2493

Μάκης Μηνδρινός

Δύο που «φωνάζουν», μία έμπνευση (Update)

Χαιρετώ! Λάθος χημεία στα ματς του Σαββάτου, στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Μεταξύ μας, άργησε κιόλας η λάθος χημεία! Ως τώρα είχε γίνει αρκετά καλό ξεδιάλεγμα. Το Σάββατο απλά μείναμε με τη… μάχη. Η μία φιλοξενούμενη που ποντάραμε έβαλε 2 και έχασε (Τέλφορντ), η άλλη φιλοξενούμενη που παίξαμε έβαλε 4 και έχασε (Σπάρτανς)! Την ίδια ώρα, μια Τρούρο (4.

00) κέρδιζε, μια Γουότφορντ (3.25) κέρδιζε, μια Ρέξαμ (6.00) κέρδιζε, μια Γουόκινγκ (5.25) κέρδιζε. Δεν μιλάω καν για Χάρογκεϊτ (2.75) ή Νοτς Κάουντι (2.85), που ήταν μικρότερα αουτσάιντερ. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά… Αλλά ήταν κρίμα να μην γυρίζει τίποτα, γιατί το Σ/Κ στοιχηματικά ήταν -όπως αποδείχθηκε- καλό. Δεν είναι και λίγο να σκάνε 6 αουτσάιντερ από αυτά που αναφέραμε.

Πάμε παρακάτω. Πολύ πράμα μεσοβδόμαδα, με Τσου Λου και Γιου Ρου 2η αγωνιστική, αλλά και εμβόλιμες σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2. Συν ένα εξ αναβολής Ιστ Θάροκ – Σεντ Αλμπανς στο Νότο της Νάσιοναλ. Δεν θα παίξω κάτι, σωστά είναι τα σετ, αλλά θέλω να δω τι θα γίνει γιατί η Σεντ Αλμπανς είναι υπό εξέταση ήδη για το… Σάββατο (για κόντρα, βεβαίως).

Τσάμπιονς Λιγκ * Πιο ξεκάθαρο λάθος στο σετ του Μπεσίκτας – Λειψία δεν γίνεται. Εχουμε πει ότι οι μπουκ σπανίως κάνουν λάθη στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πραγματικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω γιατί οι γηπεδούχοι είναι αουτσάιντερ, σε τιμές άνω του 3.00 (3.10-3.20). Τις ομάδες τις ξέρουμε, τις είδαμε και στην πρεμιέρα (εμφανισάρα έκανε η Μπεσίκτας στο Οπόρτο), από πού κι ως πού να δίνεται η Λειψία φαβορί στο πρώτο εκτός έδρας ματς ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ της; Ξέρω, όλοι θα παίξουν Μπεσίκτας.

Και απαντώ, «πολύ καλά θα κάνουν». Το λάθος είναι δεδομένο, από ‘κει και πέρα μπάλα είναι, όλα γίνονται! * Δεν ανακαλύπτω την Αμερική λέγοντας ότι τα Σίτι – Σαχτάρ, Νάπολι – Φέγενορντ, Ντόρτμουντ – Ρεάλ πιθανότατα θα έχουν πολλά γκολ. Ισως και πάρα πολλά γκολ. * Λίγο καλύτερα να ήταν η Βασιλεία, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την ποντάρω στο εντός έδρας ματς με την προβληματική (ως τώρα) Μπενφίκα.

* Αν διάλεγα ένα Χ από τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν στο Ατλέτικο – Τσέλσι. Γιουρόπα Λιγκ * Θέλω να τα ξαναδώ ως την Πέμπτη. Πρώτες σκέψεις για Μπάτε (υποδέχεται την Αρσεναλ) και κυρίως Ερυθρό Αστέρα (παίζει στην Κολωνία). Θα υπάρξει update την Πέμπτη, αν χρειαστεί. Τσάμπιονσιπ * Τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ ωραίο πρόγραμμα για να το παρακολουθήσεις, πολύ κακό στοιχηματικά.

Δύο μικρές σκέψεις έκανα, αλλά είναι περισσότερο ένστικτο παρά οτιδήποτε άλλο: Λιντς στο 3.80 και Ντέρμπι στο 3.20. Αλλά είναι και τα δύο ζόρικα και εκτός από το ένστικτο δεν υπάρχει κάτι άλλο δυνατό που να με «σπρώξει» προς την κατεύθυνση αυτή. Λιγκ 1 * Και εδώ περίεργη και δύσκολη η αγωνιστική, αλλά μπορούμε να πούμε παραπάνω πράγματα σε σχέση με την Τσάμπιονσιπ.

Καταρχάς, δύο απολύσεις, σε Τζίλιγχαμ και Ολνταμ. Μετά δύο πιθανά over (με ρωτάτε συνέχεια για over εγγλέζικα, οπότε ό,τι βλέπω το αναφέρω): Γουόλσολ – Τσάρλτον και Μπλάκπουλ – Ρότσντεϊλ. * Μία, λίγο… κουλή, σκέψη είναι η Νορθάμπτον στο 4.00, στην έδρα των Ντονς. Και λέω κουλή, γιατί οι Ντονς έρχονται από τεράστια νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με τη Γουίμπλεντον.

Παρ’ όλα αυτά, στο δικό μου σημειωματάριο, οι Ντονς είναι από τις ομάδες που παρακολουθώ με την άκρη του ματιού μου ώστε να την κοντράρω όταν οι προϋποθέσεις βοηθούν: οι Ντονς αγωνιστικά δεν πετούν φωτιές. Ακόμα και στις νίκες τους, ζορίζονται αρκετά. Η Νορθάμπτον με τον Χάσελμπαϊνκ στον πάγκο είναι ανεβασμένη αγωνιστικά. Οι ήττες της ήταν στο όριο από καλές ομάδες (Μπράντφορντ, Γουίγκαν).

* Το προφανές είναι η Σριούσμπερι, στο Ντόνκαστερ. Από τη μία η χωρίς νίκη εντός έδρας Ντόνκαστερ, που στα τελευταία κέρδισε μόνο την προβληματική Πλίμουθ, από την άλλη η μόνη αήττητη ομάδα στην κατηγορία, η πρωτοπόρος Σριούσμπερι (7-2-0). Στο 3.70 το διπλό. Είναι πως βλέπεις το… νόμισμα: η Σριούσμπερι ναι μεν κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το –εκτός κοινής λογικής- σερί της, από την άλλη όμως δεν παύει να είναι η ομάδα με το καλύτερο μομέντουμ στην κατηγορία.

Υπάρχει, όμως, και ένας… αστερίσκος: οι μπουκ δίνουν πρώτο φαβορί να αναλάβει την Ολνταμ τον… Φέργκιουσον της Ντόνκαστερ… Εδινε 17.00 χθες, σήμερα δίνει 1.40! Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή αν ισχύει, ή μπορεί ακόμα κι αν ισχύει να γυρίσει μπούμερανγκ. Να βγάλει, δηλαδή, συσπείρωση η Ντόνκαστερ. Ισως να θυμάστε, ότι στοιχηματικά «πεθαίνω» με τέτοιες ιστορίες και μ’ αρέσει να ρισκάρω κάνοντας παιχνίδι μ’ αυτές… Εξάλλου, βοηθάει τόσο η φόρμα όσο και η απόδοση.

Λιγκ 2 * Παρόμοια φάση με την Τσάμπιονσιπ. Τίποτα ιδιαίτερο, κακό πρόγραμμα, δεν βοηθούν και οι αποδόσεις. Ενα πιθανό over εδώ είναι το Μόρκαμ – Λούτον. Δεν είναι πολλά, όπως βλέπετε. Για να τα βάλω σε μια σειρά: Μπεσίκτας (3.10) από Τσάμπιονς Λιγκ, τίποτα από Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 2, Νορθάμπτον (4.00) και Σριούσμπερι (3.70) από Λιγκ 1. Συν τα κάμποσα over σε Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στις μικρές κατηγορίες.

Λέω αυτή τη φορά να μην παίξω τίποτα από over. Θα πάω μόνο με σημεία: Μπεσίκτας δεν γίνεται να μην παίξω. Ούτε Σριούσμπερι, μετά από αυτά που ανέφερα παραπάνω. Θα ρίξω, όμως, και μια ψιλή στη Νορθάμπτον, που είναι η έμπνευσή μου. Όλα μονά, με ένα από τα τρία είμαι από πάνω. Update αν χρειαστεί την Πέμπτη, διαφορετικά τα λέμε κανονικά την Παρασκευή.

ΥΓ. Σήμερα θα μάθετε τις λεπτομέρειες της σύναξης στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Σας θέλω… μάχιμους. Εμεις ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε… κομβόι από Αθήνα και όχι μόνο. UPDATE: Το διπλό του Ερυθρού Αστέρα έπεσε στο 5.00 από το 5.75 που ήταν χθες. Προσωπικά, ακόμα βρίσκω αξία, οπότε θα πάνε 20 μονάδες στον Αστέρα. Από 'κει και πέρα, πολλές αλλαγές θα κάνει ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ, ο άσος της Μπάτε είναι στο 6.

00 και το dnb στο 4.00. Αλλες 20 μονάδες εκεί και κλείσαμε.  Με τα κερδισμένα της Τρίτης η κάβα πήγε στις 254 μονάδες, αφαιρώ τις 40 που παίζω σήμερα, μένουν 214. Νέα στήλη την Παρασκευή το μεσημέρι! Twitter: @makismindrinos Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (22/09): 144 μονάδες Ποντάρισμα 26/09 Μπεσίκτας – Λειψία 1 (3.10): 30 μονάδες Ντονς – Νορθάμπτον 2 (4.

00): 20 μονάδες Ντόνκαστερ – Σριούσμπερι 2 (3.70): 25 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 75 μονάδες Νέο υπόλοιπο: 69 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος