311

Tzini

Αυλαία στο Μαρόκο

Καλησπέρα σας! Η προτελευταία αγωνιστική του Μαρόκου μας έφερε καλά κέρδη αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να μας φέρει κι άλλα αν η Jadida έβαζε ένα γκολ σε μια από τις πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες που είχε. Τα δοκάρια και κυρίως η δυστοκία των παικτών της την έφεραν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία. Δίκαια θα πω κιόλας, μαζί με την Khouribga δεν θα βρίσκονται στην Α σε αντίθεση με την Tanger και το τρομερό ντεμαράζ της η οποία κατάφερε το ακατόρθωτο.

Το Φλεβάρη είχε μόλις 2 βαθμούς και από τότε κατάφερε να μαζέψει 27 σε 13 ματς και να σώσει την παρτίδα. Την ευχαριστούμε και μεις για όλα αυτά τα ταμεία που μας έδωσε σε αυτό το διάστημα και φούσκωσαν την κάβα μας.

Στην τελευταία αγωνιστική μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τίτλος! Η FAR δεν κατάφερε να κερδίζει τη Raja και να το σηκώσει από προχθές καθώς βρήκε μια Raja να παίζει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχε η Raja! H Wydad έκανε το χρέος της και πήρε τους 3 βαθμούς κόντρα στη Salmi και μείωσε τη διαφορά στον πόντο. Τα πράγματα είναι απλά πλέον. Η FAR θέλει νίκη στην αδιάφορη Tanger, η οποία μάλιστα είναι αήττητη εντός όλο αυτό το διάστημα και η Wydad θέλει νίκη στην αδιάφορη FES και γκέλα της FAR. Το διπλό της FAR βρίσκεται στο 1,40 και αν το ματς παιχτεί στα ίσια όπως και αυτό με τη Raja τα 8άρια του άσου έχουν τρομερή αξία.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο άσος αυτός δε θα ξεπερνούσε το 3,00 οπότε στο 8,00 θα βάλω κατιτίς και ας έρθει 0-3. Το διπλό της Wydad είναι και αυτό χαμηλά στο 1,25 όμως το διπλό με γκολ-γκολ στο 5,50 δεν μου παιρνάει απαρατήρητο. Όπως και το διπλό της Tanger την προηγούμενη αγωνιστική που ήταν στο 1,40 και μεις το πληρωθήκαμε στο 4,50 μαζί με το γκολ-γκολ.

Όλα τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής από δω και πέρα είναι σχετικά αδιάφορα όμως σχεδόν όλα κάτι έχουν να μας δώσουν. Αρχικά η Safi που πήρε τη νίκη στο 98 με 9 παίκτες και μας πλήρωσε τη δυάδα στο trixie, θα παίξει στη Salmi στο ουδέτερο της Mohammedia και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει εισιτήριο για το CAF Confederations Cup.

Μάλιστα έχει πάρει πάρα πολλά εισιτήρια για τον αγώνα αυτόν και γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα για την φετινή πορεία. Το διπλό εδώ κατέρρευσε στο 1,60 από το 2,60 που είχε ανοίξει όμως και εδώ το διπλό με γκολ-γκολ δεν είναι όσο απίθανο μας λένε. Στο 4,50 μπαίνει και αυτό στη διαλογή όπως θα μπει και ο άσος με γκολ-γκολ της Mouloudia.

Και εδώ έχουμε καλό κλίμα στη γηπεδούχο και περιμένω ένα ματς με γκολ που θα τους βρει νικητές, στο 4,33 αυτό το κόμπο. Παρόμοια ματς είναι και τα Raja-Jadida και Berkane-Mohammedia με τους γηπεδούχος να μην έχουν καλή πορεία φέτος όμως κλείνει η σεζόν τους με αισιοδοξία για την επόμενη. Και εδώ περιμένω δύο νίκες για τις γηπεδούχους και θα πάμε με μια δυάδα 1 & over 1.

5 της Berkane και 1/1 & over 1.5 στο ματς της Raja στο 5,10 στον stoiximan.

Τέλος στο ματς της FUS κόντρα στην Agadir, έχουμε και τις δύο ομάδες σε φόρμα και το γκολ-γκολ με over 2,5 στο 3,00 μπαίνει και αυτό στη διαλογή. Έχουμε λοιπόν μια δυάδα με κόμπο στα ματς της Berkane και της Raja και άλλα 5 σημεία από το 3,00 μέχρι το 8,25. Καταρχάς η Tanger πάει μόνη της φαν μπετ είναι στην ουσία και με τα άλλα 4 λέω να το ρισκάρω λίγο παραπάνω και να πάω σε ένα yankee αλλά και σε μονά πονταρίσματα στα 3 από τα 4 σημεία όπως θα δείτε.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν μας παίρνει να το ρίξουμε λίγο έξω τώρα στο φινάλε, τηρώντας όμως και πάλι τις βασικές αρχές μας των value bets. Στις 10 το βράδυ τα ματς ελάτε από το chat να τα δούμε παρέα!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini