2435

Μάκης Μηνδρινός

Κλασικά και εικονογραφημένα

Χαιρετώ! Παλέψαμε το Σ/Κ, βγήκε μικρό κέρδος έστω κι αν επιβεβαιώθηκε μόλις ένα από τα 5 σημεία που παίξαμε. Ο άσος της Μπράντφορντ ΠΑ αρκούσε και η αλήθεια είναι ότι χάρηκα περισσότερο που επιβεβαιώθηκε αυτό και όχι κάποιο από τα άλλα. Το έχω αναφέρει ξανά, το διάβασμα σ’ αυτές τις κατηγορίες απαιτεί διπλάσιο χρόνος σε σχέση με τις «φυσιολογικές», οπότε είναι διπλάσια και η ικανοποίηση όταν περνούν κάποια σημεία.

Από ‘κει και πέρα, τα 2/4 από τα υπόλοιπα έμειναν στην ισοπαλία. Οπως είπα και σε 2-3 φίλους που μιλήσαμε το Σάββατο το βράδυ, μετάνιωσα μόνο για ένα που δεν έπαιξα: την «μεγάλη» Μπράντφορντ. Την «μικρή» την πιάσαμε, τη «μεγάλη» την αφήσαμε. Και το κατάλαβα ότι το μετάνιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν άκουγα τους Αγγλους να περιγράφουν το ματς.

Πέρασαν και κάποια άλλα από αυτά που ανέφερα όπως η Τζίλιγχαμ, η Γουίστον ή η Χάβαντ. Αλλά μόνο για την Μπράντφορντ μετάνιωσα. Anyway, πάμε στα φρέσκα. Πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, άλλα έχουν κριθεί, άλλα θα κριθούν τώρα και κάποια την τελευταία αγωνιστική. Πάμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, ανά όμιλο, ξεκινώντας από τα σημερινά: Σπαρτάκ – Μάριμπορ: Κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον, πιθανός άσος, φυσιολογικά μικρές οι αποδόσεις.

Σεβίλλη – Λίβερπουλ: Οποια κερδίσει, εξασφαλίζει από σήμερα την πρόκριση. Θα γνωρίζουν τι έκανε η Σπαρτάκ, καθώς οι Ρώσοι παίζουν νωρίτερα. Αν πάρουμε το φυσιολογικό σενάριο που λέει ότι η Σπαρτάκ θα κερδίσει, σημαίνει ότι η Σεβίλλη θα πέσει στην τρίτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς έναντι 8 των Ρώσων. Τελευταία αγωνιστική, όμως, έχει Λίβερπουλ – Σπαρτάκ και Μάριμπορ – Σεβίλλη.

Οπότε, ναι μεν ο νικητής του σημερινού Σεβίλλη – Λίβερπουλ εξασφαλίζει την πρόκριση, από την άλλη όμως αν το ματς είναι ισόπαλο στο 60-70, ίσως ο ένας βαθμός να μην τους χαλάσει ιδιαίτερα. Μάντσεστερ Σίτι – Φέγενορντ: Η Σίτι έχει προκριθεί, μένει να εξασφαλίσει και την πρωτιά. Τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Σαχτάρ εκτός. Αν η Σαχτάρ χάσει σήμερα στη Νάπολι, η Σίτι βγαίνει πρώτη από απόψε, αρκεί να μην χάσει από τους Ολλανδούς.

Όλα αυτά περισσότερο είναι σενάρια «να ‘χαμε να λέγαμε», η Σίτι στην κατάσταση που είναι αναμένεται να πάρει και την πρώτη θέση. Ο Γκουαρντιόλα προανήγγειλε πολλές αλλαγές απόψε, ίσως παίξουν και 1-2 πιτσιρικάδες. Η Φέγενορντ δεν έχει πείσει, ελπίδες έχει μόνο για την 3η θέση. Αλλά κι αυτές νομίζω θεωρητικές είναι… Ασος χαμηλά, over χαμηλά, ο συνδυασμός τους χαμηλά, πάμε παρακάτω… Νάπολι – Σαχτάρ: Ο άσος δεν είναι για 1.

40, αν και όντως πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν. Φαντάζομαι πως θα υπάρξουν πολλά παρολιά που θα έχουν μέσα το «1+Over» του συγκεκριμένου αγώνα. Το οποίο επίσης πληρώνει λίγο. Μπεσίκτας – Πόρτο: Σέντρα στις 19:00, με τους Τούρκους να μην έχουν κερδίσει ποτέ εντός έδρας πορτογαλική ομάδα και την Πόρτο να μην έχει χάσει ποτέ επί τουρκικού εδάφους! Η παράδοση θα συνεχιστεί αν έρθει το ματς ισόπαλο.

Λέτε; Καθόλου απίθανο. Με μια ισοπαλία, η Μπεσίκτας φτάνει τους 11 και εξασφαλίζει την πρόκριση, η δε Πόρτο θα μείνει σίγουρα δεύτερη (ό,τι και να γίνει στο Μονακό – Λειψία αργότερα) και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Μονακό. Μονακό – Λειψία: Κοινό στοιχείο ότι δέχθηκαν γκολ και στα 4 παιχνίδια τους ως τώρα στη διοργάνωση.

Θα γνωρίζουν τι έγινε στο άλλο ματς του ομίλου (Μπεσίκτας – Πόρτο, 19:00), από την άλλη ό,τι και να έχει έρθει, νίκη ψάχνουν! Και επειδή η Λειψία στις δύο εξόδους της ως τώρα στο Τσου Λου, άρπαξε «χεσμένη» δύο στην Τουρκία και άλλα τρία στην Πορτογαλία, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν χάσει και στο Μονακό. Εστω κι αν η έδρα της Μονακό είναι από τις φλώρικες της Ευρώπης… ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ: Σαν να μην υπάρχει στοιχηματικά, η Ρεάλ ψάχνει αντίδραση και πιθανότατα θα την έχει.

Ντόρτμουντ – Τότεναμ: Η Τότεναμ έχει περάσει, με νίκη εξασφαλίζει και την πρωτιά. Οχι ότι αν χάσει πετάει την πρωτιά, ίσα-ίσα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και η λογική λέει ότι θα κερδίσει, οπότε θα παραμείνει πάνω από τη Ρεάλ, ακόμα κι αν οι Ισπανοί κάνουν το 2 στα 2 (στην ισοβαθμία η Τότεναμ είναι πάνω από τη Ρεάλ).

Όμως, στην κατάσταση που είναι η Ντόρτμουντ, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι η Τότεναμ θα χάσει απόψε… Πάμε στα ματς της Τετάρτης… ΤΣΣΚΑ – Μπενφίκα: Σέντρα στις 19:00, με την Μπενφίκα να παίζει το τελευταίο της χαρτί: μόνο με νίκη μένει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Το ερώτημα είναι αν μπορεί. Δεν μου έχει δείξει ότι μπορεί και όσο κι αν δεν εμπιστεύομαι την ΤΣΣΚΑ, δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό.

Βασιλεία – Μάντσεστερ Γιουν.: Η Γιουνάιτεντ έχει περάσει, τα τυπικά απομένουν για να τερματίσει και πρώτη στον όμιλο. Λογικά θα κάνει αλλαγές ο Μουρίνιο, από τη στιγμή που του κάνει και το Χ δεν υπάρχει κανένας λόγος να κυνηγήσει κάποιος το διπλό. Αντερλεχτ – Μπάγερν, Παρί – Σέλτικ: Για τον 2ο όμιλο, χωρίς κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οπου θέλουν το πάνε τα φαβορί. Καραμπάγκ – Τσέλσι: Δεν βλέπω έκπληξη, η Τσέλσι πιθανότατα πιστεύω θα κερδίσει, ίσως και χωρίς να δεχθεί γκολ. Ατλέτικο – Ρόμα: Η Ατλέτικο είναι σταθερά μέτρια, πολλές ισοπαλίες, γενικά δεν βγάζει αυτή τη φρεσκάδα που έβγαζε τα προηγούμενα χρόνια. Η Ρόμα, από την άλλη, δείχνει –επιτέλους- σοβαρή.

Και γίνεται αυτό κυρίως γιατί έστρωσε αμυντικά (σε 12 αγώνες έχει δεχθεί 8 γκολ στο Καμπιονάτο, η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας). Αν αξίζει κάτι στο συγκεκριμένο, είναι η κόντρα του άσου. Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Με έναν βαθμό η Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα πρώτη. Αγωνιστικά, η Γιουβέντους δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ η Μπάρσα έχει γίνει κυνική και δείχνει πιο σοβαρή αμυντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κι εδώ αν έπρεπε να επιλέξω κάτι, η ισοπαλία θα ήταν. Σπόρτινγκ – Ολυμπιακός: Μόνο με νίκη μένει ο Ολυμπιακός ζωντανός. Προφανώς έχει βελτιωθεί με τον Λεμονή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αρκεί η συγκεκριμένη βελτίωση για να κάνει διπλό στη Λισσαβώνα. Αμυνα πρέπει να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς αν οι Πορτογάλοι βρουν χώρους είναι «φωτιά»! Το πιστεύω; Αν το ματς πάει over θα κερδίσει η Σπόρτινγκ, αν πάει under ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Αυτά είναι από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα δεν έχω κάτι. Θα τα ξαναδώ ως την Πέμπτη, αλλά πιθανότατα δεν θα μπλέξω καθόλου. Πάμε στα εγγλέζικα: εμβόλιμες αγωνιστικές σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2, Νάσιοναλ Λιγκ και κάποια σκόρπια σε Βορρά και Νότο. Τσάμπιονσιπ * Δύο ξεχώρισα και είναι και τα δύο αύριο, Τετάρτη. Το πρώτο ο άσος της Ιπσουιτς, στο 3.

00, με αντίπαλο την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Από την Ιπσουιτς δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ομάδα του προπονητή, τηρουμένων των αναλογιών και με το υλικό που έχει, κάνει εξαιρετικές σεζόν, ο ΜακΚάρθι την έχει μόνιμα πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά είναι σκληρή και όταν χάνει, σπάνια χάνει εύκολα.

Φέτος, το… παράδοξο είναι ότι μόλις το Σάββατο έφερε την πρώτη της ισοπαλία, 2-2 στο Χαλ. Ως τότε, ή κέρδιζε ή έχανε. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ τρέχει ένα μίνι αήττητο σερί 4 αγώνων (2-2-0), αλλά η εικόνα της δεν είναι κάτι σούπερ. Δεν είναι τόσο καλή όσο πέρσι, ειδικά εκτός έδρας έχει μόνο 2 νίκες σε 8 εξόδους. * Το άλλο είναι το Γουλβς – Λιντς.

Περισσότερο λόγω απόδοσης (μεγάλο το 6.50), καθώς είναι γνωστό και το ξέρουμε όλοι, ότι η Γουλβς είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαία πρωτοπόρος, ορθώς συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για άνοδο. Από την άλλη, σήμερα δεν αντιμετωπίζει κάποιο μπάζο, τη Λιντς υποδέχεται. Η οποία Λιντς αντέδρασε μετά τις 3 διαδοχικές ήττες, επικρατώντας 2-1 της Μίντλεσμπρο, με θετική εμφάνιση.

Εχει ήδη 4 διπλά σε 8 εξόδους φέτος (και 4 ήττες). Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ξεκίνησε με 3/3 διπλά και έκτοτε μετράει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες σε 5 εξόδους. Οντως πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος, ίσως όμως το 2-1 επί της Μίντλεσμπρο δώσει την ώθηση στην ομάδα του Κρίστιανσεν. Λιγκ 1 * Ανοιξε καλό αουτσάιντερ η Νορθάμπτον στο Πλίμουθ, τώρα πλέον ισορρόπησε.

Τίποτα, η Πλίμουθ είναι από τις πλέον αψυχολόγητες ομάδες, δεν έχω διάθεση να ξαναμπλέξω μαζί της. Τουλάχιστον προς το παρόν. * Για τη Γουίγκαν τα είπαμε και την Παρασκευή: καλή ομάδα, στα φαβορί για άνοδο, λογικά θα ανέβει. Το Σάββατο έχασε το εντός έδρας αήττητο, 2-1 στις καθυστερήσεις από την Μπράντφορντ. Δεν μένω τόσο στην ήττα, όσο στην εμφάνιση.

Από τα μέσα Οκτώβρη και μετά η Γουίγκαν δεν εντυπωσιάζει, έχει θεματάκια. Από την άλλη, δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευθώ τη Ντόνκαστερ. ΟΚ, στα 5 τελευταία έχασε μόνο από τη Γουόλσολ και απ’ αυτή εντός έδρας, η απόδοση είναι κομπλέ (5.50), όμως πρέπει να κάνει το τέλειο ματς για να κερδίσει απόψε. * Σε λογική «παίζουμε κόντρα Γουόλσολ» και όχι τόσο «ποντάρουμε στη Φλίτγουντ», μπορούμε να δούμε το 3.

25 της Φλίτγουντ. Στη Γουόλσολ η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, ο Γουίτνι είναι με το 1,5 πόδι στην έξοδο, δύο σερί εντός έδρας ήττες, μιλήσαμε γι’ αυτήν και την Παρασκευή. Λιγκ 2 * Η Καρλάιλ είναι μία από τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας και όταν την βλέπεις στο 5.00 οφείλεις να ρίξεις δεύτερη ματιά. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.

Η άλλη είναι ότι είναι στο 5.00 επειδή απέναντί της έχει μια ομάδα που έχει πετύχει 31 γκολ σε 9 εντός έδρας ματς και που το Σάββατο έριξε 7 στην Κέμπριτζ, τη Λούτον! * Η Φόρεστ Γκριν έχει βρει ρυθμό, στο 4-1-0 το σερί της στο πρωτάθλημα, έφυγε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Και αρχίζει και χτίζει χαρακτήρα με αποτελέσματα όπως το τελευταίο, που κέρδισε 3-2 την Κρου: βρέθηκε 2 φορές πίσω, ισοφάρισε ισάριθμες και στα χασομέρια έγραψε την ανατροπή.

Η Τσέστερφιλντ είναι ουραγός και παρά την αντίδραση που έβγαλε στα τελευταία παιχνίδια της, νομίζω ότι το σετ θα έπρεπε να είναι περισσότερο ισορροπημένο (2.20 άσος, 3.40 διπλό). Νάσιοναλ Λιγκ * Προσπαθεί να ξαναπατήσει στα πόδια της η Ιστλιχ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει με πειστικό τρόπο. Μόλις μία νίκη έχει στα 5 τελευταία, 2 σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει, ενώ δέχεται σταθερά τουλάχιστον ένα γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια της.

Υπουλη ομάδα η Μέιντενχεντ, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Το κακό είναι ότι έπεσε πολύ το διπλό, από το 3.50 πλέον είναι στο 3.10. * Ισορρόπησε το Μάκλσφιλντ – Τρανμίρ, μέχρι χθες την Μάκλσφιλντ για κάποιο λόγο μας την έδιναν αουτσάιντερ! Μιλάμε για την 4η της βαθμολογίας απέναντι στην 15η, η οποία 15η έχει και απουσίες.

Στο 2.60 πλέον ο άσος, ακόμα μπορεί να παιχτεί σε κάποια δυάδα ή σε ένα σύστημα. * Πιο ισορροπημένο περίμενα το Ντάγκεναμ – Ντόβερ. ΟΚ, σέβομαι τις καλές εντός έδρας επιδόσεις της Ντάγκεναμ (7 νίκες σε 10 ματς), από την άλλη όμως με την πρωτοπόρο παίζει, που εκτός έδρας έχασε μόνο μία φορά σε 10 εξόδους. Λάθος το 3.60 του διπλού. Βορράς/Νότος * Αν βάλουμε μέσα και τα παιχνίδια του Κυπέλλου, η Τέλφορντ μετράει 4 ήττες και μία ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα, με την τελευταία νίκη της να είναι εκτός έδρας επί της ουραγού Νορθ Φέριμπι, στις 21 Οκτώβρη (ένας μήνας ακριβώς).

Εντός έδρας έχει τόσες ήττες όσες και η ουραγός Νορθ Φέριμπι (6 σε 9 ματς), καμία δεν έχει περισσότερες. Και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας: 23 γκολ παθητικό σε 9 ματς! Εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματική. Το Σάββατο έχασε 2-1 εντός από την Αλφρετον, σε ματς που βρέθηκε 2-0 πίσω, μείωσε με μακρινό σουτ και στο β’ είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει.

Αλλά η Αλφρετον, μην ξεχνάμε, έχει προβληματική άμυνα, ειδικά εκτός έδρας. Τώρα, υποδέχεται την Τάμγουορθ, η οποία είναι σαφώς πιο μαζεμένη πίσω. Στις τρεις προηγούμενες εξόδους της κέρδισε στην έδρα του μεγαλύτερου ονόματος της κατηγορίας, Γιορκ (3-2), πήρε 1-1 στην Τσόρλι (είχαμε μιλήσει για εκείνο το ματς) και το Σάββατο πέρασε και από το Ντάρλινγκτον (1-0).

Επαιξε έξυπνα, έδωσε χώρους και χτύπησε στην κόντρα. Μόνο στο τέλος απειλήθηκε, όπου η αντίπαλος είχε ένα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και άλλη μια καλή ευκαιρία. Στο 3.20 το διπλό. * Στο Νότο, μια σκέψη ήταν η Γκλόουτσεστερ (στο 3.00 είναι) στην έδρα της Ιστ Θάροκ, η οποία έφτασε τις 4 σερί ήττες. Απλά δεν πολυεμπιστεύομαι την Γκλόουτσεστερ, τα τρώει εύκολα.

* Η Μπρέιντρι υποδέχθηκε τη Γουίστον το Σάββατο, προερχόμενη από δύο σερί τριάρες κόντρα στην Μπόγκνορ εντός (προτελευταία) και την Πουλ Τάουν, η οποία είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εχασε 1-0 εντός έδρας, σε ματς που η εμφάνισή της ήταν άκρως προβληματική και ειδικά μετά το γκολ που δέχθηκε (51’) δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση (αντίθετα, ήταν τυχερή που δεν έφαγε κι άλλα).

Πλέον, έχει συγκάτοικο στην κορυφή και δεν αποκλείεται το βράδυ να μείνει κι άλλο πίσω, καθώς υποδέχεται την 3η Τρούρο. Στα τρία τελευταία εντός η Μπρέιντρι έχασε από τις σοβαρές Χάβαντ (1-3) και Γουίστον (0-1) και κέρδισε την προτελευταία Μπόγκνορ. Την ίδια στιγμή η Τρούρο έχει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία της στο πρωτάθλημα! Εκτός έδρας δε, μετράει 4 διπλά στις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της… Το Σάββατο νίκησε στην έδρα της Χάνγκερφορντ 1-0, σε παιχνίδι που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 29’! Το γκολ το πέτυχε στο 38’ και απειλήθηκε ελάχιστα έκτοτε.

Ποιά είναι τα αρνητικά της υπόθεσης; Νούμερο ένα η επιπλέον κούραση που θα έχει η Τρούρο καθώς έπαιζε για παραπάνω από μία αγωνιστική ώρα με παίκτη λιγότερο και νούμερο δύο η απουσία του πρώτου της σκόρερ, Κουκ, λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο (8 γκολ ως τώρα). Ενας αστερίσκος εδώ, γιατί περιμένουν μήπως δικαιωθεί ο Κουκ στην έφεση και παίξει κανονικά.

Η αποβολή όντως ήταν άδικη, αλλά ως τώρα δεν έχω καταφέρει να βρω με βεβαιότητα τι τελικά θα γίνει. Από την άλλη, το διπλό είναι στο 3.60. Κλείνω από το ματς με κάτι πολύ πιο σοβαρό, που αφήνει το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Ο προπονητής της Μπρέιντρι, Μπράντλεϊ Κουίντον, δεν θα είναι στον πάγκο στο αποψινό ματς και ο λόγος είναι πολύ σημαντικός.

Ο γιος του, 7 ετών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να κάνει επέμβαση στην καρδιά του. Θα υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον πάει σήμερα στο γήπεδο να δώσει ό,τι χρήματα μπορεί, προκειμένου να υπάρξει μια έξτρα βοήθεια στον άτυχο πιτσιρικά. Είπαμε πολλά, πάμε να τα ξεδιαλέξουμε τώρα. Από Τσάμπιονς Λιγκ μιλήσαμε για τρεις πιθανές ισοπαλίες, σε Μπεσίκτας – Πόρτο, Σεβίλλη – Λίβερπουλ και Γιούβε – Μπάρσα, και για ένα αουτσάιντερ, τη Ρόμα.

Από Τσάμπιονσιπ Ιπσουιτς και Λιντς, από Λιγκ 1 Φλίτγουντ και Ντόνκαστερ, από Λιγκ 2 Φόρεστ Γκριν, από Νάσιοναλ Λιγκ Μάκλσφιλντ και Ντόβερ (η Μέιντενχεντ έπεσε), από Βορρά Τάμγουορθ και από Νότο Τρούρο. Οι τρεις ισοπαλίες μπορούν να γίνουν ένα σύστημα, όποιος συνηθίζει να παίζει τέτοιες, ας ρίξει μια ματιά. Εγώ σπάνια παίζω, δεν θα το κάνω ούτε τώρα.

Τάμγουορθ κρατάω σίγουρα και θα παίξω και Ιπσουιτς. Αφήνω τα… τρελούτσικα (Λιντς, Ντόνκαστερ) και θα κάνω υπομονή με την Τρούρο, να δω αν θα παίξει ο πρώτος σκόρερ της. Αν παίξει, πιθανότατα θα μπει στο παιχνίδι μου. Τα λέμε στο twitter, όταν και αν προκύψουν νέα. Δύο ματσάκια από τα πολλά που ανέφερα κράτησα, στα… κλασικά τα δικά μας, τα εγγλέζικα.

Δείτε τα, ψάξτε τα, αποφασίστε. Νέα στήλη κανονικά την Παρασκευή, εκτός αν προκύψει τίποτα την Πέμπτη στα Γιουρόπα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα γίνει update. Twitter: @makismindrinos Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (18/11): – 64 μονάδες Επιστροφές από 18/11: 100 μονάδες Νέο υπόλοιπο (21/11): 36 μονάδες Ποντάρισμα 21/11 Μονά Τέλφορντ – Τάμγουορθ 2 (3.

20): 30 μονάδες Ιπσουιτς – Σέφιλντ Γουέν. 1 (3.00): 30 μονάδες Ανοιχτά πονταρίσματα: 60 μονάδες Νέο υπόλοιπο: – 24 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος