469

Μάκης Μηνδρινός

Είναι καλά και πληρώνουν καλά

Χαιρετώ! Ελπίζω να είστε καλά, είτε παραμένετε στη βάση σας, είτε έχετε διασκορπιστεί σε χωριά και επαρχία για το Πάσχα. Είναι η περίοδος που ταιριάζει απόλυτα στην επαρχία, προσωπικά απολαμβάνω περισσότερο απ’ οποτεδήποτε το νησί αυτή την εποχή.

Η φύση είναι στα καλύτερά της, πράσινο, νερά παντού να τρέχουν από τα βουνά, συνήθως είναι ήρεμη και η θάλασσα, γενικά η εποχή αυτή σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως πιο κατανυκτική ατμόσφαιρα λόγω Πάσχα, σε ηρεμούν!  

Στα δικά μας, ομολογώ πως την περίμενα την Ιντερ.

ΟΚ να πήγαινε μέχρι το Χ, αλλά το διπλό δεν το περίμενα. Όπως δεν έβλεπα και τη Μίλαν την Τετάρτη. Γενικά η Νάπολι πήγαινε με γκάζια όλη τη σεζόν και τώρα τελευταία δεν είναι σταθερή. Και εντάξει το πρωτάθλημα, το έχει πάρει. Αλλά με τη σεζόν που έκανε ήταν/είναι ευκαιρία να φτάσει ψηλά και στο Τσου Λου. Για το Γιουρόπα, αφήνω όλα τα σχόλια για τον Βασίλη, ειδικά για το Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη και τον αγαπημένο του στόπερ…

Στα φρέσκα, φουλ αγωνιστική δράση πλην Σούπερ Λιγκ, όμως ειλικρινά θα μπορούσα να κάνω… copy-paste τη στήλη της προηγούμενης Δευτέρας ή της προηγούμενης Παρασκευής και να κλείσω! Όχι ολόκληρες τις στήλες, μόνο εκεί που έλεγα για Χάντερσφιλντ και Χάρτλπουλ.

Τις παίξαμε την Παρασκευή, πληρωθήκαμε. Τις παίξαμε Δευτέρα, πάλι μας δικαίωσαν. Ε, γιατί να μην ξαναπαίξουμε;

Το βλέπετε πως και οι δύο είναι καλά. Μάλλον δεν το βλέπουν οι μπουκ όμως, που εξακολουθούν να τις δίνουν πολύ πολύ ψηλά. Τα παιχνίδια τους το Σάββατο, μοιάζουν αρκετά. Η Χάντερσφιλντ παίζει στο Σουόνσι και η Χάρτλπουλ στο Νιούπορτ.

Δύο παραδοσιακά καλές έδρες, που όμως φέτος δεν τρομάζουν. Η Νιούπορτ, μάλιστα, φέτος είναι καλύτερη εκτός έδρας (6-8-7) απ’ ό,τι εντός (5-6-8). Η Σουόνσι στα 5 τελευταία εντός νίκησε μόνο το ένα.

Σουόνσι και Νιούπορτ μπορεί βαθμολογικά να μην έχουν σωθεί ακόμα, αλλά δεν θα κινδυνεύσουν περισσότερα. Για Χάντερσφιλντ και Χάρτλπουλ δεν έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω απ’ όσα είπαμε τις προηγούμενες φορές.

Δείτε μόνο τα αποτελέσματά τους το τελευταίο διάστημα…

Στο 5,00 είναι η Χάντερσφιλντ (3,75 με draw no bet) και στο 4,50 η Χάρτλπουλ (3,25 draw no bet). Είναι δύο ξεκάθαρες επιλογές.

Και νομίζω πέρα από αυτά, δεν υπάρχει κάτι άλλο από την Αγγλία. Πολύ δύσκολη η Πρέμιερ Λιγκ και φοβισμένοι και οι μπουκ. Δείτε αποδόσεις σε Γουλβς – Μπρέντφορντ, Σαουθάμπτον – Πάλας, Τσέλσι – Μπράιτον.

Στο όριο όλα. Εντελώς προβλεπτικά, θεωρώ ότι η Τσέλσι θα κερδίσει, αλλά προφανώς δεν πάει το χέρι.

Στην Τσάμπιονσιπ εκτός της Χάντερσφιλντ είδα και λίγο Γουέστ Μπρομ, είδα και Πρέστον που έχει βρει φόρμα την ώρα που η Μίλγουολ βγάζει κούραση. Επίσης δεν πάει εύκολα το χέρι να κοντράρω εντός τη Μίλγουολ. Λιγκ 1 το απόλυτο τίποτα, Λιγκ 2 μόνο Χάρτλπουλ.

Οπότε κλείσαμε με Χάντερσφιλντ και Χάρτλπουλ. Να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και να προσέχετε στις μετακινήσεις. Τα λέμε ξανά την Τρίτη, όπου εκτάκτως θα έχουμε και vidcast (το μεσημέρι, αντί για Δευτέρα).

Καλή Ανάσταση!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος