2440

Μάκης Μηνδρινός

Βαθιά ανάσα και αλλαγή ταχύτητας

Χαιρετώ! Ένα ήσυχο μεσοβδόμαδο έφυγε (το μπαμ έγινε χθες, που η Λέδερχεντ νίκησε με ανατροπή την Μπίλερικεϊ στο Κύπελλο), ένα τρελό δίμηνο ακολουθεί! Το δίμηνο που είναι… αφιερωμένο στους Αγγλόφιλους, ως γνωστόν όταν οι περισσότεροι θα κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα, οι Αγγλοι θα παίζουν ακόμα περισσότερα ματς από το συνηθισμένο.

Παίρνουμε ανάσα λοιπόν, ανεβάζουμε μια ταχύτητα και… έχει ο Θεός! Μην πάτε μακριά, το πρώτο δείγμα είναι εντός της επόμενης εβδομάδας: κανονικές αγωνιστικές σε όλες τις Αγγλίες το Σ/Κ, εμβόλιμες σε όλες τις μικρούλες στο μεσοβδόμαδο που ακολουθεί, πάλι όλα μέσα το επόμενο Σ/Κ. Υπομονή να έχουμε και σωστή διαχείριση συναισθημάτων (έπειτα από νίκες ή ήττες).

Το πρόγραμμα γενικά έχει πραγματάκια να πούμε. Με την υποσημείωση, βέβαια, ότι έχει προηγηθεί διακοπή με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ότι πολλοί διεθνείς παίκτες επιστρέφουν σήμερα στις ομάδες τους. Πάμε πρώτα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου μπορούμε να μιλήσουμε για σχεδόν όλα τα ματς, αλλά για κανένα πραγματικά πολύ ζεστά. Πρέμιερ Λιγκ * Αρσεναλ – Τότεναμ: Αγωνιστικά, η Τότεναμ είναι σε καλύτερη φάση και σου βγάζει και περισσότερη υγεία.

Αν οι Κέιν και Αλι μπουν κανονικά (το ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι έτοιμοι), δίνω καλές πιθανότητες στην Τότεναμ. Όχι, βέβαια, ότι υπάρχει κάνα τρομερό λάθος στην απόδοση. Α! Διαιτητής είναι ο Μάικ Ντιν, που λέγεται ότι είναι φίλος της Τότεναμ, έχοντας μάλιστα πανηγυρίσει με όχι τόσο κομψό τρόπο σε προηγούμενα παιχνίδια των «σπιρουνιών».

      * Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι: Την φάση που περνάει ο Πιούλις στη Γουέστ Μπρομ την είχαμε αναλύσει σ’ ένα κείμενο κατά τη διάρκεια της διακοπής. Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε, ο έμπειρος προπονητής ψάχνει ένα καλό ματς για να επαναφέρει την ηρεμία. Σε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν, βρήκε τον τρόπο να βγάλει αντίδραση.

Προφανώς δεν είναι εύκολη ομάδα η Τσέλσι, όμως οι «μπλε» αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και δεν αποκλείω η Γουέστ Μπρομ να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Το λέω αυτό γιατί το goal/goal είναι πάνω από τις 2 μονάδες. * Πάλας – Εβερτον: Ερχεται ό,τι θέλετε, ματς που δεν μπορώ να το ψυχολογήσω με τίποτα. Η Εβερτον παραμένει με υπηρεσιακό προπονητή.

* Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι: Αν διάλεγα ένα ματς από το πρόγραμμα για να ψάξω πολλά γκολ αυτό θα ήταν. Λογικό, από τη στιγμή που εμπλέκεται η «καυτή» Σίτι. Το θέμα είναι ότι βοηθάει και ο τρόπος που αγωνίζεται η Λέστερ. * Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: Δεν έχω κάτι στοιχηματικά γιατί η Σαουθάμπτον δεν με πείθει αγωνιστικά. Οφείλω να αναφέρω τα εξής: η Λίβερπουλ έχει δεχθεί 17 γκολ συνολικά αλλά μόλις 1 εντός έδρας.

Ερχεται από 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τελευταία φορά που έκανε τρεις στη σειρά ήταν τον Δεκέμβρη του 2016. Η Σαουθάμπτον έχασε μόλις ένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια της στο «Ανφιλντ». * Μπέρνλι – Σουόνσι: Εδώ στέκομαι λίγο παραπάνω. Για την Μπέρνλι γράψαμε αναλυτικά την προηγούμενη αγωνιστική, που μας πλήρωσε στο Σαουθάμπτον.

Ηταν μια κλασική εμφάνιση Μπέρνλι: περίμενε, είχε υπομονή, τυχερή σε 2-3 περιπτώσεις και σε μία από τις ελάχιστες φορές που ήταν απειλητική έβαλε το γκολ και… γεια σας! Δεν νομίζω, όμως, ότι θα είναι ίδιο ματς αυτό με τη Σουόνσι. Θα πρέπει να έχει τη μπάλα στα πόδια της, όχι να περιμένει. Τα μεγάλα αποτελέσματα φέτος τα πήρε εκτός έδρας, όχι εντός (σε αντίθεση με πέρσι).

Επίσης, ο βασικός της φορ, Γουντ (πρώτος σκόρερ με 3 γκολ), ίσως δεν είναι έτοιμος 100%, είχε μακρινό ταξίδι για το ματς-μπαράζ της Νέας Ζηλανδίας. Η Σουόνσι, από την άλλη, είναι σε περίεργη φάση. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έφυγε ο βοηθός του Κλέμεντ, ο Μακελελέ, για να κάνει… σόλο καριέρα στο Βέλγιο. Τη θέση του πήρε ο Μπρίτον, σημαία της ομάδας, που θα έχει ρόλο παίκτη-βοηθού προπονητή.

Ο ίδιος ο Κλέμεντ είναι υπό έντονη πίεση, καθώς αγωνιστικά η Σουόνσι δεν ήταν καλά πριν από τη διακοπή και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Από την άλλη, θεωρώ ότι είναι καλό για τους Ουαλούς ότι παίζουν εκτός έδρας, θα είναι πιο ήρεμοι. Στο τελευταίο με την Μπράιτον υπήρχε συνεχώς μια γκρίνια από την εξέδρα και επηρέασε αρνητικά.

Από ‘κει και πέρα, η Σουόνσι τις καλύτερες εμφανίσεις της ως τώρα της έκανε εκτός έδρας. Πάνω απ’ όλα είναι ένα σημείο έμπνευσης, με το διπλό να γυροφέρνει στο 4.00. * Μπόρνμουθ – Χάντερσφιλντ: Η Μπόρνμουθ έκανε 2 νίκες στα 3 τελευταία, αμφότερες εκτός έδρας. Στο τελευταίο, επικράτησε με γκολ στις καθυστερήσεις στο Νιουκάστλ.

Συμφωνώ με τον Χάουι, ότι ίσως αυτή ήταν μία νίκη-κλειδί ενόψει της συνέχειας, καθώς έφυγε το ψυχολογικό βάρος που υπήρχε λόγω της βαθμολογικής της θέσης: ήταν κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, τώρα είναι οριακά πάνω απ‘ αυτήν. Εχει πετύχει 3 νίκες όλες κι όλες φέτος, οι 2 ήταν απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες: Μπράιτον, Νιουκάστλ. Η Χάντερσφιλντ είναι σκληρή ομάδα, αλλά μετά την πρεμιέρα και την τριάρα που έριξε στην έδρα της Πάλας, δεν έχει πετύχει ούτε γκολ εκτός έδρας.

Και ο ηγέτης της, Μόι, έρχεται από μακρινό ταξίδι, είχε υποχρεώσεις με την Αυστραλία, οπότε –όπως και στην περίπτωση του Γουντ (Μπέρνλι)- ίσως να μην είναι στο 100%. * Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ: Από τα λίγα ματς της αγωνιστικής που δεν έχω να πω τίποτα. * Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ: Μεγάλο το ενδιαφέρον, κυρίως για να δούμε την αντίδραση της Γουέστ Χαμ με τον Μόγιες στον πάγκο.

Ο Σκωτσέζος ξεκινάει με γκρίνια τις υποχρεώσεις τους, αλλά ίσως είναι καλό γι’ αυτόν που το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας. Και μπορεί σε βάθος χρόνου ο Μόγιες να μην «πιάσει», αλλά στα πρώτα του παιχνίδια δεν αποκλείω να δώσει κάποια πράγματα που έλειπαν. Για τη Γουότφορντ έχουμε μιλήσει πολλές φορές με τα καλύτερα, κυρίως όμως όταν παίζει εκτός έδρας.

Εντός κέρδισε μόνο την Αρσεναλ και έχει δεχθεί 11 γκολ. Συν ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον της Εβερτον για τον Μάρκο Σίλβα, με τη διοίκηση να ρίχνει άκυρο. Ο ίδιος ο Πορτογάλος, όμως, δεν ήταν τόσο αρνητικός να πάει στην Εβερτον. Ισως η Γουότφορντ να επηρεαστεί από τη συγκεκριμένη ιστορία, μπορεί και όχι όμως.

Θα δείξει… Αν τσιμπήσει λίγο ακόμα το διπλό (τώρα είναι στο 3.75) συζητιέται σοβαρά. * Μπράιτον – Στόουκ: Δευτεριάτικο, είναι νωρίς ακόμα. Αλλά μου κάνει για… πολύ Χ. Τσάμπιονσιπ * Από τη μία η Πρέστον μπορεί να πήρε ανάσες στη διακοπή, έχοντας περάσει έναν πολύ δύσκολο Οκτώβρη (4 σερί ήττες), από την άλλη ο βασικός λόγος που έκανε αυτό το κακό σερί ήταν οι πολλές απουσίες, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν.

Πριν από τη διακοπή η Μπόλτον ήταν στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα, έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός έδρας δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ, αλλά με τα προβλήματα που βγάζει η άμυνα των γηπεδούχων, απόψε της δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 4.33 το διπλό. * Κακώς η ουραγός Σάντερλαντ είναι τόσο φαβορί υποδεχόμενη τη Μίλγουολ, τι να το κάνω όμως, που η Μίλγουολ βγάζει… κόμπλεξ στα εκτός έδρας… * Αν το Φούλαμ – Ντέρμπι ήταν πριν από τη διακοπή, το διπλό θα ήταν βασική μου επιλογή.

Ναι μεν η Ντέρμπι έχασε στο τελευταίο κόντρα στη Ρέντινγκ, αλλά στο μυαλό μου το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το έχω ως παρένθεση στην πολύ καλή παρουσία που είχε το προηγούμενο διάστημα. Δεν μπορώ να γνωρίζω όμως πόσο βοήθησε τη Φούλαμ η διακοπή. Πριν από αυτήν, η Λονδρέζα ήταν κακή. Χωρίς νίκη σε 5 ματς και με μόλις ένα εντός έδρας τρίποντο.

Στο 3.50 το διπλό. Λιγκ 1 * Καμία λογική στο σετ του Γουίγκαν – Μπράντφορντ, όπου το διπλό «ακουμπάει» το 6άρι (5.75)! Μιλάμε για δύο αποδεδειγμένα καλές ομάδες, που έχουν κοινό στόχο την άνοδο. ΟΚ, προφανώς η αήττητη εντός έδρας Γουίγκαν είναι το φαβορί, δεν έχει δώσει δικαιώματα στο γήπεδό της (6-2-0, με 2 γκολ παθητικό όλα κι όλα), αλλά δεν παίζει και μόνη της! Η Μπράντφορντ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (5-2-1), υπενθυμίζω πως στην τελευταία της έξοδο έβγαλε διπλό στο Πόρτσμουθ.

Συν ότι σε ματς που έχουν τέτοιο χαρακτήρα, βγάζει φανέλα. * Μόνιμα υπό πίεση ο προπονητής της Γουόλσολ, Γουίτνι, η ομάδα είναι ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως αν δεν κερδίσει τη Τζίλιγχαμ, θα αποχαιρετήσει. Σε ανάλογες περιπτώσεις, πάντως, μέσα στη σεζόν, η αλήθεια είναι ότι έβγαλε αντίδραση.

Στην Τζίλιγχαμ μονιμοποιήθηκε και επίσημα ο Λόβελ στον πάγκο της, αναμενόμενη κίνηση καθώς μ’ αυτόν σε ρόλο υπηρεσιακού η εικόνα της βελτιώθηκε πολύ. Στο 4.00 το διπλό, χρειάζεται όμως και κάλυψη. * Στο 3.10 ο άσος της Πλίμουθ κόντρα στην Οξφορντ. Η πορεία της Πλίμουθ μοιάζει λίγο με εκείνη της Μπόλτον, που λέγαμε παραπάνω. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά βελτιώθηκε, είναι 5 ματς αήττητη, έρχεται από τεράστιο διπλό στο Μπράντφορντ, βρήκε και πάλι ψυχολογία.

Από την άλλη, «μπούκωσε» η Οξφορντ, δεύτερη σερί ήττα με αντίπαλο τη Νορθάμπτον, προέκυψαν και κάποιες απουσίες. Λιγκ 2 * Υπουλο το Γουίκομ – Κρόουλι. Κακό πρόγραμμα γενικά, τίποτα ιδιαίτερο. Νάσιοναλ Λιγκ * Είχα βάλει στο μάτι από την προηγούμενη εβδομάδα το Φάιλντ – Τορκί, αλλά δεν… Ναι μεν τη Φάιλντ την έχω για κόντρα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η Τορκί για να την εμπιστεύεσαι.

Περίμενα να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Μέιντστοουν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν το έκανε, οπότε πάσο. * Μια σκέψη σε νορμάλ απόδοση (2.70) είναι η Χάρτλπουλ, η οποία υποδέχεται την Ολντερσοτ. Οι γηπεδούχοι είναι 7 ματς αήττητοι, βέβαια έχουν κάμποσες ισοπαλίες, αντιμετωπίζοντας θεματάκια στο γκολ. Η Ολντερσοτ στις τρεις προηγούμενες εξόδους της στο πρωτάθλημα δέχθηκε συνολικά 8 γκολ, ενώ στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας για το Κύπελλο, γύρισε με 5άρα από το Σριούσμπερι.

Βορράς * Στο Χάρογκεϊτ – Μπόστον, ντεμπούτο στον πάγκο της Μπόστον θα κάνει ο Κρεγκ Ελιοτ, που ανακοινώθηκε την Κυριακή. Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο 39χρονος Ελιοτ, αποχώρησε από τη Σο Λέιν μετά από 4 χρόνια, την οδήγησε στο διάστημα αυτό σε τρεις ανόδους! Την άφησε στην 4η θέση στην πιο κάτω κατηγορία, οδηγώντας την και μέχρι τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου.

Αφησε τη Σο Λέιν για να αντικαταστήσει στην Μπόστον τον Ανταμ Μάρεϊ, που πλήρωσε το μάρμαρο για την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα (προτελευταία). Η ιδιαιτερότητα είναι πως η Χάρογκεϊτ είναι μία από τις ομάδες που είχε αγωνιστεί όταν ήταν ποδοσφαιριστής ο Ελιοτ… * Η Μπρέικλι με το μεσοβδόμαδο 4-0 επί της Σάουθπορτ, έφτασε τις 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ετυχε να βρω (και να δω) εκτεταμένα στιγμιότυπα του συγκεκριμένου αγώνα και η αλήθεια είναι ότι το ματς δεν ήταν για 4-0. Καταρχάς στο 0-0, ως το 30ό λεπτό περίπου, η Σάουθπορτ ήταν καλύτερη, έχοντας χάσει μάλιστα τρεις κλασικές ευκαιρίες να προηγηθεί. Στο 35’ έγινε το 1-0 με… τρίσποντο, στο 45’ το 2-0 με πέναλτι, μετά το ματς πήγε εκεί που ήθελε η Μπρέικλι.

Πάντως, είναι εντελώς τυχαίο ότι η Σάουθπορτ δεν σκόραρε, είχε φάσεις και στο β’. Εκτός έδρας έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα αμάν-αμάν: έρχεται από δύο σερί διπλά απέναντι στις ντεφορμέ Ντάρλινγκτον και Μπόστον, ενώ είχαν προηγηθεί 5 έξοδοι (στο πρωτάθλημα) χωρίς τρίποντο. Τώρα παίζει στην έδρα της Μπράντφορντ Παρκ Αβενιου, η οποία έρχεται από 2 σερί νίκες.

Στο τελευταίο με την ουραγό Νορθ Φέριμπι δεν έβγαλε μάτια (1-0 εκτός), αλλά από την άλλη έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα 20λεπτο και αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική θα είχε βάλει κι άλλο γκολ (είχε και δοκάρι). Στα 7 τελευταία εντός (στο πρωτάθλημα), η Μπράντφορντ έχασε μόνο από την πρωτοπόρο Σάλφορντ. Ο άσος από το 3.60 ανέβηκε στο 4.00 και είναι υπό συζήτηση.

Το ματς ξεκινάει νωρίτερα από τα υπόλοιπα (15:30). * Πιθανό over, αλλά αναμενόμενα χαμηλό (1.65), το Ντάρλινγκτον – Τάμγουορθ. Λίγο πάνω από το 2.00 το ασιατικό over 3. Νότος * Υπουλο το Μπρέιντρι – Γουίστον. Καλή ομάδα η Μπρέιντρι, πρώτη, αλλά η Γουίστον είναι στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν την είχα για πάνω από 4.00 (στο 4.

75 είναι) στο ματς αυτό. Αλλά, ΟΚ, δέχομαι ότι είναι καλά και η Μπρέιντρι και κάνω πίσω… * Ακόμα πιο ύπουλο είναι το Ντάρτφορντ – Γκλόουτσεστερ. Η Ντάρτφορντ βασική υποψήφια για την άνοδο, από τα καλά ονόματα της κατηγορίας. Και από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, έχοντας 6 νίκες σε 8 ματς (6-1-1). Ερχεται, όμως, από μία πεντάρα στο Κύπελλο (από τη Σουίντον) και μια τριάρα στο πρωτάθλημα (από την Τρούρο εκτός έδρας, 3-1), που –χωρίς υπερβολή- θα μπορούσε να είναι 5άρα ή 6άρα με τις φάσεις που δέχθηκε.

Στο 20’ ήταν 3-0 πίσω… Δέχθηκε γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία της εντός, απλά είχε την ποιότητα στα περισσότερα εξ αυτών να βάλει τουλάχιστον ένα περισσότερο. Μία ήττα έχει όλη κι όλη εντός, από την Ιστ Θάροκ στις 28/08. Από την άλλη η Γκλόουτσεστερ, μια ομάδα που είναι στο +9 από τη ζώνη υποβιβασμού και στο -7 από την 7άδα και τα πλέι οφ.

Από τις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν έχω βάλει κάποια αστεράκια δίπλα στο όνομά της Γκλόουτσεστερ. Αστεράκι στα δικά μου τα κιτάπια, σημαίνει ομάδα που καλό είναι να την έχουμε στο νου μας, γιατί είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Από τις 26/08 και μετά, λοιπόν, έχει χάσει μόνο ένα εκτός έδρας ματς: από την Τσίπενχαμ, αρχές Σεπτέμβρη (2-0).

Στο διάστημα αυτό έχει 3 διπλά και 2 ισοπαλίες. Προέρχεται από νίκη επί της Γουάιτχοκ, αλλά… δεν μετράει, τη Γουάιτχοκ την κερδίζουν όλοι. Αν και το πρόβλημα της Γκλόουτσεστερ είναι συνήθως όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι, όπως με την Γουάιτχοκ. Για να καταλήξω, δεν ξέρω αν θα είναι τόσο εύκολο το ματς για την Ντάρτφορντ όσο δείχνουν τα 1.

40 (6.50 το διπλό). * Την Ιστ Θάροκ την έχει πάρει ο κατήφορος: χωρίς νίκη στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, τρεις σερί ήττες, δύο διαδοχικές τεσσάρες. Εντός έδρας έχει να νικήσει από τις 26/08 και έκτοτε μετράει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο, στο Μπαθ, ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το 4-0. Η Χάβαντ, την οποία κόντραρα την προηγούμενη εβδομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι καλύτερη εκτός απ’ ό,τι εντός έδρας (1-1), είναι 5 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα.

Και είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, με 6 διπλά (!) σε 9 ματς (6-2-1) και μόλις 5 γκολ παθητικό. Κόντρα στην Χίμιλ ήταν καλύτερη για 70 λεπτά, θα μπορούσε να το καθαρίσει, πιέστηκε στο τέλος και ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Το διπλό άνοιξε ως αουτσάιντερ και προφανώς το 2.80 που υπήρχε μέχρι χθες, είχε αξία. Πλέον, η Χάβαντ γύρισε φαβορί, είναι στο 2.

50. Υπό παρακολούθηση… * Αποχώρησε από τη Χίμιλ ο βασικός επιθετικός, Τσάρλι Σέρινγχαμ, γιος του μεγάλου Τέντι, καθώς αποδέχθηκε πρόταση ομάδας από το Μπαγκαλντές! Με 6 γκολ ως τώρα, ψηφίστηκε παίκτης του μήνα τον Οκτώβρη, και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για τη Χίμιλ. Σωστό το σετ για το ματς με την Γουίλινγκ. Πάμε να δούμε τι έχουμε πει ως τώρα: Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και κυρίως Σουόνσι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπόλτον σήμερα και Ντέρμπι αύριο στην Τσάμπιονσιπ. Πλίμουθ, Μπράντφορντ και δευτερευόντως Τζίλιγχαμ στη Λιγκ 1. Τίποτα στη Λιγκ 2, Χάρτλπουλ στη Νάσιοναλ Λιγκ. Μπράντφορντ ΠΑ στον Βορρά και Γκλόουτσεστερ και Χάβαντ στο Νότο. Στην επόμενη φάση του ξεδιαλέγματος, μένω με Σουόνσι (4.00), Μπόλτον (4.33), Ντέρμπι (3.50), Πλίμουθ (3.10), Χάρτλπουλ (2.

70) και τις δύο Μπράντφορντ (5.75 η μεγάλη και 4.00 η άλλη). Σουόνσι την αφήνω γιατί δεν παύει να είναι μία έμπνευση. Και έχει και Χ. Αν πάρω κάλυψη, η απόδοση πέφτει πολύ. Οπότε πάει αυτό. Μπόλτον σήμερα θα παίξω, όπως θα παίξω και την μικρή Μπράντφορντ, που είναι Σάββατο νωρίς (15.30). Και φτιάχνω και ένα τρίξι με Ντέρμπι-Πλίμουθ-Χάρτλπουλ. Πέντε ματς σύνολο σε όλο το Σ/Κ, το μίνιμουμ από αυτά να περάσει, θα έχω στη χειρότερη το ποντάρισμά μου πίσω.

Αν προκύψει κάτι θα γίνει update, τα λέμε έτσι κι αλλιώς και από το twitter. Νέα στήλη την Τρίτη, σε ένα γεμάτο μεσοβδόμαδο με ευρωπαϊκά και εμβόλιμες σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (σε Βορρά και Νότο έχει κάποια εξ αναβολής). Twitter: @makismindrinos Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (11/11): 11 μονάδες Νέο υπόλοιπο (17/11): 11 μονάδες Ποντάρισμα (17-18/11) Μονά Πρέστον – Μπόλτον 2 (4.

33): 20 μονάδες Μπράντφορντ ΠΑ – Μπρέικλι 1 (4.00): 25 μονάδες Τρίξι Φούλαμ – Ντέρμπι 2 (3.50) Πλίμουθ – Οξφορντ 1 (3.10) Χάρτλπουλ – Ολντερσοτ 1 (2.70) * Επί 9 οι δυάδες και τρεις μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 30 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 75 μονάδες Νέο υπόλοιπο: – 64 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος