1241

Thassios

Άγγλοι και Τούρκοι κάνουν παιχνίδι! – UPDATE!

Καλημέρα betsellerades μου!

Κέρασαν χθες οι Βολιβιανοί φίλοι μας και αν έμπαινε ακόμη ένα γκολ θα μιλούσαμε για Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ελπίζω να περάσετε όμορφα (θεωρώ δεδομένο ότι σκάσατε από το φαΐ) και να έχετε ένα ακόμη πιο όμορφο Σαββατοκύριακο. Εγώ πάντως χθες το πρωί τα είπα με πολλούς από εσάς στο chat και ομολογώ ότι ήταν πάρα πολύ ωραία καθώς πέρα από τις ευχές αναλύσαμε και μια ντουζίνα παιχνίδια κυρίως για σήμερα αλλά και για αύριο.

Αν και στην κορυφή της ποδοσφαιρικής  πυραμίδας (α ρε Tzini τι μας έχεις κάνει!) βρίσκονται οι Αγγλίδες  σήμερα ωστόσο έχουμε και αγωνιστική σε άλλα πρωταθλήματα (Τουρκία , Βέλγιο κ.α.) όπου προκύπτουν κάποια σημεία ή ειδικά .

Αναφέρω λίγο στα γρήγορα τι είχα κρατήσει στην αρχική διαλογή ώστε να καταλήξουμε στο τι θα κρατήσω από την μέρα.

Από σημεία έχω σημειώσει: Κρου, ή και το κόμπο 1+g/g, από Αγγλία , Αμπερντίν,  ή 1+g/g, από Σκωτία , Μόρτον 1dnb και Λέουβεν από Βέλγιο. Την Κρου την ανέφερα πιο πολύ για το κόμπο που μου αρέσει καθώς από Αγγλία δεν θα μπλέξω άλλο με σημεία αφού υπάρχουν πιο ειδικοί από εμένα . Και πάμε τώρα στα δικά μου χωράφια και στα ειδικά όπου έχει κάμποσα για τη μέρα στα μάτια μου .

Ξεκινάω από την Αγγλία όπου αν εξαιρέσω το παιχνίδι ανάμεσα σε Σίτι και Νιουκάστλ νομίζω πως όλα τα άλλα προσφέρονται για κάρτες. Και στα πέντε παιχνίδια που απομένουν τα ζευγαρώματα και οι Διαιτητές πληρούν όλα τα κριτήρια για να έχουμε αρκετές κίτρινες κάρτες ή ακόμη και κόκκινες. Τέλος σε ότι αφορά τις Εγγλέζες στον αγώνα της Λέστερ με την Μαν Γιουν νομίζω πως είναι εφικτό το ειδικό ‘’πέναλτι και δύο’’ καθώς είναι από τις ομάδες που κερδίζουν συνέχεια πέναλτι αλλά και το να σκοράρει πρώτη η Λέστερ και μην κερδίσει το ματς με τις τόσες ανατροπές που έχει κάνει εκτός έδρας η Μαν Γιουν.

Φεύγουμε από την Αγγλία και πάμε στην Τουρκία όπου έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Γαλατά . Ιδιαίτερο γιατί μου βγάζει πολλά ειδικά αυτό το παιχνίδι καθώς έχουμε μεν την Τραμπζονσπόρ που είναι φορμαρισμένη αλλά από την άλλη έχουμε την Γαλατά που εκτός έδρας παίζει καλά και στατιστικά το παιχνίδι μου λέει ότι μπορεί να έχουμε ανατροπή υπέρ της δεύτερης.

Από εκεί και πέρα για κάποιο λόγο αυτό το ματς  είναι πάντα δυνατό αφού η παράδοση βγάζει μια ντουζίνα κόκκινες κάρτες  ενώ αν πιστεύει κάποιος στα γούρια τότε η Γαλατά δεν έχει χάσει ποτέ με αυτόν το ρέφερι. Θεωρώ ότι θα έχουμε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι αλλά και πέναλτι (μάλλον υπέρ της Γαλατά).

Από Βέλγιο έχουμε την Λέουβεν όπου είναι από τις ομάδες που κερδίζουν πέναλτι ενώ στον αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με την Σεντ Τρούιντεν έχουμε την φιλοξενούμενη ομάδα που ρίχνει το περισσότερο ξύλο στη κατηγορία γι αυτό και είναι πρώτη σε κίτρινες κάρτες αλλά και σε κόκκινες .

Βλέποντας λίγο την παράδοση την τελευταία 4ετία έχουμε 6 κόκκινες κάρτες σε αυτό το ζευγάρι οπότε μπορεί αν αποτελέσει μια επιλογή για ποντάρισμα σήμερα. Προτού περάσω στην τελική διαλογή και στο τι θα ποντάρω να αναφέρω και ένα g/g ημιχρόνου που μου άρεσε από το Κουβέιτ και τον αγώνα ανάμεσα σε Αλ Σαλμιγιάχ και Αλ Τανταμόν ενώ από Σκωτία τα ζευγάρια Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν αλλά και Ρος Κάουντι – Σεντ Μίρεν έχουν παράδοση στις κόκκινες για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά.

Κάπου εδώ όπως έχουμε πει πολλές φορές η δική μου δουλειά τελειώνει καθώς ο καθένας θα πρέπει να επιλέξει να κάνει τη δική του χημεία . Εγώ μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κάνω μια βαρβάτη δυάδα με τα κόμπο της Κρου και της Αμπερντίν (στα ‘’φτιάξε αγορά’’ αυτά για την πρώιμη) και μετά πάμε στα ειδικά . Από Αγγλία θα κάνω μια δυάδα καρτών στα παιχνίδια των Λέστερ – Μαν Γιουν (σφυρίζει ο αγαπημένος Mike Dean)  αλλά και στο βραδινό Σέφιλντ – Έβερτον όπου ο David Coote φέτος έχει καλό μέσο όρο σε κίτρινες κάρτες .

Από ειδικά θα κρατήσω το ‘’πέναλτι και οι δύο’’ στον αγώνα της Λέστερ ενώ και στον αγώνα ανάμεσα σε ‘Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας θα ποντάρω την κόκκινη κάρτα με τον Antony Taylor φέτος που σφυρίζει να έχει περισσότερες πιθανότητες να βγάλει κόκκινη παρά πολλές κίτρινες μια επιλογή πάντως  που έχουν επιβεβαιώσει και στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις μεταξύ τους οι ομάδες.

Τέλος θα κρατήσω το να σκοράρει με πέναλτι η Γαλατά αλλά και να κερδίσει με ανατροπή στο σκορ ενώ την κόκκινη κάρτα θα την αφήσω για live αφού το 3,30 που βρίσκω είναι οριακό και θα είναι καλύτερο άμα έχω εικόνα του ματς.

Αυτά για σήμερα και εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε για ποντάρισμα!

UPDATE!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Είδα αρκετά ειδικά για σήμερα (σημείο μάλλον αύριο) αλλά κατέληξα  σε ένα .

Θα ποντάρω το βράδυ την κόκκινη κάρτα (και λίγο τις κόκκινες) στον αγώνα μεταξύ της Μποαβίστα και της Μπράγκα. Ξεκινάω από τη φιλοξενούμενη όπου έχει πάρει 3 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια ενώ από την άλλη η Μποαβίστα έχει 1 κόκκινη. Η Γηπεδούχος θα πρέπει να παλέψει απόψε ώστε να πάρει αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της Βαθμολογίας και αναμένω ένα δυνατό παιχνίδι (η παράδοση το δείχνει αυτό με 4 κόκκινες στα τελευταία 6 ματς μεταξύ τους) όπου σφυρίζει ο Andre Narciso που έχει δείξει 3 κόκκινες κάρτες στα τελευταία 4 παιχνίδια στην Primeira Liga.

Θεωρώ ότι το 4,20 της κόκκινης κάρτας είναι μια δίκαιη τιμή ενώ θα παίξω και το funbet να πάρουν κόκκινη και οι δύο σε απόδοση 46(στο match combo αυτό). Είδα κι άλλα παιχνίδια για κόκκινη κάρτα όπως το άλλο Πορτογαλικό ή στο Τούρκικο ανάμεσα στην Μπεσίκτας με την Σίβασπορ αλλά στο πρώτο με χαλάει λίγο η ‘’ήρεμη’’ συμπεριφορά της Ρίο Άβε ενώ στο δεύτερο θα ήθελα έναν καλύτερο ρέφερι.

Φυσικά και θα τα δούμε στο live ενώ υπάρχει περίπτωση να δείτε κι άλλο Update στον πίνακα καθώς έχω  σταμπάρει ένα σημείο για αύριο και περιμένω αποδόσεις.

Καλό απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS