2476

Μάκης Μηνδρινός

Εθνικές, σύναξη, μίνι απολογισμός

Χαιρετώ! Να ‘μαστε καλά να ανταμώνουμε, αυτή είναι η ευχή μου. Ένας μικρός χαμούλης έγινε το Σάββατο στη σύναξη της Θεσσαλονίκης, οι παρόντες μπορούν να το επιβεβαιώσουν, οι απόντες απλά έχασαν. Δεν πειράζει, του χρόνου στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε. Νέοι, παλιοί, συνάδελφοι, φίλοι, το γεμίσαμε και το κλείσαμε (1.03 έδινε αυτό) το μαγαζί.

Συνάξεις τέλος λοιπόν για φέτος. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή, θα είναι μια… κοινή, να χωρίσουμε την απόσταση, και να μαζευτούν και οι «κάτω» και οι «πάνω» και να γίνει της κακομοίρας! Δύσκολο, αλλά εδώ ανεβαίνουν κάποια Θεσσαλονίκη από Κρήτη-Αθήνα-Χαλκίδα και αντίστοιχα κατεβαίνουν στην Αθήνα από Κοζάνη-Βέροια, κ.

λπ., οπότε γιατί όχι; Anyway, καλά να ‘μαστε και θα τα δούμε όλα αυτά… Στα στοιχηματικά, το ένα το χάσαμε πανηγυρικά (Νορθάμπτον), το άλλο ακόμα δεν ξέρω πως το χάσαμε (Μπαθ) και η Γουόκινγκ έφερε πίσω όχι μόνο όσα χάσαμε, αλλά και κάτι ψιλά ακόμα. Λέω ότι δεν ξέρω πως χάσαμε τη Μπαθ, γιατί έγιναν διάφορα περίεργα πριν από το ματς: την Παρασκευή το διπλό στο 3.

80, το Σάββατο το μεσημέρι στο 2.35! Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Τι και πως δεν γνωρίζω, απλά λέω τα δεδομένα… Οσο για την 6άρα της Νορθάμπτον, για εμένα προσωπικά, είτε έχανε 1-0 είτε 6-0 το ίδιο θα ήταν. Δεν είμαι παίκτης της Νορθάμπτον για να… με πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μία ήττα, είτε με 1-0 είτε με 6-0, το ίδιο αποτέλεσμα έχει στην τσέπη μου.

Θα μου πεις «έκανες κακό διάβασμα του ματς». Αυτό, ναι, μπορώ να το δεχθώ. Ούτε η πρώτη φορά είναι και σίγουρα ούτε η τελευταία. Η Νορθάμπτον βασίζεται στην άμυνά της, δέχθηκε νωρίς το πρώτο, αναγκάστηκε να ανοιχτεί και μετά… ήρθε ο έρωτας. Και το… κερασάκι ήταν μόλις έμεινε με 10 παίκτες, που κατέρρευσε. Πάμε στα φρέσκα.

Σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική, παντού. Η Ελλάδα, έστω και με τη βοήθεια τρίτων, κρατάει την τύχη στα χέρια της και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στα μπαράζ του Νοέμβρη. Τα μπαράζ είναι γενικά μια διαδικασία που παραδοσιακά μας ταιριάζει, αλλά τώρα δεν θα είναι εύκολο καθώς είμαστε στους αδύναμους.

Τελοσπάντων, αυτά έχουμε καιρό να τα δούμε σε ένα μήνα, ας κερδίσουμε σήμερα το Γιβραλτάρ, που μετράει μόνο ήττες σε επίσημα ματς στην ιστορία του. Στοιχηματικά, μέχρι χθες είχε νόημα να ψάξει κάποιος την κόντρα στο Ολλανδία – Σουηδία. Οι Ολλανδοί είναι ακόμα «άρρωστοι», δεν πείθουν ούτε στις νίκες του όπως γράφει και ο Νίκος Μπέλτσος (που ξέρει τους Ολλανδούς καλύτερα και από την παλάμη του), τη στιγμή που η Σουηδία είναι μια χαρά ομάδα και με το… ενάμιση πόδι στα μπαράζ.

Για να περάσει η Ολλανδία 2η και να αποκλειστεί η Σουηδία, θα πρέπει οι Ολλανδοί να καλύψουν σήμερα διαφορά 12 τερμάτων… Γράφω ότι είχε νόημα μέχρι χθες, επειδή το 5άρι έγινε 4άρι. Ακόμα μπορεί να παιχτεί, αλλά όπως και να ‘χει η πτώση ήταν σημαντική. Ο μεγάλος χαμός γίνεται στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου μεγάλα ονόματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός.

Με το μεγαλύτερο, βέβαια, να είναι η Αργεντινή. Αυτά που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας εδώ είναι ότι όποιος κερδίσει περνάει. Ισχύει για όλα τα ζευγάρια που οι ομάδες διεκδικούν πρόκριση. Αυτά τα ολίγα μεσοβδόμαδα. Για μένα, στοιχηματικά είναι σαν να μην υπάρχει. Ηδη έχει ξεκινήσει η μελέτη για το Σ/Κ, όπου επιστρέφουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία έχει Κύπελλο.

Που σημαίνει ότι Νάσιοναλ Λιγκ δεν παίζει, ενώ σε Βορρά και Νότο έχουμε λίγα παιχνίδια. Θα τα δούμε όλα την Παρασκευή. Μίνι απολογισμός Για να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε ως τώρα, στοιχηματικά. Εχω παίξει συνολικά (Αύγουστος, Σεπτέμβρης, Οκτώβρης) 58 ματς. Στα 2 είχα επιστροφή του πονταρίσματός μου, άρα 56. Από αυτά, τα 53 ήταν εγγλέζικα, τα υπόλοιπα 3 ήταν Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Επιασα τα 19 (συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτά και κάποια over, σε αποδόσεις κάτω του 2.00), με μέσο όρο απόδοσης των πιασμένων το 3.40. Το roi μου ως τώρα είναι 115,6. Αν παραμείνει εκεί και στο τέλος της σεζόν, θα κάνουμε πάρτι. Twitter: @makismindrinos   Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (04/10): 139 μονάδες Επιστροφές από 04/10: 94 μονάδες Νέο υπόλοιπο (10/10): 233 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος