3660

Billaras

Let the party begin!

Άντε, ένα 24ωρο κάτι ψιλά απέμεινε. Αυριο τέτοια ώρα θα περιμένουμε τη βραδινή σέντρα στο “Κορίνθιανς Αρένα” του Σάο Πάολο. Το Μουντιάλ ξεκινάει. Χωρίς ανάσα, ένας μήνας. Μπαλίτσα στο χορτάρι, θέαμα και στην κερκίδα, χρώματα και απόλαυση γιά όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Και το κουμάρι θα πάρει φωτιά, εκατοντάδες εκατομμύρια (σε ότι νόμισμα θέλετε) θα αλλάξουν χέρια… Προσωπικά, έχω κάψα γιά μπαλίτσα, αλλά όχι και πολύ κουμάρι.

Ψιλομπουχτισμένος νοιώθω. Αλλά…με ξέρω, μόλις δω τη “μπραζούκα” στο χορτάρι θα…με φτιάξει και θα αλλάξει και η (στοιχηματική) διάθεση μου. Οπως και ήμουνα, ένα δεν θα άλλαζε. Η εγκράτεια. Τα γράφω καιρό, και στην εφημερίδα! Πρό-σέ-ξτε. Πολύ. Ειδικά στο live. 64 ματς επί τρία μπετ στο καθένα, μας κάνουν 192 πονταρίσματα στο live. Και θα πρέπει να λαμβάνετε πάντα υπ' όψην σας την απόδοση.

Η απόδοση δεν πρέπει να φεύγει από το νού σας. Αν πχ ένα over δίνει αρχικά 2.00, δεν μπορεί στο ημίχρονο (με το σκορ 0-0) να παίξετε το over στο 3.40. Μην κάνετε εγκλήματα. Ψάξτε ευκαιρίες. Οτι ισχύει γιά το 1-Χ-2, ως φιλοσοφία, ισχύει και γιά το live. Μάθετε να κάνετε εκτιμήσεις. Να θυμάστε ότι στο Μουντιάλ οι μπουκ συνήθως χάνουν, αλλά χάνουν από άλλα μπετ.

Και…ότι ρεφάρουν, από το live τα ρεφάρουν. Πάντα απέναντι σας να θυμάστε ότι δεν έχετε ένα ματς, αλλά έναν….compiler, που είναι στην άλλη άκρη, είναι γάτα, βλέπει κι αυτός το ματς και κόβει-ράβει κατά το δοκούν… Από εκεί και πέρα, γιά τις μέρες που θα έρθουν, δεν σκοπεύω να παίξω κάτι φοβερό. Νέα στήλη το Σάββατο, από εκεί θα δούμε περισσότερα.

Προς το παρόν, στέκομαι σε τέσσερα ματς. Το αυριανό και αυτά της Παρασκευής. Βραζιλία-Κροατία, Μεξικό-Καμερούν, Ισπανία-Ολλανδία και Χιλή-Αυστραλία. Ξεκινάω ανάποδα. Δεν παίζω τίποτα στο τελευταίο. Δεν έχω εικόνα της Αυστραλίας, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Βιδάλ στη Χιλή, οι αποδόσεις δεν λένε κάτι. Θέλω νίκη χιλιανών γιά το φορκάστ μου, αλλά τίποτα γιά το ματς.

Βραζιλία-Κροατία στην πρεμιέρα. Περιμένω μικρό σκορ, γενικά περιμένω “ευρωπαϊκή” Βραζιλία με έμφαση στην άμυνα της. Κάτι σαν 1-0, 2-0, άντε 2-1 βαριά. Κάτι τέτοιο. Οι αποδόσεις δεν αξίζουν, οπότε, γιά το ονόρε, θα παίξω ένα ειδικό, έναν σκόρερ. Της…μόδας είναι οι αμυντικοί. Θυμηθείτε τελικό στο σεντόνι. Και Ράμος και Γοδίν. Αν ζοριστεί η Βραζιλία, θα βγουν “κρυφά όπλα” από τη φαρέτρα.

Και ένα από αυτά είναι ο Νταβίντ Λουίζ. Προωθείται στα κόρνερ. Σκοράρει και με στημένα-τούβλα καμιά φορά. Είναι στο σπίτι του, στο Σάο Πάολο. Και εκεί, στο κέντρο άμυνας της Κροατίας, περιμένω να δούμε “θεματάκι” ειδικά στα στημένα. Ο Λουίζ δίνει 19.00 γιά 1ος και 7.50 γιά any time. Αυτά τα δύο παίζω και τίποτα άλλο. Μεξικό-Καμερούν, “μοιάζει” άσος, στο Καμερούν έχουν εσωτερικά θέματα, εδώ επειδή δεν θέλω να πάω σε παρολί, θα παίξω το σκορ 2-1 (9.

50). Και τίποτα άλλο επίσης. Και τέλος, Ισπανία-Ολλανδία. Απλά πράγματα εδώ, στο 5.25 δεν μπορείς να προσπεράσεις το διπλό, έχει αξία. Αφήστε που λειτουργεί και ως “κάλυψη” στο φορκάστ Ισπανία/Χιλή που έχω. Αν σκάσει το διπλό, το φορκάστ…ζορίζει, αλλά θα τσιμπήσω το διπλό. Περιμένω προσεκτικό ματς, ο Φααν Χααλ δεν είναι χαζός, η Ισπανία γενικά δεν τα ανοίγει, θέμα λεπτομερειών είναι.

Με αυτά…κλείσαμε γιά αρχή. Κανένα παρολί και κανένα άλλο μακροχρόνιο πέρα απ' όσα έχω ήδη παίξει. Μπάινω χαλαρά στη “μάχη”.Και πλέον, να σας θυμίσω και τα μακροχρόνιά μου. Θα βάλω μιά υποτυπώδη κάβα. Το ξαναγράφω, υποτυπώδης θα είναι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1000 μονάδες. Μακροχρόνια μπετ: Ζευγάρι τελικού: Βραζιλία-Αργεντινή (9.50) με 40 μονάδες.

Πρώτος σκόρερ: Ιγουαίν (21.00) με 20 μονάδες. Πρώτος σκόρερ: Μπενζεμά (26.00) με 10 μονάδες. Πρώτος σκόρερ: Λουκάκου (34.00) με 5 μονάδες Πρώτος σκόρερ: Χουλκ (40.00) με 5 μονάδες. Φορκάστ (1ος-2ος) ομίλων σε trixie: Γαλλία/Ελβετία (3.50)-Ισπανία/Χιλή (4.20)-Βέλγιο-Ρωσία (2.62) με 30 μονάδες σε κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα, όλο μαζί 100 μονάδες. Μπετ διημέρου: Νταβίντ Λουίζ 1ος σκόρερ στο Βραζιλία-Κροατία (19.

00) με 5 μονάδες. Νταβίντ Λουίζ any time σκόρερ στο Βραζιλία-Κροατία (7.50) με 15 μονάδες. Μεξικό-Καμερούν ακριβές σκορ 2-1 (9.50) με με 12 μονάδες. Ισπανία-Ολλανδία 2 (5.25) με 28 μονάδες. Ανοιχτά μακροχρόνια μπετ: 180 μονάδες. Ανοιχτά μπετ διημέρου: 60 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 760 μονάδες. Σας θυμίζω τρία πράγματα: 1) Betradio μεθαύριο, τελευταία εκπομπή γιά τη σαιζόν, αλλά όχι 6-8, θα γίνει στις 5-7 επειδή έχει ματς μετά.

Μιά ώρα νωρίτερα λοιπόν. 2) Θα παλέψω να είμαι στο chat σε τουλάχιστον 50 από τα 64 ματς. Να το…ζωντανέψουμε και να έχουμε live κουβέντα και μπετς. 3) Νέα στήλη το Σάββατο το μεσημέρι, θα έχουμε και την Εθνική μας στο προσκήνιο. Καλό Μουντιάλ, καλό βόλι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras