507

Μάκης Μηνδρινός

Το λάθος είναι εξόφθαλμο

Χαιρετώ! Μία εβδομάδα μετά το έγκλημα στα Τέμπη και όσο περνούν οι μέρες, η οργή αντί να καταλαγιάζει, φουντώνει όλο και περισσότερο. Ακούς Υπουργούς και δημοσιογράφους να μιλάνε και νομίζεις ότι ζεις σε άλλη χώρα. Νιώθεις ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη, δεν ήταν στην Ελλάδα, ήταν κάπου αλλού…

Όχι ότι δεν το ξέραμε τι γίνεται στα μέρη μας, αλλά νομίζω ότι έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες.

Κατάλαβε και ο πιο χαζός. Και αν δεν κατάλαβε ακόμα και μετά από αυτά, ε, καλά να πάθει, δεν έχει άλλο. Είναι κοντά στον τερματισμό η φάση!

Πάμε στα δικά μας. Ανεβάζω πιο πολύ για λίγο μπλα μπλα, παρά για το στοίχημα αυτό καθαυτό. Τσάμπιονς Λιγκ, το λάθος είναι στο Τσέλσι – Ντόρμουντ. Το 4,75 του διπλού είναι εκτός κάθε λογικής. Ναι, η Ντόρτμουντ κέρδισε στο πρώτο και της κάνει και η ισοπαλία.

Έχετε δει, όμως, εσείς πολλές φορές γερμανική ομάδα να «κρύβεται» πίσω από ένα αποτέλεσμα;

Η Τσέλσι, των μόλις 2 νικών στα 16 τελευταία παιχνίδια της, που εντός έδρας σκόραρε κόντρα στη Λιντς (1-0) μετά από 396 αγωνιστικά λεπτά, δίνεται στο 1,72. Απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Μια ομάδα που μέσα στο 2023 έχει μόνο νίκες, τι είναι; Δεν είναι hot; Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτη (μαζί με την Μπάγερν) στην Μπουντεσλίγκα και στα ημιτελικά Κυπέλλου Γερμανίας είναι η Ντόρτμουντ.

Είναι το πιο ξεκάθαρο λάθος του τριημέρου και είναι από αυτά που λέμε «δεν γίνεται να το αφήσουμε έτσι»!

Από ‘κει και πέρα, ουδέν. Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ λογικός άσος και αναμενόμενα στο ένα και… τίποτα, Τότεναμ – Μίλαν αύριο έρχεται ό,τι θέλετε. Και Μπάγερν – Παρί που η αλήθεια είναι πως το βλέπω αρκετά πιο ανοιχτό σε σχέση με το 0-1 του πρώτου αγώνα.

Και, έστω και χωρίς Νεϊμάρ, την Παρί δεν την έχω ξεγραμμένη. Αλλά είναι από τα κλασικά ματς που απλά δεν μπλέκεις.

Γιουρόπα Λιγκ και εδώ είναι υπερβολικό το 5,25 της Φράιμπουργκ στη Γιουβέντους. Εδώ, υπενθυμίζω, είναι τα πρώτα ματς. Η φετινή Γιούβε δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για να πληρώνει 1,65 απέναντι σε μια τόσο σοβαρή ομάδα όπως είναι η Φράιμπουργκ.

Προφανώς τη Φράιμπουργκ δεν θα τη χαλάσει και η ισοπαλία, από τη στιγμή που υπάρχει και η εντός έδρας ρεβάνς.

Δεν έχω κάτι άλλο. Ούτε στο Γιουρόπα, ούτε στο Κόνφερενς.

Στην Αγγλία επίσης δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο. To εντός έδρας της Χάντερσφιλντ κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι είναι πολύ κρίσιμο, αλλά δεν μπορώ να πατήσω κάπου εκτός από το ότι «καίγεται».

  Στη Λιγκ 1 το Πίτερμπορο – Σριούσμπερι είναι ύπουλο, αλλά μ’ αυτή την Πίτερμπορο ειλικρινά δεν βγάζεις άκρη. Μια ομάδα κυριολεκτικά ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Μια Ντόρτμουντ θα παίξω, έτσι για το… γαμώτο! Τα λέμε ξανά την Παρασκευή καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος