528

Μάκης Μηνδρινός

Ένα και καλό!

Χαιρετώ! Ξεκινάει πάλι σήμερα το Τσάμπιονς Λιγκ και έχω την αίσθηση ότι η φάση των ομίλων ήταν πριν κάνα χρόνο! Δεν θυμόμουν καν τα ζευγάρια της κλήρωσης, το Μουντιάλ μας αποπροσανατόλισε εντελώς.

Προφανώς μας έλειψαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και γνωρίζετε πολύ καλά πως στοιχηματικά πολύ σπάνια ασχολούμαι με Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα.

Νομίζω το ίδιο θα γίνει και αυτή την εβδομάδα, αν και η Πέμπτη έχει κάνα-δυο καλά σημειάκια που μπορούμε να συζητήσουμε. Στα Τσου Λου, τίποτα. Τι να παίξω στα Μίλαν – Τότεναμ, Παρί – Μπάγερν, Μπριζ – Μπενφίκα και Ντόρτμουντ – Τσέλσι;

Δεν θα έπαιζα ποτέ διπλό Μπενφίκα στο 1,80 κι ας έρθει 0-3. Μίλαν – Τότεναμ έρχεται ό,τι θέλετε και Παρί – Μπάγερν το σετ είναι απολύτως δίκαιο.

Μένει η Ντόρτμουντ, η οποία πατάει καλύτερα από την Τσέλσι, όμως αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, δεν υπάρχει κάποιο λάθος δηλαδή.

Στα του Γιουρόπα, σκέψεις υπάρχουν και για Μονακό στο Λεβερκούζεν και για Ουνιόν στον Αγιαξ. Επεσαν και τα δύο, ήταν πάνω από 4,00 χθες, τώρα είναι 4,00 το ένα και 3,75 το άλλο. Επίσης, τίμιο goal/goal στο Σαχτάρ – Ρεν.

Αυτά με τα ευρωπαϊκά. Στα εγγλέζικα, είδα 3-4 σημεία (όπως π.χ. η Χαλ ή η σούπερ φορμαρισμένη Σριούσμπερι), όμως αυτό που για μένα ξεχωρίζει σήμερα και θα μπει χωρίς πολλά πολλά στο παιχνίδι μου είναι η Σάντερλαντ στο Λονδίνο, κόντρα στην ΚΠΡ, στο 3,00. Η ΚΠΡ έχει τα χάλια της τα μαύρα. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα είναι αυτή η απάθεια που βγάζει στο χορτάρι.

Μιλάμε για 8 ματς χωρίς νίκη και 7 ματς εντός χωρίς τρίποντο, έχοντας 2 ισοπαλίες και 5 ήττες στο διάστημα αυτό. Την ίδια στιγμή η Σάντερλαντ ανταποκρίνεται παρά τις απουσίες της. Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας. Δεν γίνεται να το προσπεράσω αυτό το διπλό.

Επίσης, θα δω ξανά αύριο τη Χάντερσφιλντ.

Με την αλεπού στον πάγκο πλέον, τον Νιλ Γουόρνοκ. Κάπου διάβασα πως την προηγούμενη φορά που ο Γουόρνοκ ήταν στη Χάντερσφιλντ, ήταν το 1995, όταν ο Μπουφόν ήταν στην Πάρμα. Ε, 28 χρόνια μετά, ο Γουόρνοκ είναι πάλι στη Χάντερσφιλντ και ο Μπουφόν πάλι στην Πάρμα! Προφανώς εδώ κοιτάζουμε το μομέντουμ και την αλλαγή προπονητή, τη στιγμή μάλιστα που η Στόουκ ούτως ή άλλως δεν είναι καλά.

Το βλέπουμε και αύριο.

Δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν, όμως σίγουρα θα ξαναδώ τη Χάντερσφιλντ αύριο και τα ματς της Πέμπτης. Και αν τελικά παίξω θα κάνω update. Τα φιλιά μου!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος