2506

Μάκης Μηνδρινός

Με το ματι στον τελικο

Καλημέρα σε όλους! Παρασκευή σήμερα και όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία του Ευρωμπάσκετ. Δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στην Σερβία και την Ρωσία και μετά έχουμε τους δυο τελικούς. Στοιχηματικά όπως είπα και χθες το πανηγύρι σχόλασε! Οι αποδόσεις που θα βγουν για τους τελικούς, θα εξεταστούν φυσικά εξονυχιστικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω να προκύψουν ευκαιρίες! Αυτά είναι Public παιχνίδια για τους αφελείς που θα τρέξουν μαζικά να στοιχηματίσουν γιατί είναι… τελικός! Τι λέτε ωρε; έχουν κόψει οι μπουκ το καρπούζι στη μέση, μοιρασανε και τα κουκούτσια, αν τα κουκούτσια ήταν μόνος αριθμός, κόψανε και το τελευταίο στη μέση και πρέπει να πάω εγώ τώρα να παίξω το παιχνίδι έτσι όπως είναι στημένο στα μέτρα τους? Στον σημερινό ημιτελικό τώρα, η νίκη των Σέρβων δίνει 1.

47 και των Ρώσων 2.45. Δεν θεωρώ ότι λένε την αλήθεια! Οι Ρώσοι θυμίζω τους κέρδισαν στον όμιλο! Το σημερινό βέβαια θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αλλά γεγονός είναι ότι οι Ρώσοι "τους πήραν τα μέτρα"! Παρακολούθησα προσεκτικά τον προημιτελικό των Σέρβων με τους Ιταλούς. Από την μια κέρδισαν σχετικά εύκολα, από την άλλη δεν μου γέμισαν το μάτι.

Δεν δείχνουν φρέσκοι, δεν δείχνουν φορμαρισμένοι, παίζουν για να κερδίσουν και μέχρι εκεί! Τόσο όσο που λένε… Το μεγάλο τους αστέρι ο Μπογκντανοβιτς δεν είναι σε φουλ φόρμα ενώ ο γίγαντας Μαριανοβιτς φτάνει πάντα πρώτος στην άμυνα, αλλά…σε μια μεθεπόμενη άμυνα της ομάδας του! Αποτέλεσμα αυτού είναι, να παιζει η Σερβια την ενδιαμεση αμυνα με 4, κατι σαν το πολο δηλαδη που παιζουν με παικτη λιγοτερο…Οποτε αναγκαζεται να βάζει ο Τζορτζεβιτς τον Κουζμιτς, παίκτη καλό και φιλότιμο που προσπαθεί, αλλά δεν είναι η μεγάλη κλάση! Αναφέρω τους σεντερ της Σερβίας, γιατί πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί του παιχνιδιού! Θα βρουν απέναντι τους τον Μοζγκοφ, παίκτη πιο δυνατό απο τον Κουζμιτς ενώ από τον Μαριανοβιτς είναι πιο γρήγορος! Ο Μαριανοβιτς κάτω από το καλάθι μπορεί να τον παίξει τον Μοζγκοφ αλλά δεν έχει την ταχύτητα να τον ακολουθεί από την μια πλευρά στην άλλη.

Στην περιφέρεια τα πράγματα είναι πιο ισόρροπημενα, οι δυο ομάδες έχουν από έναν μεγάλο παίκτη! Μόνο που ο Σβεντ παίζει πολύ καλά όλο το τουρνουά. Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια, το σετ θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο, αλλά κάπου κολλάω! Δεν θα είναι λάθος αν κάποιος παίξει τους Ρώσους, εγώ λέω να το αποφύγω… οι Σερβοι γενικα εχουν μια ομαδα πιο πληρη, αλλα οι Ρωσοι μου φαινονται ομαδα με πιο διακριτους ρολους και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Θα το αφησω το ματς, δεν θα παιξω τιποτα. Εφ οσον δεν μου φωναζει μια αποδοση, δεν υπαρχει λογος να το πιεζω. Θεωρητικα παντως το 2.45 των Ρωσων παιζεται. Δεν ειναι καμια φοβερη ευκαιρια, αλλα ενα μικρο βαλιου το εχει… Σε ο,τι αφορα το χθεσινο στοιχημα, οπως ισως θα εχετε αντιληφθει το πηραμε σε αποδοση 2.85. Οτι δηλαδη η Σλοβενια θα εφτανε πρωτη στους 20 ποντους στον ημιτελικο με την Ισπανια, πραγμα που επραξε! Αυτο ειναι το στοιχημα φιλοι μου! Οταν ολος ο κοσμος παιζει την νικη της Ισπανιας σε αποδοση 1.

42, επειδη το θεωρει…μπετο, εμεις παιρνουμε σβηστα μια ακομα αουτσαιντερ αποδοση και προχωραμε! Συνοψιζοντας: ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ-: 1000 Μοναδες ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Συνολο 25 Μοναδες ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ> ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ 5 25 Μοναδες ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (δεν αφαιρεθηκαν τα τοποθετημενα) : 1722 Μοναδες

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος