1268

Editorials

“Δωράκι” γιά τα γενέθλια!

Η τελευταία φορά που δαβάσατε ένα “ανοιχτό” κείμενο, ήταν στις 2 Σεπτέμβρη. Τότε που ανακοινώσαμε προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του Betsellers, νέες στήλες, περισσότερες επιλογές, προσέγγιση “άγνωστων” πρωταθλημάτων, περισσότερο live betting, περισσότερα ειδικά στοιχήματα. Και όλα πάντα με τον κοινό γνώμονα του σωστού στοιχηματισμού.

Δεν παίζουμε γιά να παίζουμε. Η κατεύθυνση πάντα ήταν και θα είναι προς τον παίκτη-punter και όχι τον παίκτη-gambler. Οι δύο αυτοί μήνες πέρασαν -στοιχηματικά- εξαιρετικά. Και συνεχίζουν έτσι, τα χαμόγελα είναι πλατιά. Στο chat είμαστε μιά μεγάλη κοινότητα επί 24ωρου βάσεως, κέρδος βγαίνει, η παρέα σταθερά μεγαλώνει. Και είναι σημαντικό γι αυτές τις εποχές να γίνονται όλα αυτά.

Μιάς και ζούμε πολύ περίεργες, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Βιώνουμε όσα δεν περιμέναμε να βιώσουμε, σε ταινίες τα βλέπαμε.

Το Betsellers λοιπόν, γνωστό αυτό, δεν έκατσε ποτέ στα αυγά του. Πάντα ψαχνόμαστε. Είτε ως ελεύθερο site επτά χρόνια, είτε στα δύο έτη που είμαστε συνδρομητικό. Πάντα λοιπόν κοιτάγαμε και πως θα βελτιώσουμε τις παροχές μας, είτε με καινοτομίες, είτε με νέα πρόσωπα, είτε με νέες στήλες, είτε με web radio και με πολλά άλλα.

Οταν σε αυτές τις ζόρικες εποχές ζητάς χρήματα από τον άλλο γιά κάποιες υπηρεσίες, όποιες κι αν είναι αυτές, οφείλεις να ψάχνεσαι πως θα ικανοποιήσεις τον συνδρομητή και πέρα από το στοιχηματικό σκέλος. Εκεί είπαμε, όλα βαίνουν καλώς και δεν έχουμε κανένα λόγο να βγάλουμε τελάλη, δεν το κάναμε ποτέ.

Ο λόγος που διαβάζετε αυτές τις γραμμές σήμερα είναι ένας και απλός: Εχουμε…γενέθλια.

Οχι ως “φίρμα” Betsellers που υπάρχει στο διαδίκτυο 9+ χρόνια, αλλά γενέθλια ως συνδρομητικό Betsellers. Ηταν 6 Νοέμβρη του 2018 όταν το site άλλαξε μορφή και μπήκε στην συνδρομητική εποχή του.

Και πέραν των στοιχηματικών παροχών λοιπόν που ολοένα βελτιώνονται και τις έχετε αγκαλιάσει, θυμίζω ότι σε αυτά τα δύο χρόνια, δώσαμε “εξτραδάκια” ουκ ολίγες φορές!

Πέρυσι τα Χριστούγεννα δώσαμε ένα μήνα εξτρά συνδρομής σε όσους γράφτηκαν εκείνη την περίοδο.

Για να είναι μαζί μας και στο Euro που βέβαια δεν έγινε ποτέ (που να ξέραμε τότε τι μας “έρχεται”). Και γιά να μην παραπονεθούν τότε τα ήδη μέλη, κάναμε και κλήρωση γιά ακόμα τρεις φίλους μας και πήραν ένα ακόμα μήνα εξτρά!

Μετά, μας βρήκε ο κορωνοϊός, ανάθεμά τον. Αμεσα προσαρμοστήκαμε, κάναμε live ελεύθερα για όλους στο Facebook όπως και ανοιχτά editorials και όταν ήρθε η στιγμή, όταν ξεκίνησαν πάλι τα πρωταθλήματα, ανακοινώσαμε νέα προσφορά που κράτησε… τρεις μήνες.

Από αρχές Μάη ως τέλη Ιουλίου, όσοι έκαναν ανανέωση ή νέα συνδρομή, πήραν 2 μήνες έξτρα! Τους δύο μήνες που δεν παίχθηκε μπάλα.

Και δεν σταματήσαμε εκεί. Μόλις τέλειωσε αυτή η δίμηνη προσφορά γιά +2 μήνες τέλος Ιουλίου, γιά να μην μείνουν παραπονούμενοι οι συνδρομητές που είχαν μπει στο Betsellers Αυγουστο και δεν τους έπιανε χρονικά (και ήταν πολλοί, ο κύριος όγκος), τους παρατείναμε ανεξαιρέτως τη συνδρομή γιά ένα μήνα!

Ολα αυτά, σε δύο χρόνια.

Και πάντα ανεξάρτητα απο τις παροχές σε στοιχηματικό επίπεδο. Είμαστε μιά παρέα, σας θέλουμε μαζί μας, μας έχετε αγκαλιάσει και σας το ανταποδίδουμε. Και τώρα…θα το ξανακάνουμε! Οχι κάτι “τρομερό”. Αλλά ένα δωράκι, ένα “κέρασμα” γιά την διετία, γιά τα γενέθλια μας.

Ανακοινώνουμε λοιπόν, ότι γιά ΟΛΑ τα μέλη, όσα είναι ήδη εντός Betsellers, όσα μπουν τώρα γιά πρώτη φορά, όσα ανανεώσουν τώρα τον Νοέμβρη, θα κάνουμε μιά κλήρωση τέλος του μήνα.

Μακάρι να μην υπήρχε η πανδημία και τα γήπεδα να είχαν κόσμο, θα κληρώναμε ένα ταξίδι με τα πάντα πληρωμένα γιά κάποιο ματς της Premier League. Επιφυλλασόμαστε γιά κάποιο επόμενο δωράκι, όλα στο μυαλό μας είναι (γέλια). Τώρα θα “περιοριστούμε” να κληρώσουμε ΔΥΟ ΕΞΑΜΗΝΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ. Δεν είναι λίγο. Τέλος του μήνα λοιπόν, όλα τα μέλη μας θα μπουν σε κληρωτίδα και οι δύο τυχεροί νικητές θα δουνε τη συνδρομή τους να επεκτείνεται ένα εξάμηνο! Κέρασμα γιά την 6η Νοέμβρη και τα γενέθλιά μας ως συνδρομητικό Betsellers.

Αυτά προς το παρόν, πάντα θα εξελισσόμαστε, θα ενισχύουμε το site στο στοιχηματικό του κομμάτι, θα κάνουμε δώρα και προσφορές και θα ψάχνουμε τον τρόπο να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κι εμείς κι εσείς. Η παρέα δεν χαλάει, δεν χάλασε ποτέ (ακόμα και χωρίς τις καθιερωμένες και αγαπημένες συνάξεις φέτος, του χρόνου να είμαστε καλα, εύχομαι να τις απολαύσουμε όσο ποτέ άλλοτε).

**Κλείνοντας, ας υπενθυμίσουμε κάποιες βασικές οδηγίες για τις εγγραφές/ανανεώσεις: Τα ήδη μέλη που έχει λήξει/λήγει άμεσα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση». Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials