1260

Thassios

Έχουν το δικό τους ”ντέρμπι”!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Ένα σημείο θα ποντάρουμε σήμερα μόνο που μου προκαλεί το ενδιαφέρον καθώς είδα κάποια, αλλά στα περισσότερα δεν με ικανοποιούσε η απόδοση που έβρισκα. Μερικά από αυτά που είδα ήταν η κόκκινη κάρτα σε ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (καλό ντέρμπι της Κύπρου) , Σότσι – Αχμάτ (Ρωσία) , σε Πορτογαλία ανάμεσα σε Φαρένσε και σε Μαρίτιμο αλλά και στο αποψινό παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ.

Στα δύο πρώτα δεν με ικανοποίησε η απόδοση καθώς το μάξιμουμ που βρίσκω είναι κάπου στο 3-3,30 ενώ τα άλλα δύο θα τα αφήσω για το live να τα δούμε μαζί. Τέλος, σε ότι αφορά αυτά που είδα, μου αρέσει η ισοπαλία με γκολ στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ασανέ και Στρόμεν (στο 4,40 ή στο 13 το 2-2 σκορ) καθώς δε νομίζω να χαλάσει καμία από τις δύο (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα ”βολική” έτσι).

Πάμε λίγο στο σημείο που θα ποντάρω και είναι η κόκκινη κάρτα ανάμεσα σε Αζαξιό και Χάβρη . Καιρό τώρα τα λέμε για τη Β’ Γαλλίας και πόσο εύκολα βγαίνουν οι κόκκινες κάρτες αλλά ποτέ δεν έβρισκα κάποια απόδοση με αξία ώστε να ποντάρω. Σήμερα την βρήκα και μάλλον έχουμε το κατάλληλο παιχνίδι γι αυτό. Αυτές οι δύο ομάδες μπορεί τυπικά να μην έχουν κάποιο είδους ντέρμπι μεταξύ τους (γεωγραφικό ή οτιδήποτε άλλο τουλάχιστον από ότι μπόρεσα να ψάξω) αλλά σίγουρα υπάρχει ”κάτι” που τις έχει κάνει μισητές μεταξύ τους .

Αυτό το ”κάτι” από ότι μπόρεσα να δω μάλλον έρχεται από το 2018 τότε που οι δύο ομάδες πάλευαν για την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Εκείνος ο αγώνας λοιπόν τον Μάιο του 2018 , που είχε αναβληθεί μάλιστα γιατί οπαδοί της γηπεδούχος ομάδας είχαν επιτεθεί στο πούλμαν της φιλοξενούμενης ομάδας (μάλιστα ένας αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά λόγω μιας φωτοβολίδας) και έγινε μετά από λίγες ημέρες , τελείωσε με πολύ ένταση (μετά την διαδικασία των πέναλτι) και 4 κόκκινες κάρτες στο τέλος του αγώνα λόγω ”ξύλου” μεταξύ των παικτών (https://www,youtube,com/watch?v=iJQGIMmEPMo ένα βίντεο με στιγμιότυπα για να καταλάβετε).

Οι δύο ομάδες τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη με τον προπονητή της Αζαξιό Olivier Pantaloni να δηλώνει :’’ είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων και η νίκη απέναντί τους θα είναι το κερασάκι στη τούρτα τη δεδομένη στιγμή για τη ψυχολογία μας’’. Η Παράδοση των δύο ομάδων λέει ότι στα τελευταία 13 παιχνίδια μεταξύ τους έχουμε 11 κόκκινες κάρτες (φυσικά η 4 ήταν στο ματς που ανέφερα) ενώ φέτος η Χάβρη είναι η πρώτη ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στη κατηγορία (5 στα 13 η Χάβρη και 2 στα 13 η Αζαξιό).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Jeremie Pignard που φέτος έχει σφυρίξει μόνο παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας και έχει 3 κόκκινες σε 6 ματς. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θα περίμενα να δω τις κλασικές αποδόσεις για παιχνίδι Β Γαλλίας που είναι κάπου στο 2,70 με 3 αλλά μία εταιρία μου το προσφέρει στο 4,5 και θα το ποντάρω.

Με αυτό σήμερα θα πορευτούμε ενώ όπως είπαμε τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS