586

Μάκης Μηνδρινός

Μέτριο πρόγραμμα, μία επιλογή

Χαιρετώ! Είτε στις νίκες είτε στις ήττες, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η εικόνα όσων βλέπουμε. Ειδικά εδώ στο betsellers, που έχουμε μάθει να παίζουμε με στόχο ένα μακροχρόνιο κέρδος, που γνωρίζουμε ότι το στοίχημα δεν είναι αγώνας δρόμου αλλά μαραθώνιος.

Θέλω να πω, περισσότερο από τις ήττες της Ντόνκαστερ και της Νιούπορτ μεσοβδόμαδα, με ενόχλησε η εμφάνισή τους.

Το αποτέλεσμα προφανώς δεν εξαρτάται από εμένα/εμάς, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι προσπαθήσουμε να «διαβάσουμε» το ματς. Η εικόνα τόσο της Ντόνκαστερ όσο και της Νιούπορτ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια, έχασαν δίκαια.

Στα υπόλοιπα, χύθηκε… αίμα μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πολλά φαβορί έσπασαν και έχουμε πει ότι όταν σπάνε καυτά φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ το… αίμα είναι περισσότερο.

Ακριβώς γιατί οι τζίροι που γίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τρελοί.

Πάμε στα φρέσκα. Έχουμε κάποιες αναβολές στο εγγλέζικο πρόγραμμα λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ που θα γίνει τη Δευτέρα, όμως είναι ελάχιστα τα ματς που δεν θα γίνουν. Ουσιαστικά πρόκειται για κανονικό πρόγραμμα. Σε κανονικό πρόγραμμα μπαίνουμε και εμείς, με εκπομούλα σήμερα στις 17:00, στο Betsellers Radio.

Καλά τα vidcast και τα podcast, αλλά αυτά τρέχουν ανεξάρτητα από το τι γίνεται στο… χωριό μας εδώ μέσα!

Αν έκανα ένα γενικό σχόλιο για το κουπόνι στις Αγγλίες, θα έλεγα τουλάχιστον μέτριο. Από την Πρέμιερ Λιγκ δεν έχω τίποτα. Εννιά ματς διεξάγονται, πουθενά δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον.

Στην Τσάμπιονσιπ, υπάρχουν κάποιες σκέψεις, με τις αποδόσεις να προκαλούν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Είναι μεγάλο το 4,75 της Χαλ στο Σουόνσι, η οποία μπορεί κάποια στιγμή να συνέλθει αλλά τώρα είναι εντός ζώνης υποβιβασμού, με μόλις 2 νίκες σε 9 ματς. Θα μου πεις σ’ αρέσει η Χαλ που τρώει γκολ με κάθε τρόπο; Όχι, δεν μου αρέσει. Αλλά η Χαλ που όντως έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Οπότε, ένα διπλό του 3,75, μου το προσφέρουν στο 4,75.

Υπερβολικό είναι και το 5,25 της Μπρίστολ Σίτι στο Μπέρνλι. Γενικά μου αρέσει αυτό που προσπαθεί να χτίσει ο Κομπανί, μία μικρή Μάντσεστερ Σίτι στην Τσάμπιονσιπ: κατοχή μπάλας, συνεχής κίνηση χωρίς μπάλα, ωραία κυκλοφορία, παίκτες να πατάνε περιοχή. Αυτό, όμως, δεν χτίζεται εύκολα με τη μία.

Θέλει χρόνο. Γι’ αυτό και η Μπέρνλι έχει σκαμπανεβάσματα. Μετρά 5 ισοπαλίες σε 9 ματς. Δεν λέω ότι είναι εύκολη ομάδα. Λέω ότι υποδέχεται την ισόβαθμη Μπρίστολ Σίτι και το διπλό δίνει 5,25. Είναι αυτό το διπλό για 5,25;

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως είναι το διπλό της Σάντερλαντ στη Γουότφορντ, στο 3,75. Εχουμε μιλήσει για τη Σάντερλαντ και σε προηγούμενες στήλες.

Είναι πλέον γνωστή η ιστορία με τον Νιλ, ο οποίος την παράτησε για λογαριασμό της Στόουκ. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που η Σάντερλαντ ήταν καλά, είχε ξεκινήσει καλά, με κλίμα στρωμένο. Οπότε ήταν ένα ζητούμενο πως θα αντιδρούσε η Σάντερλαντ μετά την αποχώρηση του Νιλ. Η έλευση του Τόνι Μόουμπρεϊ, ενός προπονητή με ταβάνι αλλά και εμπειρία, δείχνει να την έχει ωφελήσει.

Η εμφάνιση που έκανε η Σάντερλαντ κόντρα στη φορμαρισμένη Ρέντινγκ μεσοβδόμαδα ήταν πειστική. Ένα άνετο 3-0, καλή μπάλα, το τρίτο γκολ είναι τριγωνομετρία.

Από την άλλη, η Γουότφορντ είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα ψάχνεται. Μόλις τρεις νίκες σε 9 ματς, σκαμπανεβάσματα, ακόμα δεν έχει πείσει ότι όντως είναι φαβορί για τουλάχιστον πλέι οφ.

Μεσοβδόμαδα δε, ήταν κακή κόντρα στη Μπλάκμπερν. Δεν το πάλεψε και έχασε 2-0. Έχασε δίκαια 2-0. Εντός έδρας είναι καλύτερη, αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο που δέχομαι να πάρω. Να κοντράρω δηλαδή εντός έδρας τη Γουότφορντ.

Τέλος, η Μπέρμιγχαμ είναι ξεκάθαρα σε καλό μομέντουμ, το σετ στο ματς με την Κόβεντρι έπρεπε να είναι ανάποδα (έχουμε 2,87 άσο-2,55 διπλό).

Στη Λιγκ 1 τίποτα το ιδιαίτερο. Το 4άρι της Πλίμουθ χτυπάει λίγο, αλλά καμία διάθεση να κοντράρω Πόρτσμουθ. Στη Λιγκ 2 επίσης τίποτα. Μετρημένα κουκιά είναι.

Το βλέπετε είναι λίγα. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η Σάντερλαντ. Οπότε θα παίξω μόνο Σάντερλαντ. Τα λέμε σε λίγο και ραδιοφωνικά!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος