμερα που τελικά με βλέπω όλη μέρα ξάπλα και μπάλα! Eξάλλου οριάκο ήταν και το no bet για σήμερα αλλά εντελώς οριακά θα κρατήσω ένα κόμπο στο ματς της Kabylie με τη Vita για το CAF τσουλου μας.

Αυτά από εμένα, τα λέμε!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini