762

Thassios

Ματς φωτιά …

Καλημέρα Betsellerades μου!

Δεν θέλω να ξεκινήσω με γκρίνια γιατί χθες/προχθές μπορεί να μην πιάσαμε τίποτα για μια ακόμη φορά σε αυτή τη στήλη αλλά φρόντισε ο Billaras να κεράσει όλο το μαγαζί ”και με το παραπάνω” που λένε. Νομίζω ότι μετά το 1-0 της Ζυρίχης στο 30′ ,ούτε κι εγώ ήθελα να ισοφαρίσει στο ημίχρονο η Γιουνκ Μποις για να έχω ελπίδες για το μπετ μου (χα χα χα!).

Ωραία πράγματα και χαίρομαι διπλά γιατί φέτος η δική μου στήλη δεν έχει βοηθήσει καθόλου στο κομμάτι κέρδους. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ομάδα εμείς και εσείς μαζί και ότι με κάτι τέτοια θα πρέπει να χαιρόμαστε παρά το τι γίνεται σε ατομικό επίπεδο.

Για να επανέλθω πάντως λίγο στα δικά μου ,άμα δεν το έχετε καταλάβει, μέσα σε διάστημα 3ημερών δεν πήραμε 40 μονάδες καθαρού κέρδους για δύο γκολ.

Το ένα την Τετάρτη στην Μαδρίτη και αυτό της Παρασκευής στο ματς της Σοσιεδάδ. Με συγχωρείτε αλλά δε δικαιούμαι να πω ” τη τύχη μου μέσα” ;;! Ακόμη και χθες στο ματς της Φόλενταμ που περίμενα γκολ και πήγαιναν όλα πρίμα , ήρθε η κόκκινη στο 43 και στράβωσε το πράμα. Αλλιώς θα το τρώγαμε για πλάκα κι αυτό. Οπότε ξεκάθαρα φέτος η τύχη μου έχει γυρίσει μια και καλή τη πλάτη και πλέον είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει το πράγμα.

Μπορεί άμα θέλει να μας δώσει ένα καλό ταμείο αλλά με 140 μονάδες χασούρα ,ας μη γελιόμαστε, θέλουμε θαύμα για να γυρίσει κερδοφόρα η στήλη. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω όσο πιο συντηρητικά γίνεται μέχρι τέλους της σεζόν!

Σήμερα ο τίτλος προμηνύει δυνατές μονομαχίες και πως να μην είναι. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο ντέρμπι και εξάποντα ματς.

Αναφέρω μερικά για να μπείτε στο κλίμα. Γρανάδα – Λεβάντε , Μετς – Κλερμόν , Σόσι – Λοκομοτίβ , Νίζνι – Κίμκι , Λεβερκούζεν – Λειψία είναι μερικά που είναι καυτά βαθμολογικά ενώ δε λείπουν και τα ντέρμπι όπως το Άρης – Παοκ , Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός , Σέλτικ – Ρέιντζερς , Αιντχόφεν – Αγιαξ , Κλουζ – Στεάουα , Παρί – Μαρσέϊγ και Σπόρτινγκ – Μπενφίκα.

Οπότε καταλαβαίνεται ότι άμα φέτος ήμουν στα ”καλά” σήμερα θα μιλούσαμε για ένα σούπερ πρόγραμμα με πολύ δυνατά πονταρίσματα. Πάμε λίγο να δούμε τι θα κρατήσω.

Ξεκινάω με την Ισπανία. Θα κρατήσω το εξάποντο ανάμεσα σε Γρανάδα και Λεβάντε αφού νομίζω ότι η νίκη είναι μονόδρομος για τις ομάδες. Και οι δύο δίνουν ξύλο από το πρώτο ημίχρονο ενώ και ο ρέφερι δεν είναι κακός αφού τις βγάζει από το τσεπάκι νωρίς.

Το θέμα εδώ είναι αν θα μπούνε δυνατά από το 1ο ημίχρονο ή θα πάνε συντηρητικά και θα τα δώσουν όλα στο 2ο. Το τελευταίο φαινόμενο το βλέπουμε συχνά στα παιχνίδια αυτή τη περίοδο και λέω να το προσεγγίσω έτσι το ματς. Δηλαδή το ”όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο + όβερ 0 κάρτες στο 1ο” μου δίνει 3 και το κρατάω.

Το επόμενο που κάνω στάση είναι το ντέρμπι στη Σκωτία.

Ημιτελικός κυπέλλου σε μονό αγώνα , νομίζω ότι θα πέσει ξύλο μιας που έχει και καιρό. Τελευταία κόκκινη ήταν πέρυσι και έχει τρείς αγώνες που δεν βγαίνει αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. O Ρέφερι δεν λέει και πολλά αλλά άμα γίνει κανένα σκληρό φάουλ θα τη δείξει την απευθείας κόκκινη. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι από μία κάρτα την έχουν στο 2ο ημίχρονο όπου η ένταση θα ανεβαίνει.

Οπότε το ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 5,5 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Τα Ρωσικά , το Ρουμάνικο και το Ολλανδικό τα αφήνω στην άκρη. Τα πρώτα λόγω αποδόσεων και το τελευταίο λόγω ρέφερι. Στα Ελληνικά αφήνω το ματς του ΠΑΟ και κρατάω μόνο αυτό του Χαριλάου καθώς ο ρέφερι είναι σούπερ εκεί. Δυνατό ματς περιμένω στο Κλερμόν – Μετς μιας και είναι εξάποντο.

Ο Ρέφερι της αναμέτρησης είναι πολύ καλός στις κόκκινες και μάλιστα το μπλοκάκι του είναι γεμάτο απευθείας κόκκινες , κάτι που πληρώνει 11. Το κρατάω αυτό σε σούπερ απόδοση. Μετά έχουμε τα δύο βραδινά ντέρμπι σε Λισαβόνα και Παρίσι. Στο πρώτο οι αποδόσεις είναι στα τάρταρα εκτός από μία. Αυτή της ”απευθείας κόκκινη΄΄ σε απόδοση 8 νομίζω ότι έχει αξία.

Μιλάμε για Πορτογάλους και μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση. Μια από τα ίδια και στην Γαλλία όπου σφυρίζει ο Letexier που σας είχα κάνει αναφορά και μεσοβδόμαδα για το πόσο περίεργος είναι. Μπορεί να δείξει απευθείας κόκκινες από του πουθενά. Και το ματς σήμερα προσφέρεται γι αυτό. Σε απόδοση 8 και εδώ. Τέλος ,για να κλείσουμε και με τις κάρτες , στο ματς της Χαριλάου θα πέσουν κλωτσιές.

Ο Πορτογάλος ρέφερι είναι σούπερ , μέχρι κάποια στιγμή και τη ζωή του απείλησαν για κάτι κόκκινες που είχε δείξει να φανταστείτε, και μπορεί κάποιος να κάνει παιχνίδι με κίτρινες και κόκκινες. Το θέμα είναι όμως μήπως ο τόσος ντόρος που έχει γίνει μέρες τώρα για τον ρέφερι πάνε πολύ υποψιασμένοι όλοι και είναι προσεκτικοί:;! Το μόνο που αξίζει να ρισκάρουμε για να το μάθουμε είναι το ”κόκκινη και οι δύο ” σε απόδοση 25.

Μπορεί κιόλας άμα βγάλει μία να θέλει να το ισορροπήσει μετά για μην έχουμε θέματα.

Αυτά είναι όλα όσα είδα στα παιχνίδια με κάρτες. Να τα συνοψίσω μία για να κάνετε τη δική σας χημεία. Γρανάδα – Λεβάντε ειδικό σε απόδοση 3 , Ρέιντζερς – Σέλτικ ειδικό σε απόδοση 5,5 , Κλερμόν – Μετς η απευθείας κόκκινη σε απόδοση 11 , το ίδιο σε Λισαβόνα σε απόδοση 8 αλλά και σε Παρίσι στην ίδια απόδοση.

Τέλος στον Άρη το κόκκινη και οι δύο σε απόδοση 25. Βλέπεται ότι μιλάμε για μεγάλες αποδόσεις. Φυσικά και κάποιος μπορεί να παίξει απλές κόκκινες απλά εγώ τονίζω την αξία που έχει με τους συγκεκριμένους ρέφερι σήμερα. Μπορεί κάποιος να τα πάρει όλα σε ”απευθείας κόκκινες” (μαζί και το ματς της Σέλτικ) και να κάνει μια συστηματάρα για να βγάλει διακοπές (ω ρε γλέντια και να γίνει κανένα τέτοιο!).

Εγώ θα κρατήσω μια δυάδα τα δύο μεσημεριανά. Αυτό της Γρανάδα και της Σέλτικ. Μετά θα κάνω ακόμη μια βαρβάτη δυάδα τα βραδινά ντέρμπι με τις ”απευθείας κόκκινες” σε Λισαβόνα και Παρίσι. Τέλος θα κρατήσω δύο μονά σε Κλερμόν και Άρη. Συνολικά δεν θα ξεπεράσω τις 3-4 μονάδες συνολικού πονταρίσματος στις κάρτες για τους λόγους που έχω αναφέρει (κανονικά θα μιλούσαμε για 13-14 μονάδες σήμερα).

Τέλος πάμε και στα γκολ. Έχω ξεχωρίσει δύο g/g ημιχρόνου και ένα anytime score. Στη Γερμανία το Ούνιον – Φρανκφούρτη είναι υποψήφιο για πολλά γκολ στο ημίχρονο (22 γκολ έχον συνολικά οι δύο ομάδες στα τελευταία 5 μεταξύ τους). Στην Αυστρία το Στούρμ – Ραπίντ είναι το ζευγάρι με τα περισσότερα g/g ημιχρόνου (εντός / εκτός έδρας μιλώντας) ενώ τέλος το anytime score έρχεται από τη Β’ Ισπανίας.

Αναφέρομαι στο Πονφεραντίνα – Λούγκο όπου περιμένω ένα καλό ματς από όλες τι απόψεις. Οι δύο ομάδες για όσους δεν ξέρουν έχουν μεγάλη κόντρα. Η Λούγκο που ουσιαστικά είναι αδιάφορη θα θέλει να βάλει δύσκολα στην Πονφεραντίνα που κυνηγάει τα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι μετράνε 7 στα 9 g/g τελευταία ενώ εκτός η Λούγκο έχει 15 στα 18 (6 στα 10 τελευταία) g/g.

Το ματς ξεκινάει από 1-1 για εμένα ενώ γέρνω μετά προς τα αριστερά γιατί είναι καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι. Στο 5,5 το anytime score 2-1 είναι σούπερ. Οπότε παίρνω και τα τρία ειδικά με γκολ που ανέφερα και τα κάνω ένα ωραίο τρίξι με πολύ καλές αποδόσεις. Συνολικά 7 μονάδες σήμερα θα ποντάρω με το βάρος ουσιαστικά να πέφτει στα γκολ και από εκεί να περιμένω το καλό ταμείο!

Ραντεβού στο chat εμείς όπου θα θα έχουμε φουλ αγωνιστική δράση απο νωρίς σήμερα μέχρι αργά το βράδυ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS