2517

Μάκης Μηνδρινός

Ούτε το πάθος φτάνει

Καλημερα σε ολους! Την δευτερη ηττα στο Ευρωμπασκετ γνωρισε η Eθνικη μας ομαδα απεναντι στη Σλοβενια. Δεν θα σταθω εδω στο κερδισμενο στοιχημα, σημασια για μενα εχει οτι διαβασαμε τον αγωνα σωστα. Θα ελεγα το ιδιο ακομα και αν χαναμε το στοιχημα,δηλαδη αν η εθνικη μας κερδιζε τον αγωνα. η Σλοβενια ειναι μια ομαδα με μικρο βαθος, αλλα με δυο καταπληκτικους παικτες απο τους καλυτερους του τουρνουα και αλλους δυο πολυ καλους! Επισης ειναι ΟΜΑΔΑ με ολη την σημασια της λεξης, χωρις τις παθογενειες που παρουσιαζει εντος και εκτος γηπεδου η εθνικη μας ομαδα.

Η αποδοση 2.60 ηταν ενα μεγαλο βαλιου και γι αυτο και την πηραμε. Η εθνικη μας παντως, επαιξε καλυτερα απ οτι στον αγωνα με τους Γαλλους, ηταν πιο ομαδα και πιο αγωνιστικη και ανταγωνιστικη. Βλεπουμε ομως οτι ακομα και αυτο δεν φτανει…Μηπως ο Θανασης εχει αρχισει να εκθετει καποιους στην ομαδα; Γιατι τον παρκαραν στον παγκο;…μια ερωτηση κανω… Η Γεωργια μετα την μεγαλη νικη της εναντιον της Λιθουανιας, πεταει απο ηττα σε ηττα.

Χασανε απο τους Γερμανους σε αγωνα που θα μπορουσαν και να χασουν και χασανε και απο τους Ουκρανους σε αγωνα που δεν θα επρεπε ποτε να χασουν! Οι Γαλλοι κανανε πλακα με τους Ισλανδους ενω αυτη την στιγμη, 15 λεπτα πριν το τελος, οι Λιθουανοι κερδιζουν τους Ιταλους με 7. Ο ομιλος εχει γινει….ανω κατω… Στα σημερινα τωρα, δεν υπαρχει τιποτα που να εχει αξια! Τα φαβορι λογικα θα κερδισουν ολα και ευκολα, αλλα οι αποδοσεις ειναι κυριολεκτικα πετσοκομμενες…Ισπανια, Λετονια, Κροατια και Ρωσια θα κερδισουν ευκολα, αλλα οι αποδοσεις επ ουδενι δεν αξιζουν.

.στον αγωνα Τουρκια-Σερβια ειναι πιθανο να γινει ντερμπυ μεχρι το τελος, αλλα και παλι….προτιμω να το αφησω! Οποτε λεμε σημερα ενα μεγαλο ΝΟ ΜΠΕΤ χωρις καμια ντροπη και μπετ που να αξιζουν θα βρουμε τις επομενες μερες σιγουρα! Το στοιχημα δεν σταματαει… ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 1000Μοναδες ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Συνολο 100 Μοναδες ΠΡΩΤΙΑ ΟΜΙΛΟΥ> ΣΛΟΒΕΝΙΑ 6.

50 30 ΓΕΩΡΓΙΑ 21 20 ΚΑΤΑΚΤ. ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ> ΛΕΤΟΝΙΑ 17 25 ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ> ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ 5 25 ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1082.25 Μοναδες

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος