616

Thassios

Από τις όχθες της λίμνης Μέλαρεν στην Τολούκα

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Δεν πήραμε κάτι μέσα στην εβδομάδα καθώς φάγαμε μια μίνι σφαλιάρα από τους Λατίνους. Στο Sudamericana το ματς τελείωσε με 2 κίτρινες κάρτες (αν έχουν το θεό τους δηλαδή) ενώ χθες στην Αργεντινή έπεσε τόσο ξύλο στο 2ο ημίχρονο που ο ρέφερι δεν έβγαλε κόκκινες γιατί μπορεί να τον έδερναν κι αυτόν. Σε μια φάση κάπου στο 75′ όπου επίτηδες ένα παίκτης της Λανούς πατάει με τις σκάρες στο γόνατο ένα παίκτη της Μπαράκας , ο ρέφερι δεν δείχνει τη κόκκινη , ενώ λίγο πιο μετά πάει ένας παίκτης της Μπαράκας να ζητήσει τα ρέστα από τον παίκτη πιάνοντάς τον από το λαιμό και ο ρέφερι δεν του δείχνει τη 2η κίτρινη (είχε κάρτα από το 50′).

Οπότε θα μπορούσαμε χθες να κάνουμε κάτι πολύ καλό αν έκανε τα τυπικά ο ρέφερι.

Τα αφήνουμε όλα και πάμε στα σημερινά όπου θα είναι ένα Σάββατο χωρίς Αγγλιδούλες. Λογικά και το άλλο όπως φαίνεται το πράμα. Οπότε όλοι οι υπόλοιποι ας κάνουν αυτά που πρέπει ώστε να μας πληρώσουν. Πέφτει το βάρος σε αυτούς! Πάμε να τους δούμε…

Νωρίς το μεσημέρι κάνω στάση στη Σουηδία και στον αγώνα Βαστέρας – Σκέβντε (πανέμορφη τοποθεσία η πόλη του Βεστέρα όπου είναι πάνω στις όχθες της λίμνης Μέλαρεν).

Σε πτωτική τάση το διπλό και λογικό αφού ποτέ δε κατάλαβα τα 3,30 που έβλεπα χθες. Στο 3 παίζει σήμερα και θεωρώ ότι υπάρχει ακόμη αξία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για να μείνουν στη κατηγορία και η Σκέβντε παλεύει για τη 3η θέση. Μια αναμέτρηση που περιμένω γκολ καθώς είναι ομάδες που σκοράρουν ενώ άμα μπει το πρώτο γκολ μετά θα ανοίξει πολύ το ματς.

Να μην τα πολυλογώ , το ειδικό ” Χ2+ g/g + οβερ 2,5” δίνει 3,25 και έχει αξία. Χθες το είδα στο 3,50 αλλά και πάλι παίζεται άνετα σήμερα.

Προχωράμε και πάμε στη Πορτογαλία. Κάνω στάση στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ όπου έρχεται από Ευρωπαϊκό παιχνίδι και ξαναπαίζει αυτή την εβδομάδα. Η Σπόρτινγκ έχει να αντιμετωπίσει την Πορτιμονένσε των τεσσάρων σερί νικών και δε μπορεί να το αφήσει το παιχνίδι καθώς βρίσκεται στη 10η θέση.

Περιμένω να ζοριστεί και κάπου εκεί θα ξεφύγει και το ματς σε ξύλο. Τα δύο τελευταία ματς μεταξύ τους είχαν γκολ και μάλιστα έκανε ανατροπή και στα δύο η Σπόρτινγκ όπου βλέπουμε φέτος να δέχεται φάσεις εύκολα. Άμα δεν της βγαίνει το ματς θα ρίξει ξύλο από το 20λεπτο , κάτι που κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις συχνά. Η Πορτιμονένσε αν θέλει κάτι από το ματς θεωρώ ότι πρέπει να σκοράρει γι αυτό και θα ποντάρω το ειδικό ” Πορτιμονένσε (χάντικαπ +2) + να σκοράρει η Πορτιμονένσε + κάρτα και οι δύο στο ημίχρονο ” δίνει 7 και είναι πολύ τίμιο (από το bet builder).

Το ίδιο μπετ κοίταξα λίγο και σε Μπενφίκα αλλά αυτή είναι σε καλύτερη κατάσταση από τη Σπόρτινγκ.

Στην Ισπανία τα παιχνίδια των Βαγιεκάνο , Εσπανιόλ και Ατλέτικο μπορεί να έχουν ξύλο όλα. Εγώ θα κάνω στάση στο τελευταίο μιας και κοντράρω πάλι ομάδα που βλέπω ότι είναι ανάμεσα σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Θέλτα είναι καλά και θεωρώ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Simeone που κλασικά θα αρχίσει να νευριάζει και θα το ρίξει στο ξύλο(δείτε τι έγινε με Βιγιαρεάλ).

Καλός ο ρέφερι σήμερα για κίτρινες κάρτες και σκέφτομαι το εξής ειδικό: ” όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κάρτα και οι δύο στο ημίχρονο”. Πέρυσι στο 2-0 με τον ίδιο ρέφερι επιβεβαιώθηκε το μπετ ενώ μέσα στην Θέλτα παίξανε ξύλο με 2 κόκκινες. Στο 4αρι που το βλέπω το κρατάω.

Αυτά με την Ευρώπη. Και πάμε τώρα στα δικά μας χωράφια όπου θα κάνουμε παιχνίδι με γκολ και θέαμα.

Από Αμερική έχω ξεχωρίσει το Ατλάντα – Τορόντο. Έχουμε ένα ματς που καίγονται και οι δύο καθώς όποια χάσει χαιρετάει τις ελπίδες για τα Play off. Ομάδες που σκοράρουν ενώ και δέχονται γκολ. Από 7 συνεχόμενα g/g οι γηπεδούχοι ενώ 6 στα 7 τελευταία και οι φιλοξενούμενοι. Εκτός από αυτό φαντάζει πολύ μεγάλο αυτό το 2,20 που βλέπω να πάρουν από 2 κάρτες και οι δύο ομάδες μιας και μιλάμε για σημαντικό ματς.

Οπότε άμα τα συνδυάσουμε βγάζουμε ένα ωραίο ειδικό με ” g/g + οβερ 2,5 + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο ” σε απόδοση 4,20 (από το match combo).

Μετά στο Μεξικό κρατάω δύο παιχνίδια. Στο Νεκάξα – Κλαμπ Αμέρικα έχουμε την φιλοξενούμενη που όπως ΄΄μιλάνε” οι αριθμοί έχει πετύχει στα 5 από 7 ματς πάνω από ένα γκολ. Είναι καλή ομάδα (2η στη βαθμολογία) με 9 σερί νίκες παρακαλώ και απέναντι έχει μια Νεκάξα που δέχεται εύκολα γκολ.

Αυτό που μου αρέσει είναι η Αμέρικα να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 3,40 κάτι που έχει επαληθεύσει στα 4 από τα 7 εκτός έδρας ματς.

Στο Τολούκα – Πούμας κρατάω κλασικά το g/g ημιχρόνου. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω ξανά τα στατιστικά. Η Πούμας εκτός μόνο να πω ότι 2 στα 3 τελευταία είναι g/g ημιχρόνου.

Τώρα πάμε να δούμε πως θα ποντάρω! Πολλές επιλογές και θέλει λίγο προσοχή γιατί όπως είπαμε η διαχείριση είναι το παν και μεσοβδόμαδα δε είχαμε επιστροφές.

Λοιπόν θα ποντάρω 3 μονά και ένα τρίξι. Το μονά θα είναι τα ειδικά σε Σπόρτινγκ , Ατλέτικο και Ατλάντα. Και το τρίξι θα είναι με τα ειδικά σε Σουηδία και τα δύο στο Μεξικό. Κάτι δηλαδή σαν ένα Patent!

Κλείσαμε για σήμερα! Τα λέμε το απόγευμα στο chat! Νέα στήλη αύριο το πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS