130

Tzini

Για τα λεφτά τα κάνουν όλα!

Τι ταξίδι και αυτό! Μπορεί να έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα με το χαλάκι μου σε όλο τον κόσμο αλλά αυτά με το αεροπλάνο και το αμάξι του Γερμανούλη μας δεν συγκρίνονται με τα άλλα. Κι αυτό γιατί σημασία έχει η παρέα και όχι ο προορισμός. Τα είπανε και τα υπόλοιπα παιδιά στις στήλες τους, μακάρι να μπορούμε να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι κάθε χρόνο μαζί και με τους υπόλοιπους (Skot, Zaf) που έλειπαν τώρα.

Το μόνο αρνητικό, το οποίο ο Billaras το ξεπέρασε σχετικά εύκολα λόγω της παρέας φυσικά, ήταν ο αποκλεισμός της ΑΕΚ ο οποίος ήρθε πολύ αναίμακτα. Φαινόταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ότι κάτι έχει “σπάσει” μέσα στην ομάδα με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο και να έρχεται μια δίκαιη ήττα-αποκλεισμός.

Στα σημερινά ματς θα πάω κατευθείαν στο ζουμί μιας και το πρώτο ξεκινάει στις 15:00 και είναι η αγαπημένη μας Berkane! Δε θα ξεχάσω την έκφραση του Chris1990 τις προάλλες στο Άμστερνταμ όταν με ρώτησε τι ομάδα είμαι και του είπα Berkanara φυσικά! Μετά από ένα 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές είμαστε άνετοι στον όμιλο και το ΣΚ έχουμε τη Raja.

Το rotation είναι δεδομένο εδώ με αρκετούς παίκτες να μην μπαίνουν καν στη ταλαιπωρία του ταξιδιού στο Κογκό, ο αντίπαλος όμως είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Κρατάω εδώ με λίγο ρίσκο το combo 1Χ & under 2.5 στο 2,75. Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας έχω κρατήσει πάλι δύο ισοπαλίες που δεν χαλάνε ιδιαίτερα τις ομάδες. Η μια στην Αίγυπτο στο Future-USM Alger, η οποία είναι και αρκετά καλοπληρωμένη στο 3,45 και η άλλη στην Αγκόλα στο Sagrada Esperanca-Zamalek στο 3,00.

Μοιάζουν αρκετά και τα δύο ματς, με τις πρωτοπόρες των ομίλων αυτών να αγωνίζονται εκτός έδρας και να είναι σχετικά άνετες και αυτές. Εδώ τα combo δεν πληρώνουν και τόσο καλά γι αυτό και πάμε στα ξερά Χ. Αρχικά είχα κρατήσει το Χ και στην Berkane αλλά το combo μ’ αρέσει λίγο περισσότερο. Πάμε για ένα ακόμα trixie λοιπόν με τα δύο Χ και το combo στην Berkane.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini