580

Μάκης Μηνδρινός

Δείχνει να ξυπνάει

Χαιρετώ από τη Βαρκελώνη! Για επαγγελματικούς λόγους ήρθα, αλλά δεν με βλέπω να γυρίζω (γέλια!). Είναι γνωστή η αγάπη μου για τη συγκεκριμένη πόλη, την έχω επισκεφθεί πολλές φορές, είναι ωραία η άτιμη. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οπότε δεν θα δούμε κάποιο ματσάκι.

Είμαστε εν μέσω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες και μετά από ένα ήσυχο στοιχηματικά μεσοβδόμαδο, έρχεται και ένα ήσυχο στοιχηματικά Σ/Κ. Στην Αγγλία έχουμε ματς στις μικρές κατηγορίες, αλλά γενικά πολύ ήσυχα τα πράγματα.

Η είδηση στη Λιγκ 1 αφορά τη Ντέρμπι Κάουντι, η οποία απέκτησε από τη Ρόδεραμ τον Πολ Γουόρν, τον άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά να ανεβάζει μια ομάδα από τη Λιγκ 1 στην Τσάμπιονσιπ.

Το έκανε τρεις φορές με τη Ρόδεραμ! Η Ντέρμπι δεν παίζει αυτό το Σ/Κ, θα τη βρούμε μπροστά μας από την επόμενη εβδομάδα.

Στη δε Λιγκ 2, η Κόλτσεστερ έφερε ως υπηρεσιακό τον Στιβ Μπολ, μετά την απόλυση του Γουέιν Μπράουν. Και η Χάρτλπουλ τον Κιθ Καρλ μετά την απομάκρυνση του Πολ Χάρτλεϊ.

Στα καθαρά στοιχηματικά, στη Λιγκ 1 αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η Φόρεστ Γκριν, ο άσος της στο 3,40.

Οσο και να μη πατάει καλά, δεν παύει και η Εξετερ να μην είναι καλά. Η Φόρεστ Γκριν έβγαλε κάτι σαν αντίδραση μεσοβδόμαδα, έστω κι αν ήταν ματς Λιγκ Τρόφι. Η Εξετερ είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας φέτος. Ισορροπημένο έπρεπε να είναι το σετ.

Στη Λιγκ 2, είπαμε για Κόλτσεστερ και Χάρτλπουλ, αμφότερες έχουν εντός έδρας ματς κόντρα σε Ρότσντεϊλ και Τζίλιγχαμ.

Αν προσέξετε, είναι οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της κατηγορίας! Άντε βγάλε άκρη…

Μία σκέψη είναι η Τρανμίρ στη Γουόλσολ. Ερχεται από σπουδαίο διπλό στη Σάλφορντ, μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι ζόρισε πολύ και τη Μπόλτον (ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 2-2 και κέρδισε στα πέναλτι), δείχνει να «ξυπνάει». Από την άλλη η Γουόλσολ φανερά δεν πατάει καλά, έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, είναι 10 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλήρωσε τα πολλά προβλήματα απουσιών που είχε το προηγούμενο διάστημα και ακόμα έχει πολλούς απόντες, αν και κάποιοι σιγά σιγά επανέρχονται. Στο 3,60 το διπλό, προφανώς το «ακούω».

Και ουσιαστικά είναι το μοναδικό που μου αρέσει και θα παίξω. Χαλαρά πολύ είμαστε ακόμα, περιμένω να κάνω και… σεφτέ!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος