897

billaras

What happens in Vegas-UPDATE!!

Περίεργο κείμενο καλούμαι να γράψω σήμερα. Να γράψω γιά τα ματς που χάθηκαν, τα σημεία στα πινακάκια ή να γράψω γιά όσα έγιναν, αλλά…δεν είναι στα πινακάκια; Ξέρετε τι εννοώ, το site δεν είναι ελεύθερο να το βλέπουν χιλιάδες μάτια. Συνδρομητικό είναι, άρα απευθύνομαι σε εσάς που ξέρω ονομαστικά ότι είστε εδώ μέσα.

Στα “άλλα ματς” δηλώνω ευθαρσώς ότι τα ίδια θα ξανάπαιζα. Μίλαγα γιά καλή μάχη από την Παρασκευή, άρα μου άρεσαν. Το αν δεν ήρθε ένα αποτέλεσμα είναι ένα θέμα, το αν ορθώς παίχθηκαν είναι ένα άλλο. Και γιά το δεύτερο δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι ορθώς παίχθηκαν. Πάει αυτό. Από εκεί και πέρα, έχω ξαναγράψει εκατοντάδες φορές πως “όποιος έχει μάτια βλέπει κι όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει”.

Γιά το συγκεκριμένο ΣΚ, μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε ότι…μόνο στεναχωρημένος δεν είμαι. Ξέρετε και το λόγο. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι το “επίσημο ταμπλό” και να φανουν κερδισμένες μονάδες. Δεν έβαλα πρόταση στο ταμπλό. Ξέρετε ποιά πρόταση. Από Ονδούρες μεριά. Και καλώς δεν την έβαλα. Το αποτέλεσμα το ξέρετε. Και όταν ξανάρθει με το καλό κάποιο πουλάκι εκεί από την κεντρική Αμερική, πάλι δεν θα την ξαναβάλω στα πινακάκια.

Και μάλιστα θα σφυρίξει το twitter αργότερα απ’ ότι προχθές, κανένα 2ωρο-3ωρο πιό πριν, όχι μεσημεριάτικα (και με το ματς τα μεσάνυχτα). Ο λόγος; Απλός. Προστατεύω πηγή, προστατεύω εσάς, προστατεύω εμένα, προστατεύω το site. Εσεις ένα έχετε να κάνετε, το έγραψα πολλές φορές στο chat. ΜΗΝ διασπείρετε το σημείο.

Γιατί έγινε αυτό, έστω και σε πολύ μικρή κλίμακα. Και αυτοί που το έκαναν, ήδη το ξέρουν και μίλησα κατ’ιδίαν μαζί τους (γιατί εύκολα τους ανακαλύπτω).

Να το κάνω νιανιά; Οταν δίνω σημείο “διαφορετικό”, όταν δεν λέω περί φόρμας-απόδοσης-παράδοσης-απουσιών, αλλά λέω “αυτό και τέλος, βαράτε και μην ρωτάτε”, το βάρος μου είναι τεράστιο.

Τε-ρά-στι-ο. Και προς εσάς, και προς την πηγή. Την οποία δεν θελω να “κάψω”. Μεσοβδόμαδα έχει πάλι αγωνιστική στις Ονδούρες. Αν πέντε από εδώ το πουνε σε άλλους πέντε, αυτοι σε άλλους δεκαπέντε, αντίο ζωή. Θα “βρωμίσει”. Και θα χάσουμε όλοι. Στο φινάλε, εσείς πληρώνετε συνδρομή. Ο άλλος γιατί να ωφεληθεί τσάμπα; Κι εγώ γιατί να χάνω πιθανούς νέους συνδρομητές οι οποίοι εφ’ όσον το βρίσκουν τσάμπα δεν έχουν κανένα λόγο να γραφτούν; Γι αυτό λοιπόν, θέλω σοβαρότητα κι υπευθυνότητα, κλειστά στόματα, όπως λένε οι αμερικάνοι “What happens in Vegas, stays in Vegas”.

Δεν βγήκε τυχαία η φράση γιά την πόλη του τζόγου…

Αυτά με όσα έγιναν, πάμε στα φρέσκα.

Σκέφτηκα πολύ αν θα παίξω σήμερα. Θα έπαιζα σίγουρα Λίβερπουλ αν έμενε πάνω από 3,00. Τωρα ταβάνι 2,70. Αλλά και πάλι, με αλλαγές, είναι καλύτερη της Τσέλσι που έχει και σοβαρές απουσίες. Και το τρίμπαλο στην Γουότφορντ πιστεύω βάρεσε δυνατά στο Ανφιλντ, να γυρίσει η γυαλάδα στο μάτι.

Στράφηκα στα χαμηλά στρώματα. Με τσίγκλισε (λίγο) η Τσέστερφιλντ, με τσίγκλισε (περισσότερο) η Μόρτον, με τσίγκλισε ακόμα παραπάνω η Νοτς Κάουντι. Τα ανέλυσε και ο Μάκης ήδη.

Εχω ΗΔΗ αποφασίσει ότι αύριο και μεθαύριο (και πέρα από τυχόν…ονδουρέζικο καναρινάκι) θα ρισκάρω με 2-3 μεγάλα σημεία. Και Μπέρμιγχαμ είναι πρόκληση και Ντέρμπι και Λίντσερ και ενα-δυο ακόμα.

Οπότε τι κάνω σήμερα; Αποφασισα. Χαλαρά θα παίξω μιά δυάδα με Λίβερπουλ και g/g στο αυριανό ματς κυπελλου της Τούμπας. Μου κάνει το 1,90 εκεί, απουσίες εκατέρωθεν αμυντικά. Στο 2,70 το ένα, στο 1,90 το άλλο, τίμια δυαδούλα. Και θα κάνω και μονά-δυάδα Νοτς Κάουντι και Μόρτον. Η εξίσωση φόρμας-απόδοσης εδώ μου δίνει το δικαίωμα να παίξω.

Update: Αφού οριακά κόπηκαν Ουτρέχτη και Λίντσερ, κράτησα Μπέρμιγχαμ και Ντέρμπι, αμφότερες στο draw no bet, μονά και δυάδα. Δείτε και τα αλλά δύο που κόπηκαν οριακά, ενώ αξιοποιήστε αν θέλετε το g/g στην Τούμπα που επιμένω ότι είναι καλό. Νέα στήλη Σάββατο, ράδιο την Παρασκευή!

Παλαιότερα άρθρα του billaras