2418

Μάκης Μηνδρινός

Νέο ενδιαφέρον, αλλιώς πιάστε την!

Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, ή θα κερδίσει η γηπεδούχος και θα έχουμε νέο ενδιαφέρον στη μάχη για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, ή η Σίτι θα διατηρήσει το φετινό αήττητο και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Χωρίς Πογκμπά η ομάδα του Μουρίνιο, προλαβαίνει ο Σίλβα στους «σίτιζενς».

 Στο… φιλικό ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, η Λίβερπουλ είναι αήττητη από την Εβερτον στο «Ανφιλντ» από το 1999 και ανεξαρτήτως έδρας από το 2010! Είναι το ζευγάρι με τις περισσότερες κόκκινες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ (14:00) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1788 Γήπεδο: ΣΕΝΤ ΜΕΡΙΣ (32.689), ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Απόσταση (χλμ.): 145 Σετ αποδόσεων: 4.

00 – 3.60 – 1.91 * Πολύ καλή παράδοση για την Σαουθάμπτον, που μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα στα 6 τελευταία που υποδέχθηκε την Αρσεναλ στο πρωτάθλημα. Πάντως, η νίκη των Λονδρέζων σημειώθηκε στο πιο πρόσφατο (10 Μαΐου, 0-2). ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Ρεπορτάζ: Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο με την Μπόρνμουθ να μην ήταν καλή και να βρέθηκε πίσω 1-0 (η αντίπαλος ζήτησε δικαίως και πέναλτι στο 0-0), αλλά με την είσοδο του Ρέντμοντ στο β’ ανέβασε στροφές και πήρε δίκαια το βαθμό με το γκολ του Οστιν (1-1).

Λίγο έλειψε να πάρει και το τρίποντο στο τέλος. Αγωνιστικά, είναι στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα κι ας μην αποτυπώνεται αυτό 100% στα αποτελέσματά της (1-1-1 στα 3 τελευταία). Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της, κόντρα στην Εβερτον (4-1), έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, ενώ οι 3 από τις 4 νίκες της ως τώρα, ήταν στο «Σεντ Μέρις».

Την Τετάρτη ακολουθεί νέο εντός έδρας ματς για την εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Λέστερ. «Πρέπει να δημιουργούμε συνεχώς νέους τρόπους για να φτάνουμε κοντά στο γκολ. Εχουμε τρεις επιθετικούς που έχουν διαφορετικό στυλ (Γκαμπιαντίνι, Λονγκ, Οστιν) και αυτό μας δίνει επιπλέον λύσεις. Απλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί», δήλωσε ο Πελεγκρίνο.

Αγωνιστικά νέα: Ελειψαν Σοάρες (δεξιός μπακ, 14/0) και Λονγκ (13/0), ο πρώτος θα απουσιάσει εκ νέου, πολύ σημαντική απουσία. Προπονήθηκε ο Λονγκ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, όμως βασικός μπροστά λογικά θα ξεκινήσει ο Οστιν. Bet info: Δέχθηκε γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φόρστερ – Πιέντ, Χόεντ, Φαν Ντάικ, Μπέρτραντ – Ρομέου, Λεμινά – Μπουφάλ, Τάντιτς, Ρέντμοντ – Οστιν ΑΡΣΕΝΑΛ Ρεπορτάζ: Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το ματς με την Μπάτε, έχοντας ήδη περάσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, η Αρσεναλ όμως έψαχνε αντίδραση μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο προηγούμενο της Πρέμιερ Λιγκ, και την βρήκε.

Περίπατος το βράδυ της Πέμπτης, το σκορ (6-0) τα λέει όλα, με το εντυπωσιακό να είναι ότι είχε 6 διαφορετικούς σκόρερ! Πάλι με εναλλακτική ενδεκάδα κατέβασε την ομάδα του ο Βενγκέρ, όπως είχε κάνει και στα προηγούμενα το Γιουρόπα Λιγκ. Νωρίτερα, στο πρωτάθλημα, σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν, έχασε 3-1 από τη Γιουνάιτεντ, σε παιχνίδι που έβγαλε 33 τελικές! Ουσιαστικά, το σημείο-κλειδί ήταν το πρώτο 10λεπτου του ματς, όπου βρέθηκε 2-0 πίσω.

Αντέδρασε, έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, είχε δοκάρι, μείωσε 2-1 με τον Λακαζέτ (που… και καλά ήταν τραυματίας και δεν θα έπαιζε, σύμφωνα με τον Βενγκέρ), όμως έπεσε πάνω σε έναν εντυπωσιακό Ντε Χέα και δεν πήρε τίποτα από το ματς. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε άλλα πράγματα και όχι τον τίτλο. Μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε μείνει πίσω, δεν έχει νόημα να μιλάμε αυτή τη στιγμή για τον τίτλο.

Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες και κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά, θα δούμε αν μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά από την κορυφή», δήλωσε ο Βενγκέρ. Ακολουθεί δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, το λονδρέζικο ντέρμπι με την Γουέστ Χαμ (την Τετάρτη). Αγωνιστικά νέα: Ο Μουστάφι (9/1) χτύπησε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δεν έπαιξε την Πέμπτη και θα λείψει ξανά.

Δεν έχει κάτι σοβαρό και λογικά θα γυρίσει στο μεσοβδόμαδο. Bet info: Μόλις ένα από τα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξε ισόπαλο (6 νίκες, 9 ήττες). Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Τσεχ – Κοσιελνί, Μπερτεζάκερ, Μονρεάλ – Μπεγερίν, Τζάκα, Ράμσεϊ, Κολάσινατς – Οζιλ, Σάντσες, Λακαζέτ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (16:15) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1826 Γήπεδο: ΑΝΦΙΛΝΤ (54.

742), ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Απόσταση (χλμ.): ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ Σετ αποδόσεων: 1.30 – 5.50 – 10.00 * Το κλασικό ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, ονομάζεται «το πιο φιλικό ντέρμπι στην Αγγλία». Εκτός αγωνιστικού χώρου τις δύο ομάδες δεν χωρίζουν πολλά (υπάρχουν πολλές οικογένειες που τα μισά μέλη είναι Λίβερπουλ και τα άλλα μισά Εβερτον), ωστόσο εντός αγωνιστικού χώρου παραδοσιακά έχουμε ένταση και πολλές φορές… ξύλο! Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει βγάλει τις περισσότερες κόκκινες στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (21 σε 49 ματς).

* Από το 1999 έχει να χάσει η Λίβερπουλ εντός έδρας από την Εβερτον. Εκτοτε, οι γηπεδούχοι μετρούν 9 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 17 ματς. * Οι «ρεντς» είναι αήττητοι στα 13 πιο πρόσφατα κόντρα στην Εβερτον, ανεξαρτήτως έδρας (6 νίκες, 7 ισοπαλίες). Τελευταία φορά που νίκησε η Εβερτον ήταν το 2010 (2-0). * Ο Αλαρντάις έχει αντιμετωπίσει 14 φορές συνολικά τη Λίβερπουλ εκτός έδρας, έχοντας 10 ήττες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη.

Η νίκη, όμως, ήταν στο τελευταίο του ματς στο «Ανφιλντ», στις 23 Απριλίου: Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 1-2. * Η μοναδική εντός έδρας της Λίβερπουλ στα 20 τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ήταν τον Απρίλη από την Κρίσταλ Πάλας του… Σαμ Αλαρντάις (12-7-1). ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ρεπορτάζ: Πανηγυρικά πέρασε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στα νοκ άουτ της διοργάνωσης από τη σεζόν 2008-09! Το 7-0 επί της Σπαρτάκ μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, με τον Κουτίνιο να είναι πρωταγωνιστής και γενικά την επίθεση να λειτουργεί εντυπωσιακά, εκμεταλλευόμενη κάθε λάθος της αντιπάλου.

Του βγήκε του Κλοπ το 4-4-2, με Φιρμίνο-Σαλάχ μπροστά και τον Αιγύπτιο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ηταν η δεύτερη 7άρα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, μετά από εκείνη κόντρα στη Μάριμπορ. Στην καλύτερη φετινή της φάση, στο 7-2-0 το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, μετράει 6 ματς αήττητη. Ουσιαστικά, μετά την 4άρα από την Τότεναμ βρήκε ρυθμό, έχοντας 5 νίκες και μία ισοπαλία έκτοτε, με τέρματα στο διάστημα αυτό 19-3.

Στο προηγούμενο, συνέτριψε 5-1 εκτός έδρας την Μπράιτον, με το σκορ να τα λέει όλα. Όταν βρίσκει λίγο μπόσικη την αντίπαλη άμυνα, του δίνει και καταλαβαίνει! Μπορεί συνολικά στη σεζόν να έχει δεχθεί 19 γκολ (η ουραγός Σουόνσι έχει 18…), όμως εντός έδρας έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με μόλις 2 γκολ παθητικό! Ακολουθεί νέο ματς στο «Ανφιλντ», την Τετάρτη, κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

«Η Εβερτον είναι ομάδα 7άδας, δεν πρέπει να αμφιβάλλει κάποιος για την ποιότητά της. Απλά είχε κάποια άσχημα αποτελέσματα, επηρεάστηκε από αυτό και ψυχολογικά και έμεινε λίγο πίσω. Αλλά στα 4 τελευταία της ήταν και πάλι καλή, δείχνει να ανεβαίνει και πήρε ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Κλοπ.

Αγωνιστικά νέα: Χτύπησε την Τετάρτη ο μπακ Μορένο (12/0) και αναμένεται να λείψει. Πάλι έξω ο βασικός στόπερ Μάτιπ (13/1) που έλειψε. Μακροχρόνια τα άλλα. Bet info: Over τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μινιολέ – Γκόμες (ή Αρνολντ), Κλάβαν, Λόβρεν, Μίλνερ – Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κουτίνιο – Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο ΕΒΕΡΤΟΝ Ρεπορτάζ: Με 8 παίκτες στην αποστολή από την ομάδα Νέων που δεν είχαν παίξει ποτέ με την Ανδρών, με τον προπονητή Σαμ Αλαρντάις να μην ακολουθεί καν την ομάδα στην Κύπρο λόγω προσωπικού προβλήματος, με 11 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο, έριξε 3 στον Απόλλωνα στην Κύπρο την Πέμπτη (3-0), αποχαιρετώντας το Γιουρόπα Λιγκ με ψηλά το κεφάλι.

Ηταν η πρώτη νίκη της στη φάση των ομίλων, με τον Λούκμαν να κάνει σπουδαίο ματς σκοράροντας 2 γκολ. Λίγο παραπάνω από 23 έτη ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας, η νεότερη που εμφανίστηκε ποτέ στη διοργάνωση! Στο πρωτάθλημα, μπορεί ήδη να έχει αλλάξει προπονητή και γενικότερα να υπάρχει γκρίνια για την πορεία της, αλλά έχει μόλις 2 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο πέρσι (15 αγωνιστικές)! Ο Αλαρντάις είναι βέβαιο ότι θα τη σουλουπώσει, φάνηκε και στο ντεμπούτο του, όπου νίκησε 2-0 τη Χάντερσφιλντ.

Δεν πρόκειται να δούμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο από τον έμπειρο προπονητή, όμως θα επαναφέρει τα… βασικά και η Εβερτον θα στρώσει αγωνιστικά. Ηταν η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που έγινε για πρώτη φορά φέτος, τελευταία φορά που πέτυχε τρεις στη σειρά (στο πρωτάθλημα) ήταν τον Ιανουάριο. Ακολουθεί νέο εκτός έδρας ματς, με τη Νιουκάστλ (Τετάρτη).

«Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο Ανφιλντ. Δεν μπορούμε να έχουμε την κατοχή μπάλας που έχει η Λίβερπουλ στα παιχνίδια της, αλλά με το δικό μας τρόπο θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Οφείλουμε, πάντως, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν», δήλωσε ο Αλαρντάις, που επιστρέφει στον πάγκο.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός ο Μπέινς (μπακ, 13/2), αλλά ο Τζαγκιέλκα (στόπερ, 10/0) είναι εκ νέου διαθέσιμος, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα. Bet info: Τελευταία φορά που νίκησε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν τον Γενάρη, 1-0 την Κρίσταλ Πάλας. Εκτοτε, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 15 εξόδους. Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Πίκφορντ – Χολγκέιτ (ή Κιν), Γουίλιαμς, Τζαγκιέλκα – Κένι, Γκουέιγ, Ντέιβις, Μαρτίνα – Ρούνεϊ, Σίγκουρντσον, Νιασέ (ή Λιούιν) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

– ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1863 Γήπεδο: ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ (75.811), ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Απόσταση (χλμ.): ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ Σετ αποδόσεων: 3.30 – 3.60 – 2.15 * Η Σίτι μετράει 4 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (το 2015) στις 6 προηγούμενες επισκέψεις της στο «Ολντ Τράφορντ». * Τέσσερις σερί νίκες μήνα Δεκέμβρη έχει η Γιουνάιτεντ επί της Σίτι, ανεξαρτήτως έδρας.

Τελευταία νίκη της Σίτι στον συγκεκριμένο μήνα επί της μεγάλης αντιπάλου της ήταν το 1970. Συνολικά, 13-3-3 η παράδοση υπέρ της Γιουνάιτεντ μήνα Δεκέμβρη σε αγώνες πρωταθλήματος (ανεξαρτήτως έδρας). * Κόντρα στον Γκουαρντιόλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής: 19 (όσα και κόντρα στον Μαρκ Χιουζ). Από τα 19, νίκησε μόλις τα 4 (6 ισοπαλίες, 9 ήττες).

Δεν υπάρχει άλλος προπονητής που να έχει κερδίσει περισσότερες φορές τον Μουρίνιο, από τον Γκουαρντιόλα. * 10 Δεκεμβρίου 2017 το σημερινό ματς, 16η αγωνιστική. Την ίδια ημερομηνία το 2011, για την ίδια αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Ρεάλ (Μουρίνιο) – Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα) 1-3. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Ρεπορτάζ: Τελείωσε τη… δουλειά, νίκησε δίκαια, με ανατροπή, την ΤΣΣΚΑ (2-1), εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηταν από την αρχή καλύτερη, είχε ευκαιρίες να προηγηθεί (δοκάρι του Ράσφορντ η καλύτερη), όμως βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου. Εξακολούθησε να είναι επιθετική και το γύρισε σε 3 λεπτά (64’, 66’). Για δεύτερο σερί ματς έπαιξε με τρεις στην άμυνα, ο Μουρίνιο έκανε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πάει με το ίδιο σχήμα και κόντρα στη Σίτι.

Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3-1 στην έδρα της Αρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ευτύχησε να προηγηθεί 2-0 στο 11’, στη συνέχεια είδαμε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν, με δοκάρια, ευκαιρίες εκατέρωθεν, κυρίως από την πλευρά της Αρσεναλ, η οποία έκανε 33 τελικές! Εντυπωσιακός ο γκολκίπερ Ντε Χέα, έμοιαζε ανίκητος. Ηταν η 4η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (το οποίο κρατάει από πέρσι – δες bet info) και πλέον μπροστά της έχει ένα ματς που ίσως κρίνει πολλά στη μάχη για τον τίτλο, έστω κι αν ακόμα είναι νωρίς: αν η Γιουνάιτεντ κερδίσει μειώνει στους 5 τη διαφορά και… έχουμε πρωτάθλημα ξανά, αν όμως το πάρει η Σίτι θα γίνει… καπνός, παίρνοντας διψήφια διαφορά.

Ακολουθεί νέο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ (Τετάρτη), στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. «Ετοιμάζουμε ένα πλάνο για κάθε ματς, αλλά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερη κατηγορία. Μπορούν να γίνουν πράγματα που δεν μπορεί να ελέγξει ο προπονητής και να χαλάσει το πλάνο. Για μένα είναι ακόμα ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Νομίζω ότι και εμείς και εκείνοι είμαστε καλύτεροι από πέρσι», δήλωσε ο Μουρίνιο. Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο κομβικός μέσος Πογκμπά (8/3, 5 ασίστ). Μάτιτς (μέσος, 14/0), Τζόουνς (στόπερ, 11/0), Ιμπραΐμοβιτς (φορ, 3/0) είναι κανονικά διαθέσιμοι, αν και ο Μάτιτς δεν είναι στο 100%. Εξω ο Μπαϊγί (στόπερ, 8/1), τεστ ετοιμότητας για τον Φελαϊνί (χαφ, 9/3).

Bet info: Μετράει 8 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, 24 ματς αήττητη στο «Ολντ Τράφορντ» (14 νίκες, 10 ισοπαλίες) στην Πρέμιερ Λιγκ και 40 σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της από το 1966. Τελευταία ομάδα που την κέρδισε ήταν… η Σίτι, τον Σεπτέμβρη του 2016. Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Γιανγκ – Μάτιτς, Φελαϊνί (ή Ερέρα) – Μάτα, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ (ή Μαρσιάλ) – Λουκάκου ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Ρεπορτάζ: Η πρώτη ήττα της σεζόν (μετά από 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) είναι γεγονός, αλλά ήταν ανώδυνη.

Τα… σημάδια υπήρχαν από τα προηγούμενα παιχνίδια όπου κέρδιζε με το ζόρι, την Τετάρτη έχασε 2-1 από τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς γι’ αυτήν, όπου έκανε ροτέισον. Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, αν και η Σίτι είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον το βαθμό. Όπως και να ‘χει, πρώτη τερμάτισε στον όμιλό της, με 15 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα, έρχεται από τη 13η διαδοχική νίκη της, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ των Σάντερλαντ και Πρέστον από τη σεζόν 1891-92, της Αρσεναλ από την περίοδο 2001-02 και της Τσέλσι από πέρσι. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η Γουέστ Χαμ, την οποία νίκησε με ανατροπή 2-1 και το νικητήριο γκολ να έρχεται μετά το 80’. Μπορεί να συνεχίζει να κερδίζει όμως αγωνιστικά δεν είναι τόσο πειστική όσο στο ξεκίνημα της σεζόν και υπάρχει η αίσθηση ότι τη… γυροφέρνει τη γκέλα.

Πάντως, οι 43 βαθμοί που έχει έπειτα από 15 ματς είναι η ισοφάριση του ρεκόρ της μεγάλης κατηγορίας, το είχε η Τότεναμ από τον περίοδο 1960-61. Σήμερα, αν κερδίσει ξεφεύγει με διψήφια διαφορά από τους διώκτες της και κάνει το σημαντικότερο βήμα για τον τίτλο, έστω κι αν ακόμα είναι νωρίς. Αν, όμως, χάσει θα αρχίσει και πάλι να νιώθει την πίεση.

«Είμαι ένας προπονητής που μ’ αρέσει να παίζω τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα θα το ευχαριστηθώ, περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το ματς. Εχουμε δουλέψει γι’ αυτά τα ματς, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε, αλλά το σίγουρο είναι πως όποιο αποτέλεσμα και να έρθει δεν τελειώνει την Κυριακή η Πρέμιερ Λιγκ!», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Ακολουθεί την Τετάρτη νέο εκτός έδρας ματς, κόντρα στη Σουόνσι, για την εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνιστικά νέα: Προλαβαίνει όπως όλα δείχνουν ο κομβικός μέσος Νταβίντ Σίλβα (15/2, 8 ασίστ), που δεν ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στην Ουκρανία. Δεν είναι, όμως, σίγουρη η συμμετοχή των Ντελφ (αρ. μπακ, χαφ, 10/1) και Κομπανί (στόπερ, 6/0), αμφότεροι θα τσεκαριστούν.

Παραμένει εκτός ο Στόουνς (στόπερ, 12/0). Bet info: Είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που βρέθηκε πίσω μόλις σε ένα από τα 15 πρώτα ημίχρονα. Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Εντερσον – Γουόκερ, Κομπανί (ή Μανγκαλά), Οταμέντι, Ντελφ – Φερναντίνιο – Στέρλινγκ, Σανέ, Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Αγουέρο Πηγή: Kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος