912

Μάκης Μηνδρινός

Ένα, ίσως και δύο

Χαιρετώ! Η Μίντλεσμπρο νίκησε στο Κάρντιφ και έφερε μια μικρή νίκη το Σάββατο. Θα ήταν μεγαλύτερη αν κέρδιζε και η Σουόνσι, αλλά δεν το άξιζε, δίκαια έχασε 2-1 από την Μπέρμιγχαμ. Και λίγα έφαγε, με βάση την εικόνα του ματς. Η Μίντλεσμπρο το πήρε δίκαια, αν και κινδύνεψε 2-3 φορές μετά το 1-0, η Κάρντιφ είχε και δοκάρι.

Κατά τ’ άλλα,  από την αγωνιστική δράση του Σ/Κ με τα πολλά ντέρμπι, ξεχωρίζει προφανώς η συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ.

Ο Σόλσκιερ δεν έχει τη διάθεση να παραιτηθεί, όμως πλέον η διοίκηση που τον έχει στηρίξει πολύ (έχοντας για συμπαράσταση και τον Αλεξ Φέργκιουσον) κάνει δεύτερες σκέψεις. Και η φημολογία λέει ότι οι συζητήσεις με τον Αντόνιο Κόντε ξεκίνησαν… Αλλοι λένε πως ο Νορβηγός μένει ακούνητος στη θέση του. Θα δείξει!

Πάμε στα φρέσκα.

Μεγάλο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, έστω και χωρίς Τσάμπιονς και Γιουρόπα/Κόνφερενς Λιγκ. Εμβόλιμες αγωνιστικές και Κύπελλα, ενώ στην Αγγλία έχουμε τη φάση των «16» του Λιγκ Καπ, εμβόλιμη Νάσιοναλ Λιγκ συν κάποια σκόρπια σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2.

Με το Λιγκ Καπ θα ασχολήθηκα και πιο συγκεκριμένα με τα Αρσεναλ – Λιντς, ΚΠΡ – Σάντερλαντ, Λέστερ – Μπράιτον, Μπέρνλι – Τότεναμ, Πρέστον – Λίβερπουλ.

Σε όλα αναφέρομαι στα αουτσάιντερ, πλην της Τότεναμ. Θεωρούσα υπερβολικό το 2,50 που κυκλοφορούσε το διπλό μέχρι χθες καθώς θεωρώ την Μπέρνλι… μπάζο, αλλά πλέον είναι στο 2,20, η όποια αξία χάθηκε.

Στο Αρσεναλ – Λιντς, έτσι όπως εξελίσσεται φέτος η σεζόν για την Αρσεναλ, θεωρώ ότι θα το κυνηγήσει το Λιγκ Καπ. Και αλλαγές να γίνουν, θα παίξει προσεκτικά.

Οπότε όσο καλή διάθεση κι αν είχα να ψαχτώ με Λιντς, οι όποιες σκέψεις πήγαν περίπατο. Στο ΚΠΡ – Σάντερλαντ έχουμε ομάδα Τσάμπιονσιπ με ομάδα Λιγκ 1. Και εδώ υπήρξαν σκέψεις για κόντρα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πόσο θα ασχοληθεί η Σάντερλαντ, η οποία έχει μεγάλο στόχο την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ.

Στα αυριανά. Για το Πρέστον – Λίβερπουλ θα δούμε τελευταία νέα και βλέπουμε.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Κλοπ θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές, όπως το συνηθίζει σε αυτές τις διοργανώσεις. Οπότε ίσως έχει νόημα να ψάξουμε την έκπληξη. Αλλά το βλέπουμε και αύριο. Αν παίξω, θα κάνω update. Από σήμερα λέω να βάλω στο παιχνίδι μου τη Μπράιτον, μια ομάδα που είναι αήττητη εκτός έδρας φέτος!

Προφανώς η Λέστερ δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Αλλά σε μια σεζόν που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και που στο πρωτάθλημα πασχίζει να πιάσει τα περσινά της στάνταρ, ίσως το Λιγκ Καπ δεν αποτελέσει άμεση προτεραιότητα. Το Σάββατο, μάλιστα, παίζει με την Αρσεναλ και αμέσως μετά με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπράιτον έχει ξεκινήσει καλά, εκτός έδρας είπαμε είναι αήττητη, και αυτή τη στιγμή δεν έχει λόγο να αδιαφορήσει.

Στο 3,80 το διπλό.

Θα παίξω από σήμερα και αύριο ίσως μπει και η Πρέστον στο παιχνίδι, ανάλογα με τις ειδήσεις. Θα κάνω update αν και εφόσον…

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος