458

Μάκης Μηνδρινός

Με άλλη μία χαλαρή δυάδα

Σας χαιρετώ ως τροπαιούχος (Δημοσιογραφικού πρωταθλήματος μπάσκετ)! Μπορεί να χρειάστηκα καμιά 20αριά χρόνια, παίζοντας μπάσκετ 1 τη νύχτα τις Δευτέρες, να έχασα 8-9 ευκαιρίες σε final4 (έχω χάσει το μέτρημα), αλλά επιτέλους ήρθε το Κύπελλο! Εύκολα κιόλας, ρίξαμε διψήφιες διαφορές και σε ημιτελικό και σε τελικό.

Για τους… λάτρεις των στατιστικών, ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που πήρα μετά από καμιά 25αριά χρόνια (Γυμνάσιο πήγαινα…).

Κύπελλα έχω πάρει κι άλλα, αλλά πρωτάθλημα δεν είχα πάρει από τότε!

Μετά την άχρηστη πληροφορία της ημέρας, πάμε στα στοιχηματικά, τα δικά μας. Η στοιχηματική σεζόν ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί για μένα, όταν βλέπετε δυαδούλες από ‘δω κι από ‘κει, combo στοιχήματα, πονταρίσματα εκτός Αγγλίας, καταλαβαίνετε ότι παίζουμε καθυστερήσεις!

Για το τι προηγήθηκε το είπαμε και στο stream, είναι από χθες σε YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tqaMDvEQDnY&t=1s) και Spotify (https://open.spotify.com/episode/00b67cY1VBE2RJPZULWsGT?si=Q8I8F6ZaRzaUUyuSZps1TQ).

Στα φρέσκα, έχουμε εμβόλιμες σε Πρέμιερ Λιγκ και Ισπανία και κάμποσα εξ αναβολής στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Στοιχηματικά, ελάχιστα πράγματα. Τόσο ελάχιστα, που οριακά βγαίνει μια δυάδα πάλι.

Είναι αυτή που αναφέραμε και στο βίντεο. Αστον Βίλα που εντός έδρας είναι αξιόπιστη και γενικά είναι καλά το τελευταίο διάστημα (παρά το γεγονός ότι σώθηκε στο τσακ στο τελευταίο με τη Λέστερ), τη στιγμή που η Φούλαμ πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Ασος και over 1,5 η επιλογή μου στο 2,15.

Το δεύτερο είναι η Λέστερ, στη Λιντς.

Δεν μπορεί να στρίψει η Λιντς, δέχεται γκολ με κάθε τρόπο και η Λέστερ είναι με νέο προπονητή και φαίνεται να πατά κάπως καλύτερα. Εχει και επιστροφές, γενικά το μομέντουμ την ευνοεί.

Διπλό; Διπλό draw no bet; Χ2 και over; Χ2 και over 1,5; Ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός. Αν το έπαιζα μονό θα ρίσκαρα λίγο παραπάνω και θα πήγαινα στο ξερό διπλό.

Από τη στιγμή που θα πάω σε δυάδα θα κρατήσω το Χ2 και over 1,5. Ετσι ώστε η δυάδα μου να μου φέρει συνολική απόδοση 4,30. Αν διάλεγα και ένα τρίτο θα ήταν το goal/goal στο Αρης – Ολυμπιακός.

Αυτά τα ολίγα. Τα λέμε ξανά την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος