1257

Thassios

Από τη Γερμανία στην Αυστρία!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Χθες δε μου άρεσε τίποτα απολύτως και μάλλον καλύτερα που έμεινα αμέτοχος γιατί αριστερά και δεξιά είχε πέσει μαυρίλα (ειδικά αυτό της Ίντερ). Είχα σημειώσει κάποια σημεία βέβαια αλλά δεν μου έκαναν τόσο πολύ το κλικ και έχω μάθει ότι για να παίξω κάτι θέλω να με τραβάει κιόλας , να μου ‘’μιλάει’’ που λένε .

Όπως είπα και σε έναν φίλο στο chat χθες , ‘’δεν παίζω με το ζόρι λες και τελειώνει το ποδόσφαιρο σήμερα’’ ενώ δεν θα παίξω ότι μου προφέρει και ο μπουκ. Δηλαδή θέλω ένα σημείο και να μου αρέσει αλλά και να με καλύπτει σαν απόδοση.Οπότε κάναμε λίγο παιχνίδι με το live ,το οποίο μας πάλι λίγο κόντρα (χαμένα πέναλτι , τετ α τετ , δοκάρια ), και αράξαμε παρέα όλοι μαζί να δούμε τα ματς.

Σήμερα έχουμε το  Europa League, το οποίο για εμένα είναι μόνο χασούρα μέχρι στιγμής, και στα περισσότερα παιχνίδια δεν υπάρχει ενδιαφέρον . Δηλαδή δε ξέρω ακόμη και οι ομάδες που έχουν περάσει αν θα τα παίξουν όλα για όλα για τη πρωτιά ή θα κοιτάξουν λίγο να ξεκουράσουν παίκτες και να μην θυσιάσουν την επιπλέον κούραση (που φέρνει και τραυματισμούς κάποιες φορές).

Οπότε στα μάτια του έξι παιχνίδια έχουν το απόλυτο ενδιαφέρον και αυτό γιατί μιλάμε για πρόκριση. Αυτά είναι τα Ραπίντ – Μόλντε, Γιουνγκ Μπόις – Κλουζ , Ριέκα – Άλκμααρ ,Νάπολι – Σοσειδάδ ,  Μακάμπι – Σίβασπορ και Βόλσφμπεργκερ – Φέγενορντ. Στο Ριέκα – Άλκμααρ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και μονόπλευρο κίνητρο ενώ στο Ραπίντ – Μόλντε (υποψήφιο για late goal) η φιλοξενούμενη ομάδα πάει ουσιαστικά για τρία αποτελέσματα αφού της κάνει και η ήττα με ένα γκολ διαφορά αρκεί να σκοράρει, οπότε τα δύο αυτά παιχνίδια καλύτερα να τα αφήσω για το live.

Στο ματς της Νάπολι με τη Σοσειδάδ έχουμε τη γηπεδούχο που σίγουρα βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση (τη Σοσειδάδ τη βλέπω λίγο σκασμένη ) ενώ  παίζει και για δύο αποτελέσματα απόψε καθώς της κάνει και η ισοπαλία . Το πιο λογικό σε αυτό το ματς είναι κάποιος να πάει με το late goal αλλά στη μοναδική περίπτωση που χάνει η Αλκμαάρ πολύ πιθανόν άμα είναι στο Χ το παιχνίδι να μείνει και εκεί .

Οπότε το μόνο που βλέπω σαν ποντάρισμα είναι το όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα όπου θεωρώ ότι θα έχουμε σκληρά μαρκαρίσματα ενώ άμα τυχόν προηγηθεί η Σοσειδάδ τότε το παιχνίδι θα ανάψει σίγουρα. Στο πρώτο αγώνα είχαμε 4 κίτρινες και 1 κόκκινη και δεν αποκλείεται να δούμε κάτι αντίστοιχο σήμερα ωστόσο το 2,10 που βρίσκω σαν απόδοση είναι οριακά αποδεκτό για εμένα .

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια έχουμε τις φιλοξενούμενες  να παίζουν μόνο για τη νίκη ενώ η Κλουζ σίγουρα έχει τη πιο δύσκολη αποστολή μέσα στην πολύ καλή Γιουνγκ Μπόις . Επειδή λοιπόν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση και υπάρχει το σενάριο να προηγηθεί η γηπεδούχος με αρκετά γκολ διαφορά λέω να το αφήσω .

Έτσι στα μάτια μου μένουν δύο παιχνίδια για σήμερα με στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς είναι και τα πιο αμφίρροπα.

Οπότε μπορεί να παιχτεί η δυάδα των late goal εδώ ενώ θα έχουμε και σίγουρα πολλά φάουλ και σκληρά μαρκαρίσματα. Στο παιχνίδι της Μακάμπι με την Σίβασπορ στο πρώτο παιχνίδι είχαμε 8 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη οπότε η επιλογή της κόκκινης κάρτα απόψε νομίζω ότι μπορεί να είναι ένα ποντάρισμα καθώς περιμένω κάτι παρόμοιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λετονός Andris Treimanis (τον θυμόμαστε οι περισσότεροι από το Αϊντχόφεν – Πάοκ) όπου φέτος έχει 23 κίτρινες κάρτες και καμία κόκκινη σε 7 παιχνίδια και η αλήθεια είναι θα ήθελα έναν καλύτερο ρέφερι για να ποντάρω ζεστά την κόκκινη . Τώρα απλά αξίζει ένα χαλαρό ποντάρισμα λόγω των ομάδων και της κρισιμότητας του ματς αλλά και πάλι στο 3,30 που το βρίσκω σαν μέγιστη τιμή δε με καλύπτει.

Στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλσφμπεργκερ και Φέγενορντ σφυρίζει  ο Πολωνός Pawel Raczkowski και σίγουρα αποτελεί μια πιο καλή επιλογή για το ποντάρισμα της κόκκινης καθώς φέτος έχει 56 κίτρινες και 2 κόκκινες σε 11 παιχνίδια (αν και στη Ευρώπη δεν βγάζει πολλές κόκκινες) ενώ είναι και από τους διαιτητές που δείχνουν εύκολα την άσπρη βούλα.

Στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις ομάδες είχαμε 7 κίτρινες κάρτες ενώ είχαμε και 3 πέναλτι στο ματς. Η Γηπεδούχος έχει ήδη μια κόκκινη κάρτα στο όμιλο ενώ η φιλοξενούμενη έχει 2 κόκκινες οι οποίες είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια. Οπότε εδώ είμαι λίγο πιο ζεστός για την κόκκινη κάρτα αλλά και για πέναλτι στο ματς ενώ οι αποδόσεις με καλύπτουν.

Στα υπόλοιπα του Europa League μπορούμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας με ανατροπές σε Αϊντχόφεν , Πράγα και Λεβερκούζεν ενώ από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της ημέρας έχω ξεχωρίσει τα γκολ στη αναμέτρηση της Καρταχίνες με την Αλαχουένσε από τη Κόστα Ρίκα με δύο ομάδες που έχουν καλές επιθετικές γραμμές, ενώ στην Ισπανία η κόκκινη κάρτα στο ματς της Χιρόνα μπορεί να παιχτεί καθώς ο ρέφερι της αναμέτρησης έχει ανοίξει λογαριασμό με τη γηπεδούχο (3 κόκκινες είχε δείξει στην Χιρόνα στο ματς με την Αλμερία φέτος) και αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οπότε σήμερα θα κάνουμε παιχνίδι με το ματς της Αυστρίας ενώ  από τα τρία που ανέφερα για ανατροπή θα επιλέξω το παιχνίδι στη Γερμανία ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Σλάβια Πράγας.

Σήμερα θα αργήσω να μπω λίγο στο τσατ το βράδυ γιατί έχω μία υποχρέωση αλλά να μου κρατήσετε την θέση μου!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS