31

Tzini

Επιστροφή με Champions League! (UPDATE)

Επιστροφή στην κανονικότητά μας επιτέλους μετά από ένα break σχεδόν δύο εβδομάδων, αν βάλουμε μέσα και τις μέρες που ξεκίνησε το Ραμαζάνι για τους φίλους μας τους μουσουλμάνους. Χρήσιμο break και για μας εν όψει της συνέχειας των διοργανώσεων που μας απασχολούν με τα προημιτελικά του CAF Champions League και του Confederation Cup να ξεκινούν σήμερα κιόλας! Επιστροφή στα γήπεδα μετά από δύο βδομάδες έχουμε και για τους Σαουδάραβες, ενώ στο Μαρόκο θα έχουμε ξανά πρωτάθλημα τις επόμενες μέρες.

Με εξαίρεση το σταύρωμα της Berkane που αναμένεται να αποκλείσει εύκολα την Abu Salim από τη Λιβύη, ειδικά με τη ρεβάνς να είναι στο Μαρόκο. Όλα όμως τα υπόλοιπα 7 ζευγάρια των προημιτελικών είναι σχεδόν 50-50! Και τώρα, αλλά ακόμα περισσότερο στις ρεβάνς τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, μαζί και οι επιλογές που θα κάνουμε.

Ξεκινάμε με το Champions League που έχουμε τιμές εδώ και λίγη ώρα για όλα τα ματς, αλλά η Simba πρόλαβε να ήδη να πέσει αρκετά.

Simba-Al Ahly το σταύρωμα, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια με την Al Ahly να μην έχει κερδίσει ποτέ εκεί μέσα. Το είχαμε ποντάρει κιόλας 2/3 φορές αλλά σε τιμές κοντά στο 3,50. Τώρα είναι ήδη στο 2,50, μια μονάδα κάτω και αναγκαστικά θα το προσπεράσω. Πιστεύω ότι θα το πάρει το ματς η Simba, οριακά στο γκολ, αλλά δεν θα το ποντάρω σε τιμές φαβορί.

Ακόμα και στο 3,00 που ήταν για λίγο ο άσος δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπει στο παιχνίδι.

Επόμενο ζευγάρι το Mazembe-Petro Atletico. Εδώ έχουμε μια Atletico που πέτυχε ένα πολύ δύσκολο ρεκόρ στους ομίλους, αυτό το να μην δεχθεί γκολ εκτός έδρας! Παρόλο που ταξίδεψε δύο φορές στην Τυνησία για να αντιμετωπίσει Esperance και Etoile αλλά και την Al Hilal του Σουδάν, δεν δέχτηκε γκολ πουθενά και τερμάτισε φυσικά πρώτη.

Οι κροκόδειλοι της Mazembe του Κογκό έχουν και αυτοί μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Αφρική αλλά οι τιμές αδικούν ξεκάθαρα τους Αγγολέζους. Τα 5αρια στο διπλό είναι μεγάλα, αλλά το ματς έχει και πολύ Χ μέσα. Το combo X2 & u2,5 στο 2,87 και το Χ στο 3,40 είναι οι επιλογές που ξεχώρισα και λέω να ρισκάρω με το ξερό Χ. Πολύ πιθανό και το 0-0 εδώ στο 7,50.

Και πάμε ξανά στην Τανζανία για το Young Africans-Mamelodi. Δύσκολος αντίπαλος για τη Mamelodi που καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που της μοιάζει. Τριπλή είναι το ματς που πιστεύω θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες. Στο 2,10 το απλό g/g, στο 2,62 πάει αν το συνδυάσουμε με το 1Χ. Τα ζυγίζω αλλά δεν μου κάνει κάτι άλλο πέρα από το g/g που μπορεί να μπει σε κάποια δυάδα.

Κλείνουμε με Αφρική με το Esperance-ASEC Mimosas με τον άσο στο 1,44 που είναι αστείος. Είναι πολύ καλύτερη η φετινή ASEC σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια και έχει μόλις μια ήττα εκτός φέτος 1-0 στη Wydad σε αδιάφορο ματς με χαμένο πέναλτι. Το περιμένω πολύ οριακό το ματς και εδώ χωρίς όμως πολλά γκολ. Θα έχουμε μια Esperance που θα ψάχνει το γκολ και μια ASEC όσο πιο προσεκτική γίνεται.

Το πιο σωστό bet εδώ είναι το +1,0 ασιατικό υπέρ της ASEC κοντά στο 2,00 που σημαίνει ότι μια νίκη της Esperance με ένα γκολ διαφορά το στοίχημα αυτό γίνεται void. Σε περίπτωση Χ2 κερδίζει. Αποφασίζω να μην μπλέξω με κανένα σημείο και να πάω απλά σε ένα ακόμα fun bet στο 0-0 στο 8,50 έτσι για να μου φύγει η απορία απλά!

Και κλείνω με τη Σαουδική Αραβία και την ομάδα του φίλου μας Hamdallah που τίμησε το bet μας και σκόραρε.

Στο 2,00 το anytime του τώρα, δεν έχει καμία αξία, αξία όμως υπάρχει στο g/g του παιχνιδιού κόντρα σε μια Al Fayha που την είχαμε αφήσει πολύ φορμαρισμένη. Η άμυνα της Al Ittihad είναι ούτως ή άλλως ανεμική, η επίθεση ήταν και αυτή στα καλά της οπότε εξετάζεται κάτι σε 1 & g/g κοντά στο 3,00 που είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτό. Δείτε και το over 3,5 της Al Ahli από τη Σαουδική Αραβία που αναφέρει και ο Thassios στη στατιστικοστήλη του, η Al Ettifaq του Gerrard μπορεί να βοηθήσει για να βγει.

Τι παίζουμε εν τέλει;;; Καταρχάς τα 0-0 μονά και δυάδα fun bet. Και έπειτα έχουμε το Χ της Petro Atletico και το 1 & g/g της Al Ittihad. Μονά και δυάδα και αυτά, αφήνω το trixie και το over 3,5 της Al Ahli. Αυτά προς το παρόν, αναμένουμε τιμές και για τα CAF Confederation Cup, οπότε είναι πολύ πιθανό κάποιο update μέσα στο ΣΚ.

ΥΓ. Στη φώτο της στήλης coreo της Esperance από το νέο της γήπεδο!

UPDATE

Καλησπέρα σας! Παρόλο που δεχθήκαμε πάνω από 50 τελικές, ASEC και Petro Atletico κράτησαν το μηδέν σχετικά εύκολα, με την τύχη να μας ευνοεί και λιγάκι.

Προφανώς και χρειάζεται η τύχη όταν παίζεις τέτοια fun bets. Οι Σαουδάβαρες, κύριοι και αυτοί με την επιστροφή τους μας έβγαλαν το σημείο που θέλαμε, βγήκε και το over 3,5 στο ματς της Al Ahli. H Simba κατάφερε να φάει γκολ στη μοναδική τελική στο τέρμα που δέχθηκε και στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση ή και την ανατροπή. Συνολικά στους 4 προημιτελικούς είχαμε μόλις ένα γκολ και τρία ματς στο 0-0! Σήμερα έχουμε τους αγώνες για το CAF Confederation Cup και δεν αποκλείω να δούμε κάτι παρόμοιο.

Όλα τα ματς έχουν πολύ Χ μέσα αλλά όχι τόσο 0-0 όπως του τσουλου θαρρώ. Αφήνω τη Stade Malien και εστιάζω στα άλλα τρία που τα φαβορί για την πρόκριση παίζουν εκτός έδρας. Και στα τρία αυτά ματς θεωρώ αρκετά δύσκολο να χάσουν αυτά τα φαβορί και σίγουρα δε θα πουν όχι σε μια ισοπαλία. Δίχως πολλά πολλά κρατάω τα Χ σε Rivers, Abu Salim και Future σε καλούτσικες τιμές στη Novi.

Στις άλλες εταιρίες είναι πιο χαμηλά.

Στο αύριο τώρα, έχουμε ξανά αγωνιστική στη Σαουδική Αραβία με το ντέρμπι Al Ahly-Al Ittihad να ξεχωρίζει. Οι ομάδες επέστρεψαν πολύ ορεξάτες μετά τη διακοπή και ελπίζω να δούμε ένα ματς με γκολ και θέαμα. Οι τιμές γι αυτά τα ενδεχόμενα είναι αρκετά καλές, από το απλό g/g & over 2,5 μέχρι τα g/g ημιχρόνων αλλά και τα μεγάλα any time.

Διαλέχτε και πάρτε εν ολίγοις, προσωπικά θα πάω με ένα trixie τα Χ και μονά στη Σαουδική Αραβία.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini