462

Μάκης Μηνδρινός

Δύο δυάδες και βλέπουμε

Χαιρετώ! Δύο φορές την πατήσαμε από την Ιντερ και παρ’ όλα αυτά ακόμα δεν… την πιστεύω! Αποδέχομαι ότι έκανε δύο καλά ματς με την Μπενφίκα, όμως δεν την είδαμε πρώτη φορά φέτος στα ματς με την Μπενφίκα, έχουμε εικόνα, ξέρουμε τι βλέπουμε, ξέρουμε ότι έχει τα προβλήματά της.

Anyway… Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες κάνουν από μέτρια έως κακή χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ καμία από τις τέσσερις δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας! Αγωνιστικά μόνο η Σίτι είναι καλά και σταθερή όπως τα προηγούμενα χρόνια, παρ’ όλα αυτά κι εκείνη κυνηγάει την Αρσεναλ.

Στο Γιουρόπα, γελάνε και οι πέτρες με τις γκέλες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, η Σεβίλλη απέδειξε για ποιο λόγο το Γιουρόπα Λιγκ είναι η διοργάνωσή της. Οριακά η Γιούβε, άνετα η Λεβερκούζεν που έχει πατήσει γκάζι, δύσκολα η Ρόμα στην παράταση. Μάλλον αναμενόμενα όλα.

Στο Κόνφερενς, η Βασιλεία ήταν η έκπληξη όπως εξελίχθηκε το ματς με τη Νις, η Αλκμααρ ήταν σούπερ, ενώ η Φιορεντίνα έπαιξε με τη φλόγα και λίγο έλειψε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές ever.

Εδειξε πραγματάκια και η Γουέστ Χαμ, νομίζω αν δεν έκανε η Λονδρέζα τέτοια πορεία στην Ευρώπη, ο Μόγιες θα είχε ήδη αποχωρήσει…

Πάμε στα φρέσκα. Οσοι ακούσατε την εκπομπή ξέρετε πάνω-κάτω που κινούμαστε και εγώ και ο Βασίλης. Είπαμε ότι η Αγγλία τελειώνει στοιχηματικά, οι μικρές κατηγορίες θέλουν τρεις αγωνιστικές ακόμα, η Πρέμιερ μόνο έχει δρόμο.

  • Ξεκινώντας από την Αγγλία που έχουμε ελάχιστα σημεία, ξεχωρίζω Αστον Βίλα στην Πρέμιερ  Λιγκ στο 2,87 για τους προφανείς λόγους: η Μπρέντφορντ έκανε εξαιρετική σεζόν αλλά πλέον ξεφουσκώνει και είναι λογικό. Δεν βλέπω να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς πάνω από αυτήν είναι και η Λίβερπουλ και η Μπράιτον. Τρεις σερί ήττες έχει.

    Η Βίλα είναι μαζί με τη Σίτι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, πέντε σερί νίκες, εξαιρετικά το πάει το πράγμα ο Εμερι. Αν κάποιος θέλει κάλυψη, πολύ καλό είναι το 2,10 στο Χ2+Over 1,5.

  • Από ‘κει και πέρα πολύ πιθανό το over στο Φούλαμ – Λιντς, στο 1,90. Δεν χρειάζονται πολλά εδώ, δείτε τα αποτελέσματά τους, μιλούν από μόνα τους.

  • Στην Τσάμπιονσιπ βάσει φόρμας λίγο Σουόνσι και αν τα αποτελέσματα έχουν βολέψει, δεν αποκλείω την ισοπαλία στο Λούτον – Μίντεσμπρο της Δευτέρας, το οποίο και αγωνιστικά -ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων- μοιάζει πιθανό.
  • Στη Λιγκ 1 κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει η ΜΚ Ντονς στη Φλίτγουντ: καλύτερη εκτός απ’ ό,τι εντός, έχει και το κίνητρο, η Φλίτγουντ είναι άνετη.

    Στο 3,00.

  • Στη Λιγκ 2, το απόλυτο τίποτα.
  • Στη Νάσιοναλ Λιγκ το πιο ξεκάθαρο είναι η Τόρκι στο 2,67. Κίνητρο έχει, νίκες έχει κάνει τελευταία, μας πλήρωσε και πρόσφατα. Η Ολτριγχαμ δεν πάει πουθενά.
  • Στα εκτός Αγγλίας: στη Γερμανία ίσως αξίζει η κόντρα της Μπάγερν (με τη φορμαρισμένη Μάιντζ, εκτός), νορμάλ άσος το 2,20 της ανεβασμένης Χόφενχαϊμ με την Κολωνία.

  • Στην Ιταλία ανέφερε και ο Βασίλης την Κρεμονέζε την Κυριακή, αν και εφόσον (εξαρτάται από τα αποτελέσματα του Σαββάτου). Λογικός ο άσος της Λάτσιο στο 1,83.
  • Στην Ισπανία, είναι πολύ υψηλά η Ατλέτικο (4,00) κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο είναι 13 ματς αήττητη. Αναφέρθηκε από τον Βασίλη στην εκπομπή και η Μπέτις στην Οσασούνα, την οποία ομολογώ πως δεν την έχω δει καθόλου…
  • Στη Γαλλία νορμάλ το διπλό της Μπρεστ που καίγεται απέναντι  στην Αζαξιό των 9 ηττών στα 10 τελευταία (2,40).

Αυτό είναι με μία γρήγορη ματιά το κουπόνι για μένα. Ειπώθηκαν κι άλλα στην εκπομπή, γενικά είμαστε στην εποχή που μπορούν να προκύψουν σημεία και ανάλογα το πρόγραμμα. Ένα γενικό σχόλιο, να μην παίζετε μόνο το κίνητρο. Όταν κάποιος έχει κίνητρο δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει. Αν βοηθάει και η αγωνιστική εικόνα και η απόδοση, ΟΚ, προφανώς θα παίξουμε.

Αλλά πρέπει να υπάρχει ο συνδυασμός.

Τι παίζω; Θα κάνω μια δυάδα στην Αγγλία με Αστον Βίλα και Τόρκι. Και μία δυάδα ακόμα, πιο μικρή, με over Λιντς και άσο Λάτσιο. Και βλέπουμε! Οτιδήποτε προκύψει θα γίνει update.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος