2367

Μάκης Μηνδρινός

Δύο διπλά όλα κι όλα

Νευρικό γέλιο με είχε πιάσει Κυριακή βράδυ. Μήπως είδατε ποιά κέρδισε; Η…Σαμπντόρια! Μέσα στη Ρώμη! Θυμάστε τι έγραφα πριν λίγο καιρό; Ιδού ξανά συνέβη, την Τρίτη 1-1 στο 91', προχθές…διπλό του 8.00. Ομορφιές λέμε (γέλια). Κατά τα άλλα, οκ, παράπονο δεν έχω. Ο Γενάρης καλά πάει, καλά κλείνει. Θετικά όπως όλα δείχνουν. Πάλι η Κόνφερενς με έβγαλε στον αφρό (στη φωτό το 3ο γκολ της Σόλιχαλ Μουρς), είχα και επιστροφές από το ματς της Τσάρλτον που δεν έγινε.

Γιά την Κόνφερενς, έκανα ένα φλας μπακ και είδα ότι είναι…μούρλια. Και μάλλον είναι μιά ακόμα απόδειξη ότι οι μπουκ κάνουν λάθη. Ειδικά όσο κατεβαίνουμε Λίγκες, δεν έχουν και την καλύτερη άποψη δηλαδή (το βλέπουμε και στα ερασιτεχνικά του Μάκη). Κοίταξα λοιπόν, από την αρχή της σαιζόν, έχω παίξει 11 ματς από την Κόνφερενς. Πόσα ευστόχησαν; Με τα δύο απανωτά τελευταία (Ιστλι και Σόλιχαλ), ευστόχησαν 6 στα 11! Μα εάν έχω πάνω από 50% ευστοχία σε αποδόσεις …γνωστές (τα έξι εύστοχα είχαν 5.

00, 3.50, 4.75, 3.80, 3.00 και 4.33, δηλαδή 4.06 μέσος όρος), τότε… θα παίζω μόνο εκεί, σούπερ κέρδος είναι αυτό! Εξαιρετικά, όχι απλώς καλά. Και το έχω σημειώσει καιρό, δεν είναι τυχαίο ότι ας πούμε η Ιστλι ήταν το πρώτο “τρίποντο” πονταρισμένο. Ρίχνω βάρος εκεί που πάει καλά. Αυτά λοιπόν με όσα έγιναν. Πάμε σε όσα θα γίνουν… Πιστεύω (ξανά) ότι το κουπόνι είναι χλιαρό.

Λάιτ, κακό (στοιχηματικά) πρόγραμμα. Ναι, οκ, έχει Premier League, θα δούμε μπάλα, θα περάσουμε καλά ως λάτρεις της μπάλας, αλλά…το κουμάρι είναι κάτι άλλο. Ας τα πάρω με τη σειρά. Στους “μεγάλους” του νησιού, σε 2-3 ματς παίζει πολύ το Χ, σε άλλα 2-3 η απόδοση είναι της πλακας (ανέκδοτο του μεσοβδόμαδου αυτό της Λίβερπουλ, απλά κόντρα δεν παίζω με τον κουμπάρο του Κλοπ).

Τι άφησα στην άκρη; Την Σουόνσι και την Γιουνάιτεντ! Στην Championship, κι εδώ κάμποσα πιθανά Χ. Γενικά αν κάποιος έχει έμπνευση, ας τα κυνηγήσει σε Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Εβερτον, Μίλγουολ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Τι έβαλα στην άκρη; Μόνο την…Γουένσντεϊ! Πρόσπέρασα την 1η, έβαλα ακόμα δύο στην άκρη από την 2η (Γουίκομ και Νιούπορτ) και…έκλεισα.

Με λίγα λόγια; Πέντε σημειώθηκαν αρχικά. Και εκτός νησιού; Ψίχουλα… Μιά Τοντέλα με προκαλεί βάση φόρμας και απόδοσης, άντε και μιά Κορτράικ από το κύπελλο Βελγίου. Ολα όλα μιά επτάδα με λίγα λόγια. Και αρχίζει το..δεύτερο μέρος “σκουπίσματος”. Σβήνω τα δύο εκτος Νησιού. Εμ το ένα είναι με ρεβάνς (το βέλγικο), εμ κάτι με φοβίζει στο πορτογαλικό (μην γίνει κανένα δωράκι…).

Μετά σβήνω Νιούπορτ. Κάτι που τα'δωσε όλα με την Τότεναμ, κάτι που η Λίνκολν δεν χαρίζει κάστανα εντός (είναι και ξεκούραστη, είδα και καλες επιστροφές 11αδατων), έκανα πίσω. Και τα επτά τα έκανα τέσσερα. Το επόμενο που αφήνω ειναι η Γουένσντεϊ. Ο Λουχουκάι την έσφιξε, αλλά οκ, και η Μίντλεσμπρο με Πούλις ακόμα πιό σφιχτή είναι. Ζόρικο, ίσως κι εδω χινάρι.

Πάντως λάθακι έχει η απόδοση του διπλού.. Οπότε πήγα στα τρία… Θα ξαναχτυπήσει ο…κεραυνός στην Ουαλία; Εριξε τη ρουκέτα στη Λίβερπουλ, είναι αήττητη από τις 2/1 (μέσα και τα ματς κυπέλλου), κατ' εμέ από κάτι Μπράιτον και Χάτερσφιλντ καλύτερη ειναι η Σουόνσι του Καρβαχάλ! Η Αρσεναλ είναι το ερώτημα. Αξιόπιστη εκτός δεν είναι (3-4-5 έχει), πρόσφατα πχ της την “έκανε” η Μπόρνεμουθ.

Οριακά θα προσπεράσω. Ισως ασχοληθώ μαζί του στο live (σ.σ μιάς και έχουμε να τα πούμε καιρό, απόψε μετά τις 9 ραντεβού στο chat). Και…έκλεισα. Δύο σημεία. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουίκομ, αυτά θα παίξω! ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΙΚΟΜ 2 (4.00): Το διπλό αρχικά ήταν στο 4.50. Κι εδώ όμως, μιά αξία την έχει. Η Γουίκομ αν κερδίσει το εξ'αναβολής που έχει, είναι.

.δεύτερη. Δηλαδή παίζει 1η-2η. Επίσης, είναι γνωστό πόσο…σκύλα είναι εκτός έδρας. Ακουμπάς επάνω της, είναι η σπεσιαλιτέ της. Επίσης, αυτό που μάλλον δεν ξέρετε, είναι ότι από αρχές του μήνα έχει κάνει ηδη 4 μεταγραφές. Ενισχύεται. Δύο μπακ, ένα χαφ, ένας φόρ. Και καλά παιχτάκια γιά τα δεδομένα της κατηγορίας. Την ίδια ώρα η Λούτον δείχνει να αγκομαχάει λίγο.

Με τη Μόρκαμ πχ, κέρδισε μεν, πολύ δύσκολα δε. Με τη Γκρίσμπι το ίδιο. Οριακές νίκες με 1-0 που δεν τις άξιζε και τόσο. Καταλήγω: Ηθελα πιό κλειστό σετ, θα το ρισκάρω. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 2 (3.40): Αυτό είναι αυριανό, άρα θα έχουμε ενδιαφέρον. Το ζύγισα πολύ. Αυτό που έγειρε την ζυγαριά, είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν τρώει γκολ από την Boxind Day ως σήμερα! Και αν παίξει ως συνήθως ο Μουρίνιο προσεκτικά στους χώρους, θα ζορίσει την Τότεναμ που δεν θελει… ακριβώς αυτό.

Με Γουέστ Χαμ 1-1, με Νιούπορτ 1-1, με Σαουθάμπτον 1-1, όσες την έπαιξαν έτσι πήραν αποτέλεσμα. Αν η Γιουνάιτεντ φάει ένα το πολύ ή…δεν φάει, τότε ζυγώνω το διπλό. Πλέον έχει στη φαρέτρα και Αλέξις Σαντσες, δεν το λες και λίγο, ταμάμ γιά αντεπίθεση ο παιχταράς. Καλός ο Λουκάκου, αλλά είναι φορ περιοχής, όχι σφεντόνα και διεμβολιστής. Θα έδινα Γιουνάιτεντ στο 3.

00, άρα καλά είμαι. Θέλω…κακό ματς γιά να έχω καλές τύχες. Δύο και…ελπίζω καλά. Οποιος θέλει ας δει και τα άλλα που άφησα. Κάποιο μπορεί να το δω στο live, στο chat αυτά, μετά τις 9 το βράδυ. Χαλαρά θα κλείσει ο μήνας, χωρίς χασούρα, άρα βήμα προς τα εμπρός (σε σχέση με τους προηγούμενους). Νέα στήλη το Σάββατο κλασικά. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: -4.

2 μονάδες. Επιστροφές από 27/1: 6.33 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +2.13 μονάδες. Ποντάρισμα 30-31/1: Λούτον-Γουίκομ 2 (4.00), 1 μονάδα. Τότεναμ-Μάν.Γιουνάιτεντ 2 (3.40), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: +0.13 μονάδα.  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος