288

Tzini

Αυλαία και στην Αφρική

Φίλες και φίλοι του Betsellers καλησπέρα σας! H Wydad δεν μας έκανε τη χάρη να βάλει ένα γκολακι και να μας πληρώσει τη δυαδούλα με τα γκολ-γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 0-1 και να αποκλειστεί. Στον δεύτερο ημιτελικό Berkane και FUS έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και η αγαπημένη μας πορτοκαλί λαίλαπα πέρασε στον τελικό.

Έτσι λοιπόν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της (είχε κερδίσει πέρσι στον τελικό την Wydad) αυτή τη φορά κόντρα στην έτερη ομάδα της Casablanca, τη Raja. H “μικρούλα” Berkane έχει κατακτήσει το κύπελλο δύο φορές μέχρι τώρα το 2018 και πέρσι ενώ η Raja θα πάει για την 9η κατάκτησή της με την τελευταία να είναι το 2017.

Αν και δεν περίμενα να έχουμε κάτι στοιχηματικά στο ματς και είχα ψηθεί να το δω και να πανηγυρίσω μαζί με την Berkane, οι μπουκ είχαν άλλη άποψη.

Μας έδωσαν τη Raja σε τιμές του 3+ και πολύ απλά δεν γινόταν να μην παιχτεί. Ο μόνος τρόπος να δοθεί εξήγηση σε αυτές τις τιμές είναι να νόμιζαν οι traders ότι το ματς θα παιχτεί με γηπεδούχο τη Berkane, ενώ είναι τυπικά γηπεδούχος στο ουδέτερο της FAR. Αναμενόμενα σήμερα το η νίκη της έπεσε και γύρισε φαβορί στο 2,35 περίπου και πιστεύω μέχρι το βράδυ θα πέσει κι άλλο.

Ένα από τα μαθήματα που έχουμε πάρει εδώ στο Betsellers είναι να αποβάλλουμε το συναίσθημα από το στοίχημα. Πάντα προσπαθούμε να αγοράσουμε την αξία ακόμα και αν χρειαστεί να πάμε κόντρα στα συναισθήματά μας.

Στην Αίγυπτο τώρα έχουμε την τελευταία αγωνιστική αυτό το ΠΣΚ και συγκεκριμένα το ΣΚ έχουμε μόνο αδιάφορα παιχνίδια. Οι Αφρικανοί μας έχουν συνηθίσει να είναι αρκετά πιο χαλαροί, ειδικά αμυντικά και προσφέρουν ματς με αρκετά γκολ.

Το είδαμε και στο Μαρόκο πρόσφατα ας ελπίσουμε να το δούμε και από τους Φαραώ. Κρατάμε εδώ λοιπόν μια δυάδα γκολ-γκολ & οβερ σε Enppi και Ismaily

Επίσης τελευταία αγωνιστική έχουμε και στην Αλγερία με τα περισσότερα ματς όμως να έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με την Αίγυπτο, αλλά καθόλου στοιχηματικό.

Μόλις δύο είναι τα αδιάφορα, Belouizdad και Chlef τα οποία θα παιχτούν και αυτά σε άλλη μια δυάδα σχετικά χαλαρά όπως θα δείτε και στον πίνακα. Οι τιμές είναι καλές για αδιάφορα παιχνίδια και ας ελπίσουμε απλά να έχουν λίγο τα κέφια τους οι Αφρικανοί!  

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το ΣΚ θα πέσει η αυλαία στην Αφρική με τις υποχρεώσεις των ομάδων να είναι πλέον ελάχιστες.

Τέλη του μήνα θα συνεχιστεί η διοργάνωση Arab Cup που διοργανώνουν κάτι σεΐχηδες και μοιράζουν πολλά λεφτά στις ομάδες αλλά δεν ξέρω αν θα προσφερθεί από τις εταιρείες μιας και μέχρι τώρα δεν το έκαναν. Βραδάκι θα είμαι στο chat για τον τελικό οπότε τα λέμε εκεί!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini