761

Thassios

Δυάδες και αναμονή

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τη Κυριακή θα μπορούσε να πάει λίγο καλύτερα. Αναφέρομαι φυσικά για το τρίξι με τα γκολ αφού η Λούγκο έχασε απανωτές ευκαιρίες για να κάνει το 2-1 ενώ μια από τα ίδια και η Φρανκφούρτη για να σκοράρει στο ημίχρονο. Σε ότι αφορά τις κάρτες νομίζω ότι είδαμε μια πολύ καλή μέρα , όπως είχα αναφέρει στη στήλη ότι περίμενα, με αρκετές κόκκινες και πολλές κάρτες στα παιχνίδια που είχα επισημάνει.

Λίγο η χημεία και λίγο η διαχείριση προσωπικά δεν πήγα κάποιο καλό ταμείο αν και τσιμπήσαμε ένα 11αρι νωρίς νωρίς. Πάντως θα μπορούσε κάποιος να τα πάει πολύ καλύτερα αν επέλεγε κάπως διαφορετικά. Γι αυτό και λέω ότι κάντε τη δική σας χημεία αν θέλετε , καθώς εμείς εδώ είμαστε για να αναφέρουμε τα πάντα μέχρι το σημείο της χημείας.

Προχωράμε τώρα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι που μόνο μικρό δεν είναι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον και ξέρετε ότι κάτι τέτοια σε αυτή τη στήλη τα κυνηγάμε καθώς βγάζουν εντάσεις και μας δίνουν πάτημα για κάρτες. Ξεκινάω να αναφέρω τα παιχνίδια που έχω τσεκάρει και ταυτόχρονα αν θα κρατήσω κάτι από αυτά.

Σήμερα ξεκινάω από το Λίβερπουλ – Μαν Γιουν.

Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν το πρωτάθλημα και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν την Ευρώπη. Υπό νορμάλ συνθήκες θα μιλούσαμε για ένα δυνατό παιχνίδι αλλά φέτος η Λίβερπουλ είναι δύο κλάσεις πάνω από την Μαν Γιουν (το μαρτυράνε και οι αποδόσεις) και γι αυτό θα πάω πάσο. Λίγο το γεγονός ότι μπορεί να δούμε 2-0 ημίχρονο και λίγο ο κακός ρέφερι στον αγώνα με ωθούν στο no bet.

Μετά προχωράμε στην Ιταλία. Δυνατό ντέρμπι Ίντερ – Μίλαν με το 0-0 του πρώτου ματς να αφήνει σήμερα ανοιχτό το μέτωπο. Όσο περνάει η ώρα περιμένω η ένταση να ανεβαίνει και άμα κάποια ομάδα προηγείται τότε δεν θα πάρει πολύ ώρα να έρθουν οι κάρτες. Από 2 κάρτες στο 2ο ημίχρονο σε απόδοση 3,20 νομίζω ότι είναι μια τιμή με αξία αν και ο Mariani ( ο ρέφερι του πρώτου ματς) στο κύπελλο θέλει να είναι ήρεμος.

Κλείνοντας τη σημερινή μέρα περνάμε και στη Ισπανία όπου η Μαγιόρκα υποδέχεται την Αλαβές σε ένα από αυτά τα εξάποντα ματς του υποβιβασμού που πάει η κλωτσιά σύννεφο. Στο πρώτο γύρο είχαμε από 3 κίτρινες η κάθε ομάδα και 1 κόκκινη και νομίζω ότι κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σήμερα. Τίμιος και σωστός ρέφερι ο Soto μετά τις κλασικές προειδοποιήσεις που δίνει , αρχίζει και τις βγάζει άνετα τις κάρτες.

Εκτός από τις κάρτες νομίζω ότι θα έχουμε και γκολ στο 2ο ημίχρονο. Η Αλαβές τι να την κάνει την ισοπαλία ενώ και η Μαγιόρκα με αυτήν την Αλαβές θέλει μόνο νίκη. Το ειδικό ”Γκολ στο 2ο ημίχρονο + όβερ 1 κάρτες στο 1ο + όβερ 3 κάρτες στο 2ο ” δίνει ένα 3αράκι και θεωρώ ότι είναι τίμιο.

Αφήνουμε τη σημερινή μέρα και πάμε στη Τετάρτη.

Ξεκινάω από τη Γαλλία όπου έχουμε την 33η αγωνιστική και έχει πολλούς κομβικούς αγώνες. Στην ουρά έχουμε τα ματς Μπορντό – Σεντ Ετιέν , Λοριάν – Μετς και Τρουά Κλερμόν. Και στα τρία βλέπω η θερμοκρασία να ανεβαίνει και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα έχουμε τρίο του κόκκινου αύριο. Εκτός από το πόσο δυνατά θα είναι τα ματς , πήγανε και βάλανε τρείς απίστευτα κοκκινάκηδες διαιτητές στα παιχνίδια.

Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσω κάποιο καθώς τα θεωρώ και τα τρία δυνατά για κόκκινη. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιο θα επιλέξω γι αυτό και αύριο θα δείτε update στον πίνακα προτάσεων καθώς θέλω λίγο να τα ξαναδώ (περιμένω κι άλλες εταιρίες να ανοίξουν αποδόσεις). Κλείνοντας με τους Γάλλους αύριο έχουμε και το ντέρμπι Μονακό – Νις από τις ψηλές θέσεις.

Καίγεται η Μονακό για βαθμούς και άμα κερδίσει βάζει από κάτω τη Νις. Εδώ περιμένω ματς τακτικής από τι Νις χωρίς να παίρνει πολλά ρίσκα αν και τελευταία δεν τα πάει καλά εκτός έδρας και το έχει ρίξει στο ξύλο. Στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς έχει δεχθεί 5 κόκκινες κάρτες. Στο 6 η κόκκινη έχει αξία αν και ο ρέφερι είναι από αυτούς που είναι δύσκολος.

Μια μικρή απόδοση για καμιά δυάδα μπορεί να είναι η επιλογή ”Νις περισσότερες κάρτες” που περιμένω να επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα. Από εκεί και πέρα περιμένω γκολ και στο 2ο ημίχρονο. Οπότε ίσως τσεκάρω και κάποιο συνδυαστικό εδώ. Θα περιμένω να ανοίξουν αγορές με κάρτες και θα το δω.

Στην Ισπανία την Τετάρτη έχω το Ατλέτικο – Γρανάδα.

Για διαφορετικούς στόχους οι δύο ομάδες. Επειδή είδα την Γρανάδα και έχει τα χάλια της θα πάω πάσο. Αν τυχόν πιστεύει κάποιος ότι θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση στην Ατλέτικο , τότε μπορεί να ασχοληθεί και με κάρτες εδώ. Αν η Ατλέτικο δεν παίρνει αυτό που θέλει , τότε θα δούμε αρκετές. Κλείνοντας και με την αυριανή μέρα έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Φιορεντίνα για το κύπελλο.

Η Φιορεντίνα θα ρίξει ξύλο αλλά το θέμα είναι πως θα πάει το σκορ. Αν προηγηθεί νωρίς η Γιουβέντους τότε θα διαχειριστεί καλά το παιχνίδι και ίσως δεν δούμε πολλές εντάσεις. Αν μένει 0-0 τότε θα δούμε και πολλές κάρτες. Ίσως μπορεί κάποιος να δει την ομαδική κόκκινη της Φιορεντίνα ή να βάλει στο παιχνίδι του για κάποια δυάδα το ”περισσότερες κάρτες Φιορεντίνα ” (μπορεί με αυτό τη Νις).

Εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει πως θα κινηθώ. Άμα ποντάρω κάτι θα το δείτε αύριο με update.

Κλείσαμε και τη Τετάρτη και πάμε στη Πέμπτη όπου έχω δύο παιχνίδια. Το ένα είναι ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και ο άλλος είναι ο ημιτελικός ανάμεσα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία. Πολύ σημαντικοί αγώνες με αυτόν της Πορτογαλίας να είναι χωρίς περιθώρια καθώς είναι το 2ο ματς.

Στη Τούμπα υπάρχει ένα ”αλλά” λόγω το ότι υπάρχει επαναληπτικός. Θα περιμένουμε διαιτητές , θα περιμένουμε και αποδόσεις και θα πράξουμε ανάλογα. Τσέκαρα λίγο τα ξημερώματα και το Φλαμένγκο – Παλμέιρας αλλά λέω να πάω πάσο για την ώρα στους Βραζιλιάνους.

Οπότε σας έβαλα λίγο στο κλίμα. Ανέφερα ποια ματς έχω ξεχωρίσει και μένει τώρα να δούμε πως θα ποντάρουμε και τι.

Καταρχήν θα κάνω ποντάρισμα μόνο για απόψε. Αύριο ανάλογα με τις αποδόσεις και μετά από 2η ματιά θα δείτε update μόνο στο πίνακα προτάσεων με τα νέα πονταρίσματα. Τη Πέμπτη αν θα ποντάρω κάτι θα το δείτε επίσης σε update της στήλης. Επομένως σήμερα κρατάω σε δυάδα τα δύο ειδικά σε Μαγιόρκα και Ίντερ. Δεν θα κλείσω εδώ όμως. Σήμερα έχω ξεχωρίσει και δύο g/g ημιχρόνου που θα κάνω επίσης δυάδα.

Το ένα είναι από τη Γερμανία στο ματς Χάλεσερ – Όσναμπρικ και το άλλο είναι από την Αγγλία το ‘Οξφορντ – Μίλτον Κέινς Ντονς.

Τώρα έκλεισα! Με δύο δυάδες απόψε ενώ αναμονή αύριο και μεθαύριο για update στον πίνακα προτάσεων με νέα πονταρίσματα. Καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχετε και νέα στήλη λογικά το Μεγάλο Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS