473

Μάκης Μηνδρινός

Πάλι με ένα σύστημα

Χαιρετώ! Προφανώς πήγε καλά την Παρασκευή, πάνω στη συγκεκριμένη αγωνιστική θα «πατήσουμε» και τώρα, στη διπλή αγωνιστική (λόγω Πάσχα Καθολικών) των Αγγλων.

Περνάω κατευθείαν στο παρασύνθημα γιατί ο χρόνος πιέζει, τα ματς είναι μεσημέρι. Εξάλλου, νομίζω τα έχει γράψει σχεδόν όλα και ο Βασίλης από χθες. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα, πάνω-κάτω στα ίδια είμαστε, μένει να γίνει η κατάλληλη χημεία.

Από Τσάμπιονσιπ, προφανώς Χάντερσφιλντ (στο 2,80) στο εντός με την Μπλάκμπερν. Τα γράψαμε και την Παρασκευή για τη Χάντερσφιλντ, βρήκε ψυχολογία, ήρθαν οι νίκες, αλλά ακόμα καίγεται. Τρεις σερί νίκες πλέον, υποδέχεται την αλλοπρόσαλλη Μπλάκμπερν των δύο διαδοχικών ηττών, που δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις στο χειρότερο σημείο.

Από ‘κει και πέρα, θεωρώ πολύ πολύ ύπουλο το Μπέρνλι – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Μπέρνλι κάτι που έμοιαζε όνειρο, εξασφάλισε την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, 7 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν! Μεθυσμένη πολιτεία και η Σέφιλντ είναι δεύτερη, παλεύει και αυτή για την απευθείας άνοδο.

Στη Λιγκ 1, είδα λίγο έστω και με… τραβηγμένη σκέψη την Μπέρτον στο Λονδίνο, κόντρα στην Τσάρλτον.

Δεν θα παίξω, αλλά το θεωρώ επικίνδυνο.

Στη Λιγκ 2, το προφανές είναι η Χάρτλπουλ που μας πλήρωσε και την Παρασκευή. Δεν μένω τόσο στη νίκη, όσο στην πολύ γεμάτη της εμφάνιση. Δεύτερο σερί τρίποντο, 7 αήττητη, αλλά ακόμα εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Στίβενεϊτζ δεν είναι εύκολη ομάδα, διεκδικεί απευθείας άνοδο, αλλά… σκάλωσε και αυτή, τέσσερα χωρίς νίκη είναι.

Εκτός έδρας από τις 15 Οκτώβρη και μετά έβγαλε μόνο ένα διπλό. Εχει βέβαια πολλές ισοπαλίες.

Σύμφωνα με Bill ότι είναι πολύ ύπουλη και η Κρου και η Κρόουλι, αλλά είναι δύο ομάδες που… παραδοσιακά εμένα δεν με πάνε. Οπότε τις αφήνω στην ησυχία τους, με την ευχή να κάνουν αυτό που πρέπει!

Τέλος, θα κρατήσω και την Τόρκι στη Νάσιοναλ Λιγκ.

Ομολογώ πως ελάχιστα έχω ασχοληθεί φέτος με τη Νάσιοναλ Λιγκ, περισσότερο την έψαξα σήμερα επειδή με έβαλε στο τρυπάκι ο Βασίλης. Και όντως η Τόρκι μοιάζει να είναι ένα από τα σημεία της αγωνιστικής.

Για το Ρέξαμ – Νοτς Κάουντι δεν χρειάζεται να παρακολουθείς Νάσιοναλ Λιγκ για να καταλάβεις ότι είναι το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας! Γίνεται χαμός στο Νησί με το ματς αυτό, ασχολούνται όλοι! Η Ρέξαμ του γνωστού ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς υπέστη ήττα σοκ από τη Χάλιφαξ στο προηγούμενο (αλλά έχει ένα ματς λιγότερο), απέναντι στην ιστορική Νοτς Κάουντι, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη 100 βαθμούς έκαστη! Από τη μία ο Λάνγκσταφ των 41 γκολ (Νοτς Κάουντι), από την άλλη ο Μάλιν των 34.

Ο ορισμός της ματσάρας!

Στη σούμα. Με ένα συστηματάτι θα πάω πάλι: Χάντερσφιλντ, Τόρκι και Χάρτλπουλ. Τα λέμε και το βραδάκι, στις 20:00, στο stream, για τα υπόλοιπα (ευρωπαϊκά, Σούπερ Λιγκ κ.λπ.).

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος