574

Μάκης Μηνδρινός

Μία δυάδα και βλέπουμε (Update)

Χαιρετώ! Non stop οι Άγγλοι, παίζουν μπάλα σαν να μην υπάρχει αύριο, κυριολεκτικά κάθε μέρα έχει ματς. Από κοντά κι εμείς, προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας στο δικό τους, δεν γίνεται διαφορετικά. Η εναλλακτική είναι απλά να μην ασχολούμαστε με την Αγγλία. Δεν γίνονται αυτά…

Η μελέτη στο αεροπλάνο απέδωσε χθες (γέλια!), η Σάλφορντ πέρασε εύκολα από το Γκρίμσμπι, αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω κάποιο λάθος ήταν το πιο άνετο σημείο που μου πέρασε φέτος.

Πάμε στα φρέσκα, θα τα αναφέρω επιγραμματικά, ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε με το ενάμιση πόδι εκτός σπιτιού αυτές τις ημέρες, σε τραπέζια, ψώνια ή ακόμα και διακοπές. Οπότε πάμε στα πιο… SOS.

Υπενθυμίζω: σήμερα-αύριο-Κυριακή έχει μία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Αύριο Σάββατο δεν παίζει καμία από τις μικρές κατηγορίες.

Κυριακή-Δευτέρα παίζουν όλες οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Οπότε θα τα δούμε όλα του τριημέρου εδώ και θα γίνεται update σε πινακάκι και πονταρίσματα, εφόσον χρειαστεί.

Πρέμιερ Λιγκ

Από σημεία η αγωνιστική δεν έχει τίποτα. Τουλάχιστον εμένα δεν μου βγαίνει τίποτα. Λίγο την Αστον Βίλα κοιτούσα, αλλά εμφανίστηκε πολύ κατώτερη απ’ ό,τι περίμενα μετά τη διακοπή.

Και λίγο Μπρέντφορντ σήμερα, στην Γουέστ Χαμ. Για να είμαι ειλικρινής εδώ περίμενα ένα μπουστάρισμα παραπάνω από τις αποδόσεις για να παίξω. Να είναι το διπλό στο 4,30, για παράδειγμα. Είναι πολύ στο όριο το 3,75 και η Μπρέντφορντ όσο αποτελεσματική κι αν είναι μπροστά, τόσο αφελής είναι πίσω.

Οπότε δεν έχω κάποιο σημείο. Θεωρώ όμως πολύ πιθανό το over και το goal/goal στο Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ, τους λόγους τους ανέφερα ήδη, αποτυπώνονται άλλωστε και στα στατιστικά τους.

Και το ίδιο (over+goal/goal) μπορούμε να παίξουμε και στο αυριανό Φούλαμ – Σαουθάμπτον. Δείτε στατιστικά, βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού τους προφανώς. Η δυάδα δίνει 4,45. Ξέρετε ότι δεν συνηθίζω να παίζω τέτοια σημεία, αλλά όντως τα θεωρώ πολύ πιθανά.

Τσάμπιονσιπ

Εδώ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα, καθώς σήμερα διεξάγονται τα υπόλοιπα 4 ματς της χθεσινής αγωνιστικής.

Και Κυριακή-Δευτέρα είναι η επόμενη αγωνιστική.

Στα σημερινά θεωρώ πολύ ύπουλο το Μπέρμιγχαμ – Χαλ, με το διπλό να κυκλοφορεί στο 4,00. Δεν φαίνεται τόσο στα αποτελέσματά της (χωρίς νίκη από τις 08/11), ωστόσο η Χαλ μετά τη διακοπή είναι με τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, αφήνοντας μια αίσθηση ότι τη γυροφέρνει τη νίκη. Πρώτα 0-0 με τη Γουότφορντ εκτός, μετά 1-1 με τη Σάντερλαντ εντός και στο τελευταίο 1-1 με τη Μπλάκπουλ εντός.

Νομίζω της ταιριάζει το ματς με την Μπέρμιγχαμ, δεν είναι αναγκασμένη να έχει τη μπάλα στα πόδια της, θα βρει τις φάσεις της στην κόντρα. Η Μπέρμιγχαμ, εξάλλου, δεν είναι ότι πετάει… φωτιές κι ας είναι αρκετά σταθερή εντός (στο τελευταίο εντός, πάντως, έχασε 2-1 από τη Σάντερλαντ).

Θεωρητικά και στο Σουόνσι – Γουότφορντ μπορεί να γίνει κουβέντα, με το διπλό στο 3,75.

Από την άποψη ότι η Σουόνσι έχει ξεχάσει από πότε έχει να νικήσει και είναι φανερό ότι βρίσκεται στη χειρότερη φετινή της φάση. Ελα, όμως, που και η Γουότφορντ έρχεται ίσως από το χειρότερο φετινό της ματς και έχει σημαντικότατες απουσίες (ειδικά του Πέδρο). Πώς να την εμπιστευτώ υπό αυτές τις συνθήκες;

Στα της επόμενης αγωνιστικής, στα ματς της Κυριακής, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο.

Ίσως προκύψουν 1-2 πραγματάκια στα της Δευτέρας, ανάλογα και τα σημερινά αποτελέσματα.

Λιγκ 1, Λιγκ 2

Στη Λιγκ 1, έχουμε δύο ματς σήμερα, Λίνκολν – Μπόλτον και Ντέρμπι – Κέμπριτζ. Σαν να μην υπάρχουν, πάμε παρακάτω. Στα της Κυριακής, έχω σταμπάρει για να το ξαναδώ το Πίτερμπορο – Γουίκομ (το διπλό στο 4,00). Αν τελικά παίξω, θα γίνει update αύριο ή την Κυριακή.

 

Στη Λιγκ 2, Νιούπορτ – Λέιτον και Στίβενεϊτζ – Κρόουλι σήμερα. Κανένας λόγος να μπλέξουμε, η λογική λέει ότι τα φαβορί θα επικρατήσουν. Την Κυριακή, προς εξέταση πάλι η Σάλφορντ (στο Μπράντφορντ, στο 3,75), αλλά και η Γουίμπλεντον που εκτός έδρας είναι πολύ καλή τελευταία (3,75 το διπλό στο Σάτον, η οποία νίκησε στα χασομέρια χθες).

Στη σούμα. Ανέφερα τα δύο της Πρέμιερ Λιγκ, τα οποία θα τα κάνω μία δυαδούλα. Δεν παίζω κάτι άλλο σήμερα και αύριο, οριακά αφήνω τη Χαλ, περισσότερο επειδή η Μπέρμιγχαμ εντός έδρας δεν έχει δώσει πολλά δικαιώματα. Την Κυριακή αυτά που μου αρέσουν περισσότερο είναι η Γουίκομ, αλλά κυρίως η Σάλφορντ και η Γουίμπλεντον. Θεωρώ βέβαιο το update είτε αύριο είτε την Κυριακή το πρωί.

Καλή Πρωτοχρονιά αν δεν τα πούμε έως τότε, να περάσετε καλά και να προσέχετε!

UPDATE

Η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι χθες, είχε και κάνα-δυο καλές στιγμές ακόμα, μπορούσε να βάλει το γκολ για να πληρωθούμε, αλλά σε γενικές γραμμές δεν άξιζε κάτι από το ματς με την Μπρέντφορντ, άνετο διπλό ήταν αυτό. Στα αυριανά δεν έχει αλλάξει κάτι, αυτά που είπαμε και χθες.

Σάλφορντ και κυρίως Γουίμπλεντον είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Η Γουίμπλεντον ήδη έπεσε, το 3,75 έγινε 3,40. Και πάλι παίζεται όμως. Τη Σάλφορντ, αν και μας πλήρωσε προχθές, λέω να την αφήσω. Κυρίως επειδή η Μπράντφορντ δεν είναι… Γκρίμσπι. Στην ίδια απόδοση την πήραμε προχθές κόντρα σε μια πολύ χειρότερη αντίπαλο από την αυριανή. Οπότε μένω με Γουίμπλεντον, μακάρι να ‘ρθει και η Σάλφορντ.

Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε, με υγεία, τύχη και χαμόγελα!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος