2376

Μάκης Μηνδρινός

Με το μυαλό στα… χρέη

Η Χάρτλπουλ έχει τα πόδια στο Τσέστερ αλλά το μυαλό στις διαπραγματεύσεις για ανεύρεση επενδυτή. Μεγάλη ανασφάλεια στους παίκτες, που δεν ξέρουν αν θα πληρωθούν στους επόμενους μήνες. Γκρίνια από τους οπαδούς και Ντεφορμάρισμα για Τσέστερ και Γουόκινγκ. Αναποτελεσματική η Μέιντστοουν που επισκέπτεται μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας.

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 544 Γήπεδο: ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ(11.800), ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ Απόσταση (χλμ.): 481 Α’ Γύρος: Γουόκινγκ – Γκέιτσχεντ 1-1 Σετ αποδόσεων: 1.60 – 3.90 – 5.00 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 2012-13): 3-2-6 Συνολική παράδοση στην έδρα της Γκέιτσχεντ για το πρωτάθλημα (από το 2012-13): 2-1-2 ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ Ρεπορτάζ: Νίκη αποδείξεων και ανάκτησης ψυχολογίας, μετά το πρόσφατο ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου.

Μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ στην έδρα της Τσέστερ, ικανοποιημένος ο Γουότσον από το τελικό 1-3 και τη δεύτερη σερί νίκη, έπειτα από την πρόκριση στο FA Τρόφι (1-2 την Μπόρεχαμ). «Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε ομάδα που ψάχνει απελπισμένα τους βαθμούς. Παίξαμε καλά, όμως νομίζω ότι και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, αλλά και να μην δεχτούμε γκολ.

Το πρωτάθλημα είναι περίεργο, καθώς το καλό και το κακό σερί είναι πολύ εύκολο να συμβούν την ίδια σεζόν». Δύσκολη η αντικατάσταση του βασικού μεσοεπιθετικού Χάναντ, ο οποίος μετακόμισε στην Πορτ Βέιλ, όπου προπονητής είναι ο πρώην της Γκέιτσχεντ, Ασπιν. Πολύ καλό το ντεμπούτο του μέσου Φοξ, ο οποίος ανήκει στην Μπέρτον. Bet info: Σε γκολ/γκολ κατέληξαν οι 9/11 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Κέρδισε στις τρεις, τη μία στην παράταση. Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο πρώτος σκόρερ Τζόνσον (22/5) όπως και ο επιθετικός Πένικετ (24/4) ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ Ρεπορτάζ: Δεν άλλαξαν πολλά στην χιονισμένη έδρα της Σόλιχαλ, απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 3-0. Εχουν κάθε λόγο να γκρινιάζουν οι οπαδοί, καθώς το σύνολο του Λίμπρικ έχει συμπληρώσει οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-6).

«Ημασταν απογοητευτικοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και την ίδια στιγμή αμυνθήκαμε πολύ άσχημα. Δεχόμαστε γκολ με μεγάλη ευκολία. Συνεχώς κυνηγάμε το σκορ και αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Καταλαβαίνω την απογοήτευση στους οπαδούς αλλά θέλουμε στήριξη» τα λόγια του Λίμπρικ. Ανάμεσα στα αρνητικά και οι δύο απώλειες βασικών παικτών.

Μετά την μεταγραφή του καλύτερου ίσως παίκτη, Γουόρντ (Πιτέρμπορο), ακολούθησε αυτή του πρώτου σκόρερ Εφιόνγκ (Ρος Κάουντι). Σε over κατέληξαν τα 8/11 ματς με την Γκέιτσχεντ, ανεξαρτήτως έδρας. Bet info: Σε no goal κατέληξαν τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Κατάφερε να κερδίσει τα τρία από αυτά. Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησαν οι πολύ καλοί επιθετικοί Γουόρντ (27/6) και Εφιόνγκ (28/8).

Αμφίβολος ο Γουίντερ (μέσος, 17/0). Εκτός ο μέσος Μπόουλινγκ (11/1). ΤΣΕΣΤΕΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 543 Γήπεδο: ΝΤΕΒΑ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (6.000), ΤΣΕΣΤΕΡ Απόσταση (χλμ.): 271 Α’ Γύρος: Χάρτλπουλ – Τσέστερ 1-1 Σετ αποδόσεων: 2.45 – 3.20 – 2.80 * Συνολική παράδοση ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (από το 1998-99): 1-3-3 Συνολική παράδοση στην έδρα της Τσέστερ για το πρωτάθλημα (από το 1998-99): 1-2-0 Ολες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, στην έδρα της Τσέστερ, ήταν για την Λιγκ 2.

ΤΣΕΣΤΕΡ Ρεπορτάζ: Σφυρίγματα αποδοκιμασίας, από τους οπαδούς, στο ημίχρονο (0-0) και γιουχαΐσματα στο τέλος της αναμέτρησης (1-3), κόντρα στην Γκέιτσχεντ. Ζωντανές μεν οι ελπίδες παραμονής, η εικόνα όμως των «μπλε» είναι απογοητευτική. Πισωγύρισμα η εμφάνιση στα μετόπισθεν. Διαθέτει την 2η χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Ο τεχνικός Μπίνοτ πιστεύει πως η παραμονή είναι εφικτό σενάριο, όμως το ρόστερ δεν αναμένεται να δυναμώσει δραματικά.

Ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, κάτι που αποδείχτηκε και με την μετακίνηση ενός σημαντικού παίκτη (Σο) σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Τάμγουορθ). «Ο Τομ μας τόνισε ότι ήταν μία καλή ευκαιρία η Τάμγουρθ και δεν μπορούσε να την απορρίψει. Η έλλειψη σιγουριάς σε συνδυασμό με τις οικονομικούς περιορισμούς του συλλόγου.

Δεν ξέρω αν θα μπορούμε να φέρουμε άλλον παίκτη γλυτώνοντας το συμβόλαιο του. Πρέπει όμως να ξέρω εγώ και οι συνεργάτες μου αν θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε. Ανεξάρτητα από αυτό έχουμε όλοι την υποχρέωση να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Στο χέρι μας η σωτηρία». Bet info: Αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Τα έξι από αυτά ήττες. Αγωνιστικά νέα: Χωρίς απουσίες. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ Ρεπορτάζ: Η παρουσία επτά χιλιάδων φίλων στις εξέδρες δεν βοήθησε για την επιστροφή στις νίκες, χάνοντας εντός από την Ρέξαμ (0-2). Πολλά τα προβλήματα που καλείται να λύσει, από τη μία το κακό σερί των οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη (δέχτηκε γκολ σε όλες) και από την άλλη η ανεύρεση νέου επενδυτή που θα σώσει την ομάδα από τα δυσβάσταχτα χρέη.

Φυσικά και αυτό που καίει όλους στον σύλλογο είναι να βρεθεί ο «σωτήρας» που θα αναλάβει τα χρέη και θα βάλει σε νέα ρότα την ομάδα. Φυσικά το όνομα της είναι αξιοσέβαστο στο βρετανικό ποδόσφαιρο, όμως όσο δεν φαίνεται «στεριά» στον ορίζοντα το άγχος και η αβεβαιότητα μεγαλώνει. Ο Χάρισον προσπαθεί να κρατήσει ενωμένους τους πάικτες.

«Δεν πρέπει το μυαλό μας να πηγαίνει στα θέματα αγοραπωλησίας. Καταλαβαίνω τους παίκτες. Το ποδόσφαιρο είναι κυρίως παιχνίδι που το μυαλό και η νοοτροπία παίζουν μεγάλο ρόλο. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα δύο ματς. Εχουμε καλό υλικό αρκεί να κερδίσουμε πίσω την αυτοπεποίθησή μας». Σπουδαία η συμπαράσταση των οπαδών προς τον σύλλογο, μαζεύοντας χρήματα για την αποπληρωμή εξόδων και μισθών των παικτών.

Bet info: Πολύ πιο αποτελεσματική εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με 6 νίκες σε 13 εξορμήσεις. Αγωνιστικά νέα: Εκτός οι Φίδερστοουν (18/0) και Νιούτον (11/1). Μακροχρόνια η απουσία του αμυντικού Τζορτζ (4/0). ΦΙΛΝΤΕ – ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 542 Γήπεδο: ΜΙΛ ΦΑΡΜ (6.000), ΦΙΛΝΤΕ Απόσταση (χλμ.): 405 Σετ αποδόσεων: 1.80 – 3.75 – 4.00 * Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

ΦΙΛΝΤΕ Ρεπορτάζ: Ισοπεδωτική στο εντός έδρας με την Μάκλσφιλντ, σκορπίζοντας την πρωτοπόρο με 6-0! Εχει ανοίξει η όρεξη στη νεοφώτιστη, που πλησίασε τα πλέι οφ στους δύο βαθμούς και ονειρεύεται μία θέση στην πρώτη επτάδα. «Τι παραπάνω να ζητήσω από μία τέτοια εμφάνιση. Πραγματικά εκπληκτικό. Δεν έχω λόγια. Θέλουμε να κερδίσουμε μεσοβδόμαδα για να πατήσουμε πλέι οφ.

Εχουμε ως πρώτο στόχο τους 50 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε θα επανεκτιμήσουμε το πλάνο μας» σχολίασε ο Τσάλινορ. Εντυπωσιακή και αήττητη από τα τέλη του 2017 και μετά, μετρώντας 5/6 «τρίποντα». Σχεδόν… ανίκητη εντός, με 2 ήττες σε 14 αγωνιστικές. Bet info: «Πρωταθλήτρια» στα under με 21/27 αγωνιστικές. Αήττητη μετά από την πρεμιέρα στην έδρα της (5 Αυγούστου).

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο μέσος Χάρντι (10/1), κλασσικά εκτός ο Λάνγκλεϊ (αμυντικός, 4/0). ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ Ρεπορτάζ: Ουτε η ίδια δεν πίστευε στην εντός έδρα ήττα από την Ιστλιχ. Κράταγε τους τρεις βαθμούς στα χέρια της μέχρι το 79’ (2-1), τελικά δεν πήρε ούτε έναν στη λήξη (2-3). Η κακή αμυντική λειτουργία συνεχίζει να προδίδει τους «στόουνς» που έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε 11/12 τελευταίες αγωνιστικές.

Παρόλα αυτά οι εμφανίσεις δεν είναι τόσο κακές, ώστε να δικαιολογείται η πρόσφατη «κατηφόρα». Ο Σόντερς πρέπει να βρει εκ νέου λύσεις στην επίθεση, έπειτα από την μεταγραφή του πρώτου σκόρερ και πιθανότατα καλύτερου παίκτη της ομάδας, Πίγκοτ (Γουίμπλετον). Στα θετικά η επιστροφή του δανεικού αμυντικού Φίνεϊ, που θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Φίνεϊ είναι τραυματίας αλλά σύντομα θα είναι στην ενδεκάδα της Μέιντστοουν. Bet info: Σε under κατέληξαν και οι πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία για το FA Τρόφι. Αγωνιστικά νέα: Εκτός ο αμυντικός Φίνεϊ.   Πηγή: Kingbet.net

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος