100

Germanos

Αρχικά με δύο εμπνεύσεις

Καλημέρα φίλοι! Στο Κύπελλο είδαμε τις δύο ποδοσφαιρικά καλύτερες ομάδες της Γερμανίας την Τρίτη. Η Λεβερκούζεν κόντρα στην Στουγάρδη σε ένα χορταστικό ματς. Δυστυχώς για το μπετ μας η Λεβερκούζεν επικράτησε, όμως μόνοι σας είδατε ότι το 5,00 του διπλού δεν έστεκε, ήταν λάθος. Στο έτερο ματς είχαμε την αναβολή, αφού μετά από 2 μέρες βροχή, ο αγωνιστικός χώρος του Σάαρμπρουκεν δεν ήταν για να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Πάμε στα «φρέσκα», όπου έχουμε μπροστά μας ένα Σ/Κ που μπορεί να εξελιχθεί σε καλό Σ/Κ. Δεν έχουμε τα πασιφανή λάθη όπως στο προηγούμενο, όμως υπάρχουν ματς που μπορούμε να συζητήσουμε. Αυτό θα το κάνουμε το Σάββατο το πρωί, ήσυχα και ωραία παρέα με καφέ. Προηγείται η Παρασκευή, που μάλλον ήσυχη φαίνεται χωρίς πολλά πολλά. Να τονίσω πως έχουμε επανέναρξη πρώτης κατηγορίας της Αυστρίας σε αυτό το κουπόνι.

Γνωστές οι σχέσεις

Ξεκινάω λίγο ανάποδα και μάλιστα με τη δεύτερη κατηγορία. Θυμάστε την στήλη που είχα ανεβάσει για τις σχέσεις των ομάδων; Αν όχι, τότε σας το θυμίζω, η στήλη ήταν στις 19.11.2023, ο φίλος του φίλου μου, φίλος μου (https://www.

betsellers.com/%ce%bf-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%85/) . Εκεί βλέπετε ασφαλώς την τριπλέτα Αμβούργο – Ανόβερο – Αρμίνια. Μια σχέση αγάπης εδώ και πολλές πολλές δεκαετίες. Αύριο έχουμε το παιχνίδι Αμβούργο – Ανόβερο. Για όσους με ξέρουν τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι το κυνηγάω.

Τώρα θα είναι η 3η φορά που θα παίξω ανατροπή υπέρ του Αμβούργου. Τα στατιστικά βοηθάνε, με το Αμβούργο εντός να δέχεται εύκολα γκολ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το Ανόβερο ξέρει να προηγείται. Το τελευταίο διπλό ημίχρονο, άσος τελικό ήταν το 2002. Έκτοτε είχαμε όλα τα πιθανά αποτελέσματα, από 0-0 μέχρι 3-3 με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Καθυστέρηση 22 χρόνων λοιπόν. Θα κυνηγήσω για 4η φορά στην στοιχηματική μου ζωή το 2/1 σε απόδοση 20,00.

Στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας δεν «βλέπω» κάτι, ενώ στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Φράιμπουργκ, ο άσος για το ΠΡΟ-ΠΟ είναι ό,τι πρέπει, με την Φράιμπουργκ επί Στράιχ να μην έχει κερδίσει ποτέ στο Ντόρτμουντ, αν δεν απατώμαι η τελευταία νίκη της Φράιμπουργκ στο Ντόρτμουντ ήταν πριν 20 χρόνια.

Στην Dritte Liga θα πήγαινα με το διπλό της Ντόρτμουντ ΙΙ, όμως υπάρχουν κουρασμένοι παίκτες στο ρόστερ της, καθώς είχε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ νέων. Επομένως εύκολα πάω στο πάσο. Κανένας λόγος να κυνηγήσω, παρότι βλέπω αξία στο 3,60 στη Ντόρτμουντ ΙΙ μέσα στη Βικτόρια Κολωνίας.

Κλείνω με Αυστρία, με τη Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς.

Και εδώ κοίταξα για αρκετή ώρα το διπλό, μάζεψα πληροφορίες, όμως μου λείπει η εικόνα. Δεν κατάφερα να δω φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων, χρειάζομαι εικόνα για να συναρμολογήσω τις πληροφορίες, επομένως ένα μπετ στο διπλό θα ήταν τυφλό. Εκεί όμως που θα παίξω και αυτό έχει να κάνει μονάχα με έμπνευση είναι στο Λίντσερ – Κλάγκενφουρτ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι συχνά πυκνά προσφέρει συγκινήσεις. Θα πάω και εδώ με το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό σε απόδοση 22,00.

Δύο εμπνεύσεις λοιπόν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο με γεμάτη στήλη! Να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS