2435

Μάκης Μηνδρινός

Αποδοκιμασίες με το «καλημέρα»

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τη διοίκηση, τους παίκτες, αλλά και τον ίδιο! Πρώτο εντός έδρας ματς για τον Σκωτσέζο κόντρα στη Λέστερ, ζητούμενο η νίκη που θα φέρει ηρεμία. Από την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Λέστερ έρχεται και ο Κλοντ Πιέλ. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00) Κωδ.

ΟΠΑΠ: 1428 Γήπεδο: ΟΛ. ΣΤΑΔΙΟ (60.010), ΛΟΝΔΙΝΟ Απόσταση (χλμ.): 188 Σετ αποδόσεων: 2.70 – 3.30 – 2.65 * Δύο σερί νίκες η Λέστερ στην έδρα της Γουέστ Χαμ: 1-2 πρόπερσι, 2-3 πέρσι. Το 2015 ο πιο πρόσφατος άσος. Στα 6 τελευταία μόλις ένας άσος (1-2-3). * Η Λέστερ δεν έχει κερδίσει ποτέ ημέρα Παρασκευή στην Πρέμιερ Λιγκ (0-1-3). Και τα 4 αυτά ματς ήταν goal/goal, ενώ σημειώθηκαν συνολικά 15 γκολ (3,8 ανά παιχνίδι).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Ρεπορτάζ: Από πού να την πιάσεις τη Λονδρέζα… Με δίκαιη ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ντέβιντ Μόγιες στον πάγκο, 2-0 από τη Γουότφορντ. Βρέθηκε πίσω στο 11’, είχε 2 ευκαιριάρες να ισοφαρίσει σε 1-1 με Κουγιατέ και Κάρολ, από ‘κει και πέρα τα κλασικά προβλήματα στην άμυνα, δέχθηκε και το δεύτερο στο 64’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, με μόλις 2 νίκες σε 12 ματς, αμφότερες εντός έδρας. Αρρωστημένο το κλίμα, με τον κόσμο να σηκώνει πανό κατά της διοίκησης και να τα βάζει με όλους και με όλα. Παράλληλα, ο ίδιος ο Μόγιες μετά το πρώτο του παιχνίδι με τα «σφυριά» κατηγόρησε ευθέως τα «μεγάλα ονόματα» της ομάδας του, για την κακή εμφάνισή τους στο Γουότφορντ! Μια ίσως όχι και τόσο έξυπνη κίνηση όταν στόχος σου είναι –πέρα από το αγωνιστικό- η συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα.

«Θέλω όλοι να είναι ενωμένοι την Παρασκευή. Δεν περίμενα τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τη διοίκηση, τώρα τους θέλουμε μαζί μας ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι αγωνιστικά για να τους δώσουμε κίνητρο να φωνάξουν για μας», είπε ο Μόγιες στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Τεράστιο το ενδιαφέρον στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την απομάκρυνση του Μπίλιτς.

Ζητούμενο να σκοράρει νωρίς για μην έχει γκρίνια, όμως αν το ματς στραβώσει, ο κόσμος είναι δεδομένο πως θα αντιδράσει κατά… πάντων! Εξάλλου, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ δεν είναι και οι πιο υπομονετικοί του κόσμου. Ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας ματς, με Εβερτον (την Τετάρτη) και Μάντσεστερ Σίτι (την Κυριακή) και αμέσως μετά δύο διαδοχικά εντός με Τσέλσι και Αρσεναλ! Αγωνιστικά νέα: Πολύ σημαντικές οι απουσίες των βασικών επιθετικών Τσιτσαρίτο (1ος σκόρερ, 11/ 4), Αντόνιο (εξτρέμ, 9/1), που έλειψαν.

Στα θετικά ότι είναι ΟΚ οι Αγιού (εξτρέμ, 10/2) και Αρναούτοβιτς (φορ, 8/0). Παραμένουν νοκ άουτ οι στόπερ Φόντε (8/0) και Κόλινς (3/0). Bet info: Δέχεται γκολ 6 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ – Κουγιατέ, Νομπλ, Ομπιάνγκ – Αρναούτοβιτς (ή Αγιού), Λαντσίνι, Κάρολ ΛΕΣΤΕΡ Ρεπορτάζ: Από την Μάντσεστερ Σίτι χάνουν όλοι φέτος, οπότε το 0-2 από την πρωτοπόρο το λες και φυσιολογικό.

Κατά διαστήματα ήταν ανταγωνιστική, είχε δοκάρι να ισοφαρίσει σε 1-1, φωνάζει και για μια αποβολή αντιπάλου στην αρχή του ματς. «Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί και αν κάποιες λεπτομέρειες ήταν με το μέρος μας, ίσως το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό», δήλωσε ο Κλοντ Πιέλ που έχασε πρώτη φορά ως προπονητής της Λέστερ (είχαν προηγηθεί μία νίκη και μία ισοπαλία).

Επίσης, τόσο ο Γάλλος προπονητής όσο και οι παίκτες μίλησαν για καλό κλίμα στα αποδυτήρια: «Οι παίκτες δουλεύουν καλά, ακούν με προσοχή όσα έχουμε να πούμε, γενικά υπάρχει καλή ατμόσφαιρα κι αυτό θα βγει και στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Πιέλ. Με εξαίρεση το εντός έδρας ματς με την Τότεναμ που ακολουθεί (την Τρίτη το βράδυ), έχει καλό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα: Μπέρνλι (μέσα), Νιουκάστλ (εκτός), Σαουθάμπτον (εκτός), Πάλας (εντός) είναι τα επόμενα παιχνίδια της.

Αγωνιστικά νέα: Κλασικά έξω ο στόπερ Χουτ και ο χαφ Τζέιμς. Bet info: Συμπλήρωσε 4 εκτός έδρας ματς αήττητη, με τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό (1-3-0). Οι ήττες της εκτός έδρας ήταν από Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ. Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Σμάιχελ – Σίμπσον, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φουκς – Μαρέζ, Εντιντί, Ιμπόρα, Γκρέι – Οκαζάκι, Βάρντι Πηγή: Kingbet.

net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος