2510

Μάκης Μηνδρινός

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Καλημερα και παλι σε ολους! Δεν ξερω ειλικρινα τι να πω σημερα, μετα απο αλλη μια αποκαρδιωτικη εμφανιση της ομαδας μας. Εχω χαλαστει ασχημα με αυτο το συνοθυλευμα που στειλαμε στη Φινλανδια να μας εκπροσωπησει. Οκ, με το στοιχημα ασχολουμαστε, κερδος θελουμε να βγαλουμε,αλλα δεν παυει πρωτα και πανω απ ολα να ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ! Και αυτο το πραγμα μαυριζει την ψυχη σου… Δεν θα πω κατι αλλο για την χθεσινη μας εμφανιση, πρωτον γιατι τα εχω πει ηδη ολα στη σωστη στιγμη και δευτερον γιατι υπαρχει και το σημερα και η ομαδα μας εχει μπροστα της ενα τελικο.

Με την Πολωνια, ξερω…ντροπη μας. Αλλα ας σεβαστουμε την στιγμη… Στοιχηματικα η Γερμανια μας δικαιωσε και πηρε ακομα πιο ευκολα απ οτι δειχνει το τελικο σκορ το υποτιθεμενο ντερμπυ με την Ιταλια. Οι Γερμανοι πατησαν γκαζι στα τελευταια δεκα λεπτα και δεν κοιταξαν ξανα πισω τους. Στο ματς της εθνικης μας οπως ολοι ξερουμε, πηραμε το μπετ και συνεχιζουμε.

. Παμε στα σημερινα τωρα. Τρια παιχνιδια εχω ξεχωρισει, ας τα πιασουμε ενα ενα. Το πρωτο ειναι το Σλοβενια – Γαλλια, οπου το σετ εχει ανοιξει στο 2.75 – 1.47. Πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι πολυ πιο ισορροπημενο! Νομιζω οτι οι Πιθανοτητες της Σλοβενιας πλησιαζουν η αγγιζουν το 50%, που σημαινει οτι κατα την γνωμη μου το 2.75 εχει αξια! Δεν θα σταθω στο με ποιον αντιπαλο θα παιξουν στο χιαστι απο τον δευτερο ομιλο, γιατι εκει εκτος απο τις δυο πρωτες θεσεις, γινεται του κουτρουλη ο γαμος! Ολα ειναι ανοιχτα…Για να κλεισω το ματς της Σλοβενιας, θα πω οτι η νικη της Σλοβενιας παιζεται! Εγω δεν θα το παιξω γιατι την εχω παιξει για νικητρια ομιλου σε αποδοση 6.

50, πραγμα που θα επιτευχθει αν σημερα κερδισει! Οποτε δεν εχω λογο να την ξαναπαιξω στο τελευταιο ματς. Η αν θελετε, το σημερινο μου <<παιξιμο>> θα ειναι οτι δεν θα καλυφθω, θα αφησω το στοιχημα οπως εχει μεχρι το τελος. Το δευτερο ματς που εχω ξεχωρισει ειναι το μεγαλο ντερμπυ του δευτερου ομιλου Γερμανια – Λιθουανια. Το σετ νικης βγηκε στο 3.

50 – 1.32. Μου ειναι αδυνατον να σκεφτω με ποιον τροπο μπορει καποιος να βγαλει ενα τετοιο σετ.. Μονο με μια καποιου ειδους ποδοσφαιρικη λογικη οπου οι Μπουκ βγαζουν αποδοσεις με βαση την φανελα και το ονομα και κυριως επειδη η φανελα και το ονομα θα προσελκυσει παιχνιδι….αγωνιστικα το σετ δεν υπαρχει, ειναι απλως ενα φαντασμα! Οι Γερμανοι κανουν ενα καταπληκτικο τουρνουα και με εξαιρεση την μαυρη τρυπα των τελευταιων 5 λεπτων στον αγωνα με το Ισραηλ, δεν μπορεις να βρεις ψεγαδι στο παιχνιδι τους, τουλαχιστον με βαση αυτο που μπορουν να κανουν και με βαση αυτο που κανεις ανεμενε απο αυτους! Στο αγωνιστικο κομματι θα εχουν 40 λεπτα προβλημα με τον Βαλαντσιουνας, οι ψηλοι τους ειναι καλοι,αλλα κανεις δεν εχει το κορμι να τον αντιμετωπισει.

Απο την αλλη ομως ΟΥΤΕ οι Λιθουανοι εχουν τον τροπο να αντιμετωπισουν τον Σρεντερ! Χτες πηραμε το στοιχημα των Γερμανων σε αποδοση 2.30. ΑΥΤΗ θα ηταν μια δικαιη αποδοση για τους Γερμανους στον σημερινο αγωνα με την Λιθουανια. Ελαφρυ αουτσαιντερ δηλαδη…Και σε αυτη την αποδοση, δεν θα τους προτεινα! Αλλα οταν αντι για 2.30 εχω 3.50 τοτε ΠΑΙΖΩ! Το τριτο ματς που ξεχωρισα, ειναι το Ελλαδα – Πολωνια! Το σετ νικης ανοιξε στο 1.

38 – 3.15. Εχω κουραστει να μιλαω για τα προβληματα της ελληνικης ομαδας. Τα εχω γραψει πολλες φορες και τα πληρωθηκαμε κιολας…και τα προβληματα αντι να λυνονται οσο αυτο ειναι δυνατον, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ… δεν μιλαμε για ομαδα πλεον, αλλα για μια σκορπισμενη διαδηλωση.. Οι Πολωνοι παιξανε χθες με την Γαλλια και χασανε με 3 ποντους στο τελος…αυτο τα λεει ολα! Ο Σοκολοφσκι παιζει καλα και κατω απο το καλαθι ΕΧΟΥΝ παικτες για να ανταπεξελθουν, παρα το οτι τους λειπει πολυ ο Γκορτατ.

Για να μην το κουραζω, θα πω οτι εχω ενα προβλημα εδω που με κραταει μακρια απο το μπετ.. η κατασταση στα αποδυτηρια της εθνικης μας, ειναι ετοιμη να εκραγει και οι δηλωσεις του Θαναση χθες μετα το ματς δε βοηθουν καθολου. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ομως τι μπορουν να φερουν αυτες οι δηλωσεις και η γενικοτερη κατασταση. Μπορει οι παικτες να <<κουνησουν το ταβλι>> και αυτο να βγει στο παρκε και να διαλυθουμε! Μπορει ομως και να φερει μια εστω μικρη συσπειρωση και να δωσουν τα παντα για να μπορουν τουλαχιστον να γυρισουν στην Ελλαδα….

εν κατακλειδι θα ΑΦΗΣΩ το μπετ στην ησυχια του. Για οποιον ενδιαφερεται παντως το 3.15 των Πολωνων εχει ΑΞΙΑ! Αν τελικα κερδισουμε,θα κερδισουμε δυσκολα.. ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 1000Μοναδες ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Συνολο 120 Μοναδες ΠΡΩΤΙΑ ΟΜΙΛΟΥ> ΣΛΟΒΕΝΙΑ 6.50 30 ΓΕΩΡΓΙΑ 21 20 ΚΑΤΑΚΤ. ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ> ΛΕΤΟΝΙΑ 17 25 ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ> ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ 5 25 Γερμανια – Λιθουανια > 1 3.

50 20 Μοναδες ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1333.25 Μοναδες

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος