2511

Μάκης Μηνδρινός

Ποιός θα τα βάλει με το θηρίο;

Καλημερα και παλι σε ολους! Η μερα χθες ηταν καλη, πολυ καλη θα ελεγα. Χασαμε την Γερμανια σε χαμηλο πονταρισμα, αλλα πηραμε το μεγαλο μακροχρονιο μπετ της Σλοβενιας ως πρωτη στον ομιλο σε αποδοση 6.50! Δυο πρωτιες ομιλου παιξαμε και τις δυο σε μεγαλα αουτσαιντερ. Θυμιζω η Σλοβενια ηταν το τριτο κατα σειρα φαβορι του ομιλου μας και η Γεωργια που τελικα το χασαμε παρα την καλη αρχη το τεταρτο.

Ας παιζω παντα τετοια μακροχρονια και ας χανω το ενα απο τα δυο. Οποτε η επενδυση που εγινε στο πακετο <<μακροχρονια πονταρισματα>> εβγαλε σημαντικη κερδοφορια, ακομα και αν δεν επαληθευτει κανενα απο τα υπολοιπα. 100 μοναδες επενδυθηκαν συνολικα, 195 εχουν ηδη επιστραφει. Και συνεχιζουν αλλα δυο… Το χτεσινο παιχνιδι της Σλοβενιας, ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ επισης ως αυτοτελες απο μενα, απλως δεν το επαιξα γιατι οπως εξηγησα δεν υπηρχε λογος.

Ελπιζω πως εστω και ετσι καποιοι απο εσας το τιμησατε… H Γερμανια χαθηκε σε αγωνα που ηταν ανταγωνιστικη στο πρωτο ημιχρονο χαρη στον Ντενις Σρεντερ. Ο Γερμανος σουπερ σταρ εβαλε 19 (!)  ποντους στο πρωτο ημιχρονο, αλλα μετα για μεγαλο διαστημα σιγησε και οι Γερμανοι χασανε την επαφη τους με το σκορ. Νο προμπλεμ, ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι… Σε ο,τι αφορα το παιχνιδι της Εθνικης, η ομαδα χθες εδειξε για πρωτη φορα αντιδραση, κατι που το περιμενα και το ειχα γραψει κιόλας… Είχα γραψει χαρακτηριστικα, αν χασουμε η <<χασουμε>> απο τους Φινλανδους, οι παικτες μας θα σκυλιασουν να κερδισουν τους Πολωνους για να μην φανε την λεζα… Στα σημερινα τωρα, σας εχω μια πενταδα μουρλια! Αχαστη, μπετο! Δινετε παλικαρια μου τα λεφτα σας και παιρνετε πισω συν 1.

32, δηλαδη κερδιζετε το 32% του κεφαλαιου σας, φτιαχνω κι εγω μια καβα λουκουμι… βαζοντας φυσικα ενα σπιτι για παρω ενα παραθυρο! Τετοια δεν σας προτεινουν διαφοροι δεξια και αριστερα? Αποδοσεις που κυκλοφορουν για το σημερινο προγραμμα στα 5 απο τα 6 παιχνιδια: 1.08, 1.06, 1.07, 1.01, 1.07 !!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ! Σ αυτην εδω την γωνια, δεν διαβασατε ΠΟΤΕ για τετοιες αποδοσεις- προτασεις! Δεν διαβασατε ουτε καν για φαβορι αποδοσεις, εστω πολυ μεγαλυτερες! Δεν διαβασατε ποτε ουτε για χαντικαπ στο λαιν του μπουκ που ειναι ισομερως γκανιοταρισμενο! Ο,τι καταφερνουμε, το κανουμε με πολυ μελετη, κυνηγωντας αουτσαιντερ και αποδοσεις που εχουν ΑΞΙΑ! Οποτε οπως καταλαβαινετε το σημερινο προγραμμα δεν μας βοηθαει ιδιαιτερα! Να ανοιξω μια παρενθεση εδω και να πω οτι σαν παικτης, μου ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρω εκπληξεις στο μπασκετ, απ ο,τι στο ποδοσφαιρο! Γιατι στο μπασκετ οι εκπληξεις ειναι πολυ πιο σπανιες.

Ειναι τετοια η υφη του παιχνιδιου, που τις περισσοτερες φορες η κατα τεκμηριο καλυτερη ομαδα θα κερδισει. Εδω δεν υπαρχει το στηνουμε ενα πουλμαν μπροστα στο τερμα και κανουμε την εκπληξη, ουτε το παιρνουμε ενα πεναλτυ, μαιμου η μη και κανουμε την εκπληξη, ουτε το τρωει ο αντιπαλος μια κοκκινη και αλλαζει ολο το ματς…κλεινει η παρενθεση.

Θα μιλησουμε λοιπον απο τα σημερινα μονο για το μεγαλο παιχνιδι που θα λαβει χωρα στην Κωνσταντινουπολη, οπου η Τουρκια θα υποδεχτει την Λετονια. Να πουμε κατ αρχην οτι στα αλλα παιχνιδια του ομιλου, η Σερβια θα παιξει με το Βελγιο και η Ρωσια με την Μεγ. Βρετανια. Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας των Σερβων και των Ρωσων σε σχεση με τους αντιπαλους τους, που οχι μονο θα κερδισουν ευκολα, αλλα θα κινησουν και υποψιες αν δεν το πραξουν…αυτο σημαινει οτι ο ηττημενος του παιχνιδιου Τουρκια-Λετονια, θα βγει 4ος και θα πεσει πανω στους Ισπανους στην επομενη φαση, στο πρωτο νοκ αουτ δηλαδη… Να πω εδω οτι οι Ισπανοι ειναι ηδη πρωτοι και αυτο δεν αλλαζει.

Παιζουν με τους Ουγγρους και θα κερδισουν πολυ ευκολα, αλλα και αυτο να μην συμβει, θα ισοβαθμησουν με τους Κροατες που τους εχουν κερδισει… οποτε ειναι ηδη πρωτοι σε καθε περιπτωση. Ο χαμενος λοιπον του ματς της Κωνσταντινουπολης βγαινει 4ος και θα εχει την τιμη να κοιταξει στο πρωτο νοκ αουτ τους αδερφους Γκασολ, τον Ρουμπιο, τον Ναβαρο και τους υπολοιπους Ισπανους αστερες στο ζεσταμα στα ματια.

Το κινητρο να αποφυγουν τους Ισπανους ειναι μεγαλο, για μερικους παρομοιους και μερικους διαφορετικους λογους! Οι Λετονοι εχουν μια παρα πολυ καλη ομαδα που κατω απο προυποθεσεις μπορουν να μπουν στην τετραδα! Οπου << τετραδα>> , σημαινει και μεταλλιο οποιουδηποτε χρωματος! Απλα απο την τετραδα και μετα <<ολα γινονται>>.

Δεν θα θελανε λοιπον σε ενα νοκ αουτ παιχνιδι σε μια τοσο πρωιμη φαση, αντιπαλο τους Ισπανους! Οι Λετονοι δεν ειναι Ελληνες που διαλεγουν αντιπαλους χανοντας…. Οι Τουρκοι απο την αλλη, ειναι οι διοργανωτες! Το θεωρουν ντροπη τους και μεγαλη αποτυχια να μην μπουν καν στους 8 στην διοργανωση που διοργανωνουν και που ολος ο αθλητικος κοσμος στην Τουρκια γι αυτην μιλαει! Αυτοι νομιζουν οτι μπορουν να παρουν το κυπελο! Αν οχι οι γνωστες, ο υπολοιπος λαος! Αυτα τα μηνυματα τους εχει περασει ο Τυπος.

Η ΦΙΜΠΑ δεν θελει ουτε και αυτη μια διοργανωση χωρις την Τουρκια στους 8, ισως και ουτε στους 4….τα εισιτηρια εχουν μεν προπωληθει, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο κοσμος θα παει στο γηπεδο αν η ομαδα της χωρας του δεν παιζει πια….ο κοσμος εκει δεν εχει την παιδεια να παει να δει μπασκετ! Θελει μονο να δει την ομαδα του να κερδιζει…το σετ νικης εχει βγει στο 1.

44 για τους καλυτερους και πρωτοπορους μεχρι σημερα Λετονους και στο 2.85 για τους Τουρκους! Πιστευω οτι το 2.85 για τους Τουρκους εχει αξια! Οι Τουρκοι θα το πανε το παιχνιδι μεχρι το τελος! Θα ριξουν και πολυ ξυλο, ο Πορτζινγκις θα φαει της χρονιας του και νομιζω οτι θα ειναι και το πρωτο ματς φετος, (δεν αποκλειεται να ακολουθησουν κι αλλα) που ο γηπεδουχος (παμπλουτος, με χορηγους που επενδυουν τρελα λεφτα) θα παρει τα σπορια, μαζι και με το καρπουζι αν χρειαστει! Το γηπεδο θα ειναι κολαση και δεν ξερω αν θα υπαρχει διαιτητης που σε αυτη την ατμοσφαιρα θα μπορει να μεινει ανεπηρεαστος! Και αν υπαρχει δεν θα οριστει… Εδω να πω οτι εχω ενα προβλημα που αφορα το δικο μου παιχνιδι, αλλα οχι εσας, εκτος απο οσους με ακολουθειτε απο την αρχη της διοργανωσης.

Εχω μακροχρονιο που λεει Λετονια κατακτηση μεταλλιου! Και αν η Λετονια χασει, παιζει νοκ αουτ με τους Ισπανους που θεωρητικα ειναι αχτυπητοι.. το 2.85 των Τουρκων οπως προειπα εχει αξια, αλλα κοντραρει το μακροχρονιο μου! Μια λυση ειναι να παρω το χαντικαπ των Τουρκων στο +4,5 της Τουρκιας, στο λαιν του μπουκ! Θα φαω ολη την γκανιοτα στο κεφαλι μου, αλλα μια φορα κατ εξαιρεσιν δεν πειραζει…μια αλλη ειναι να ΜΗΝ παιξω! Δεν ειναι και αναγκη, ενα ακομα νο μπετ καλο θα μας κανει… υπαρχει και μια τριτη λυση που σκεφτηκα.

Ενα Under! Περιμενω ετσι κι αλλιως ενα πολυ κλειστο ματς,με μεγαλες επιθεσεις, με πολυ ξυλο εκατερωθεν, (οι Λετονοι θα φανε πιο πολυ) και πολυ αστοχια! Το Under εχει βγει στους 154,5 ποντους! για 50-50.. για αποδοσεις δηλαδη 1.9 – 1.9 με την γκανιοτα. Θα το πειραξουμε προς τα κατω, παιρνοντας φυσικα μεγαλυτερο ρισκο αλλα και μεγαλυτερη αποδοση.

Θα το παμε στους 147.5 ποντους με αποδοση 2.80 και αν το στοιχημα χαθει, χαθηκε…δεν θα τρελαθουμε κιολας! Αυτο θα παιξω εγω! Επαναλαμβανω ομως και το 2.85 για νικη των Τουρκων εχει αξια εφοσον ετσι κι αλλιως περιμενω το παιχνιδι να κριθει στο τελος! Καλη μας τυχη λοιπον, θα τα ξαναπουμε μεθαυριο σαββατο με τα πρωτα νοκ αουτ! ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 1000 Μοναδες ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Συνολο 75 Μοναδες ΚΑΤΑΚΤ.

ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ> ΛΕΤΟΝΙΑ 17.00: 25 ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ> ΜΠΟΓΚΝΤΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ 5.00: 25 Λετονια – Τουρκια > Under 147,5 2.80 25 Μοναδες ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (δεν αφαιρεθηκαν τα τοποθετημενα) : 1528.25 Μοναδες      

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος