465

Μάκης Μηνδρινός

Ιδια σημεία, μία εβδομάδα μετά

Χρόνια Πολλά και καλά εύχομαι, με υγεία πάνω απ’ όλα! Εύχομαι να περάσατε καλά ή να περνάτε ακόμα καλά στις διακοπές σας, καθώς απ’ ότι καταλαβαίνω πολύς κόσμος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στη βάση του.

Χρόνια Πολλά και στον Bill, που είχε γενέθλια μέσα στο Πάσχα και το… αρνί τον κέρδισε σε δημοφιλία (γέλια!). Γερός, δυνατός και τυχερός!

Παρά το γεγονός ότι ήμουν στην Ανδρο, έχω εικόνα σχεδόν απ’ όλα όσα έγιναν το Σ/Κ, τα είπαμε άλλωστε και στο stream που εκτάκτως θα προβληθεί σήμερα (αντί για Δευτέρα που συνήθως το βγάζουμε).

Και η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλά! Ειδικά σε Αγγλία και Γερμανία, ο κακός χαμός. Η Σίτι ξαναέγινε φαβορί στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι από το κακό στο χειρότερο, η μεγάλη μάχη της παραμονής, η 6άρα της Λίβερπουλ, η Μπάγερν που το δίνει και η Ντόρτμουντ που δεν το παίρνει… Και πολλά ακόμα!

Για να περάσουμε και στο στοιχηματικό κομμάτι, για την Αγγλία συνηθίζουμε να λέμε πως από το Πάσχα των Καθολικών και μετά, ουσιαστικά η σεζόν σβήνει.

Παίξαμε το Σάββατο δύο ομάδες που ήταν σε σούπερ φόρμα και σε εξαιρετική απόδοση (Χάντερσφιλντ, Χάρτλπουλ), ήρθε η ώρα να χάσουν, πάμε παρακάτω. Σήμερα έχουμε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2, αλλά δεν ψήνομαι. Αξίες δεν υπάρχουν πια, μπορούμε να παίξουμε μόνο με βάση το κίνητρο.

Λέω να μην ασχοληθώ με τις αγγλίδες, λέω να ρίξω ξανά μια δυάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν θα παίξω τίποτα στο Νάπολι – Μίλαν και στο Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι. Στο Τσέλσι – Ρεάλ, με τα χάλια που έχει η Τσέλσι, δεν βλέπω άσο. Κι ας έχει κερδίσει η Ρεάλ στο πρώτο (2-0) και ας περνάει ακόμα και με ήττα. Η Τσέλσι είναι άρρωστη. Σερί οι ήττες, έχει κατρακυλήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει και δύσκολο πρόγραμμα.

Επιλογή μου είναι το Χ2+Over 1,5 που δίνει 1,90

Στο Ιντερ – Μπενφίκα θα επιμείνω, κοντράροντας ξανά την Ιντερ.

Η νίκη της στη Λισσαβώνα ήταν η μόνη καλή εμφάνιση που έκανε εδώ και πολλές εβδομάδες. Εχει τρεις σερί εντός έδρας ήττες, όλες με 1-0, το Σάββατο έχασε από την Μόντσα. Η Μπενφίκα μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα και θεωρώ ότι δεν θα χάσει. Δεν ξέρω αν θα περάσει, αλλά πιστεύω πως δεν θα χάσει. Όπως και στο πρώτο ματς, λοιπόν, θα παίξω Χ2+Under 3,5 στο 2,35.

Σύνολο δυάδας 4,46.

Και τέλος, δεν παίζω κάτι άλλο μεσοβδόμαδα, εκτός αν προκύψει τίποτα την Πέμπτη (δύσκολο). Επόμενη στήλη κανονικά την Παρασκευή και σε λίγο θα είναι στο YouTube και η εκπομπή μας.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος