472

Μάκης Μηνδρινός

Μια διαφορετική δυάδα

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι, με υγεία πάνω απ’ όλα! Είδατε την Παρασκευή κακολόγησα την Αγγλία, πόσο δύσκολη και πόσο ιδιαίτερη είναι φέτος και ήταν λες και… μας άκουσε! Δύο καλές ημέρες, Παρασκευή και Δευτέρα και σχεδόν γύρισε ολόκληρη η εικόνα της σεζόν!

Είναι αυτό που λέμε πολλές φορές και με τον Βασίλη, ότι μεγαλύτερη σημασία και από τα παιχνίδια που επιλέγουμε για στοίχημα, έχει η διαχείριση.

Η διαχείριση της κάβας, των συναισθημάτων, των νικών ή των ηττών.

Κανονικά σήμερα δεν θα ανέβαζα, αλλά είπαμε, θα ασχοληθούμε λίγο και με τα εκτός Αγγλίας στο τελευταίο δίμηνο της σεζόν. Πάμε στα ευρωπαϊκά λοιπόν, που μάλλον είναι εύκολο να τα διαβάσει κανείς. Εχω βέβαια πλήρη επίγνωση του τι… κηδείες μπορούν να γίνουν σε τέτοιου είδους ματς που όλος ο κόσμος θα πέσει πάνω τους, αλλά είναι τόσο ξεκάθαρη η εικόνα που έχω σε κάποια ζευγάρια, που λέω να ρίξω κάνα ψιλό.

Σίτι – Μπάγερν νομίζω άσος, αλλά καμία αξία, έχει πέσει στο 1,60-1,65! Στο Μπενφίκα – Ιντερ, οι γηπεδούχοι με πείθουν περισσότερο. Εκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη φέτος, εντός έδρας ούτως ή άλλως είναι παραδοσιακά καλοί και πετυχαίνουν μια Ιντερ με ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα. Εξι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται από το 1-1 με τη Σαλερνιτάνα, ενώ και την Πόρτο την πέρασε πάρα πάρα πολύ δύσκολα.

Επιλογή μπορεί να αποτελέσει ο άσος του 2,20, μπορεί επίσης να παιχτεί και το 1+Under 3,5 (2,67), αλλά και το 1Χ+Under 2,5 (2,12).

Μίλαν – Νάπολι αύριο, με την ισοπαλία αρκετά πιθανή (δεν θα έπαιζα άσο), ενώ νορμάλ φαβορί είναι η Ρεάλ. ΟΚ, το 1,72 δεν λέει κάτι, αλλά αν συνδυαστεί με το Under 3,5, παίρνουμε μια απόδοση στο 2,32.

Στα της Πέμπτης, προφανώς η Σπόρτινγκ είναι η λάθος απόδοση στο Τορίνο, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.

Τι παίζω; Μία δυαδούλα εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι παίζω συνήθως. Και γιατί κρατάω φαβορί και γιατί κάνω combo και γιατί τα combo συμπεριλαμβάνουν Under! Δεν ξέρω αν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο! Τα λέμε ξανά Μεγάλη Παρασκευή ή την Πέμπτη αν τελικά παίξω Σπόρτινγκ.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος