771

Thassios

Βάρος στα γκολ

Καλησπέρα παικταράδες μου! Η Κόκκινη βγήκε στο ματς του ΠΑΟΚ αλλά ατυχήσαμε στα άλλα δύο. Στο παιχνίδι της Αγγλίας τελικά είδαμε 5 γκολ και ανατροπή από τη Μπέρνλι κάτι που δεν περίμενα να πω την αλήθεια καθώς η Έβερτον δεν το πήγε στη δύναμη όταν προηγούταν με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει. Μια από τα ίδια και στο ματς της Μπράγκα όπου μπήκανε αρκετά δυνατά οι δύο ομάδες στο ημίχρονο αλλά στο 2ο μετά έπεσαν πολύ τα πνεύματα.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει ένα παιχνίδι για κάρτες όπου έρχεται από τη Γαλλία. Η Λοριάν υποδέχεται την Σεντ Ετιέν σε ένα παιχνίδι που αν το δει κάποιος βαθμολογικά θα καταλάβει ότι είναι εξάποντο ματς. Και οι δύο ομάδες θα είναι από αυτές που θα παλέψουν ώστε να αποφύγουν την 18η θέση ενώ δεν είναι και άνετες με τον απευθείας υποβιβασμό.

Ξεκινάω από τον ρέφερι που είναι αυτός που απέφυγα να ποντάρω στο Τρουά – Ρεμς και τελικά έβγαλε τη κόκκινη κάρτα. Στα τελευταία 3 ματς έχει 2 κόκκινες και μπορεί να πιάνει φόρμα αν και δεν είναι να το εμπιστεύεσαι αυτόν. Οι ομάδες πάντως είναι μέτριες στο ξύλο με την φιλοξενούμενη να ρίχνει λίγο παραπάνω. Θα ποντάρω τη κόκκινη κάρτα σε απόδοση 4,2 λόγω κρισιμότητας του ματς ενώ θα ρίξω και μια στεκιά στο κόκκινη και οι δύο.

Τελευταία φορά που έβγαλε το κόμπο κόκκινων ο ρέφερι ήταν Απρίλιος του 18’ για την 31η αγωνιστική όπου έπαιζαν Στρασβούργο και Μετς ομάδες που πάλευαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σήμερα πάλι στην 31η αγωνιστική παλεύουν δύο ομάδες για το ίδιο. Ας το ξανακάνει λοιπόν να γελάμε με τις συμπτώσεις.

Τέλος τρία πιθανά g/g ημιχρόνου για σήμερα είναι στο Στουτκάρδη – Ντόρτμουντ , Αιντχόφεν – Αλμέρε και στο Ρόντα – Άγιαξ Β’.

Πάμε τώρα στο αυριανό πρόγραμμα.

Αύριο λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο δυνατό ματς να ξεχωρίζει για κάρτες. Έχω βέβαια κάποια παιχνίδια αλλά δεν είναι κάποιο που είπα ‘’εδώ είμαστε’’. Από Αυστραλία το Μέλμπουρν Βίκτορι – Σίτι, από Αγγλία έχω Έβερτον – Μαν Γιουν και  λίγο Γουότφορντ – Λιντς ,από Βέλγιο έχω Έουπεν – Οστάνδη, από Γαλλία το Κεβιγί – Ροντέζ, από Ισπανία το Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο, και από Τουρκία το Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ.

Δεν είμαι για κάποιο πολύ ζεστός. Εσείς μπορείτε να τα δείτε και να κάνετε το δικό σας ποντάρισμα.

Εμένα ένα κλικ παραπάνω μου κάνουν  το Αυστραλιανό ,το  Ισπανικό , το Γαλλικό και το ματς στη Τουρκία. Θα δούμε στο τέλος τι θα κρατήσω.

Παρακάτω πάμε στη κατηγορία γκολ όπου αύριο έχω πολύ καλό πρόγραμμα. Ξεκινάω από τη κατηγορία με g/g ημιχρόνων.

Όξφορντ – Σάντερλαντ , Άστον βίλα – Τότεναμ και Μουνισιπάλ – Κάρλο Μανούτσι είναι υποψήφια για g/g στο ημίχρονο. Ενώ στη κατηγορία g/g στο 2ο ημίχρονο έχουμε τα Μέλμπουρν Βίκτορι – Σίτι , Παουλί – Βέρντερ , Ρέντινγκ – Κάρντιφ και Γκινγκάμπ – Τουλούζ. Τέλος στο Γουέστ Μπρομ – Στόουκ μπορεί να δούμε το ειδικό να προηγηθεί η Στόουκ αλλά να μην κερδίσει το παιχνίδι αλλά και το anytime score 2-1.

Αυτά είναι όσα ξεχώρισα και αύριο. Και τώρα να δούμε το τρόπο που θα ποντάρω. Θα κάνω μια ξερή δυάδα με κόκκινες στα δύο Γαλλικά μιας και είναι ματς που καίγονται για υποβιβασμό. Τα κάνω δυάδα γιατί οι κόκκινες βλέπουμε ότι συνεχίζουν να μην πληρώνουν και δεν θέλω να ποντάρω μονά και να ανοιχτώ. Σε Λοριάν και Κεβιγι λοιπόν κρατάω τη δυάδα με κόκκινες.

Ρίχνω και μισή μονάδα στο κόμπο κόκκινων σε Λοριάν. Από εκεί και πέρα επιλέγω τρία g/g ημιχρόνων να κάνω και ένα τρίξι ρίχνοντας το βάρος εκεί αύριο.Δύο με g/g στο 2ο ημίχρονο και ένα με g/g ημιχρόνου (σε ‘Αστον Βίλα). Εσείς κάντε άμα θέλετε τη δική σας χημεία.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS