620

Thassios

Δύο σκόρερ με λίγο ξύλο – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Τώρα άντε πείτε τι άλλο να πω εκτός το ότι χρώσταγε πολλά η ρημάδα η τύχη και τα έδωσε πίσω με το παραπάνω!

Νομίζω ότι τα έχετε πει όλα εσείς (όπως δείχνει και η φώτο της στήλης). Βασικά εσείς είστε αυτοί που πρέπει να πείτε.. Εσείς είστε που χρωστάω ένα μεγάλο ” Ευχαριστώ” για την στήριξη όλα τα χρόνια.

Και στα δύσκολα (περσινά) και στα μεγάλα πάρτυ. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή ομάδα που σε πιστεύει. Γιατί είμαστε ομάδα και να μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Μπορεί τυπικά να είστε συνδρομητές αλλά το Betsellers ποτέ δεν σας έβλεπε έτσι και ούτε πρόκειται. Ένα καλοδουλεμένο γρανάζι είμαστε όλοι μαζί. Εσείς με την συμμετοχή σας στο chat και την στήριξή σας ,στα εύκολα και στα δύσκολα ,κι εμείς με τα tips και τις γνώσεις στο στοίχημα.

Πρώτα εσείς πιστέψατε το τεράστιο ταμείο τη Κυριακή και μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Έτσι θέλει! Όλοι μαζί να ”σπρώχνουμε” τα σημεία όλων! Αυτό ήταν πάντα και θα είναι το δυνατό ”όπλο” του Betsellers. Το chat! Που αυτόματα σημαίνει εσάς! Να μπαίνετε , να μεγαλώνει η παρέα και με υπομονή και πίστη θα συνεχίσουν να έρχονται μεγάλα ταμεία! Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε τη γνώση.

Φυσικά και χρειάζεται η τύχη , αλλά δεν παίζουμε στη τύχη. Να φανταστείτε σε τρία χρόνια τώρα , μόνο δύο φορές έχω δώσει τέτοια δυάδα με κάρτες. Δεν βαράμε στη τύχη! Τι είπα τη Κυριακή;;;Ότι μόνο δύο σημεία αξίζουν βάσει απόδοσης σε Παοκ και Βαλένθια. Οπότε και έτσι έγινε! Το ”κόκκινη και οι δύο” ήταν το μόνο που είχε καλή αξία στα δύο ματς.

Από εκεί και πέρα ήθελε η μπάλα αφού η τρείς αποβολές ήταν στα χασομέρια!

Πάμε τώρα στα άλλα. Ο Βασίλης σήμερα αφιέρωσε κάποιες γραμμές σε μένα και τον ευχαριστώ γι αυτά που είπε αλλά αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κρατήσω είναι η τελευταία κουβέντα. Τι είπε ;;”Τώρα ξεκινάει μια άλλη μάχη για εκείνον, αυτή της διαχείρισης, εξίσου σημαντική”.

Οπότε θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός και να μην παίρνω πολύ θάρρος. Φυσικά και δεν θα φοβηθώ αφού αυτό θέλει το θηρίο. Αυτό που πρέπει είναι να ξεχάσω ότι έγινε και να συνεχίσω με το ίδιο τέμπο και ότι γίνει στο τέλος.

Οπότε πάμε στο σήμερα όπου Ευρωπαϊκά δεν έχει και κάτι σούπερ! Μιλάμε για πρώτα παιχνίδια ομίλων και το τι θα δούμε είναι ένα ερωτηματικό.

Ωστόσο κατέληξα σε δύο σημεία. Ή μάλλον δύο σκόρερ.

Στο παιχνίδι λοιπόν της Σέλτικ με τη Ρεάλ περιμένω τη γηπεδούχο να σκοράρει. Η Ρεάλ μέχρι στιγμής έχει δεχθεί σε όλα τα ματς γκολ στην Ισπανία και γενικά δέχεται εύκολα φάσεις , ειδικά από τα πλάγια! Με βάσει λοιπόν αυτά που ανέφερα θεωρώ ότι είναι ωραίες τιμές για του πλάγιους εξτρέμ τις Σέλτικ στο να σκοράρουν.

Βλέπω σε απόδοση 6,5 ο Jota ενώ στο 4,5 δίνουν οι Maeda και Abade. Δεν ξέρω με ποιους θα ξεκινήσει γι αυτό και καλό είναι να περιμένετε την 11αδα για τους ποντάρετε. Θέλετε να το κάνετε από τώρα και μετά να κάνετε cash out! Ότι νομίζετε! Εγώ θα ποντάρω τους Jota και Abade γιατί μετά τις δηλώσεις του προπονητή κατάλαβα ότι θα κατεβάσει την 11αδα που είχε με την Ρέιντζερς και είναι και οι δύο σε τρελή φόρμα.

Περιμένω ανοικτό παιχνίδι οπότε γιατί όχι να σκοράρουν και οι δύο παίκτες!

Αυτά τα δύο ειδικά παικτών είναι τα μόνα που θα κρατήσω από σεντόνι και πάμε τώρα στα δικά μου χωράφια.

Έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Παλμέϊρας και την Ατλέτικο Παραναένσε όπου θα πέσουν λίγο κορμιά. Στο μυαλό μου θεωρώ ότι η Παλμέϊρας θα μπει δυναμικά στο ματς θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θα παίξουνε άμυνα και ξύλο.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να πάρουν τη πρόκριση αν γίνεται και με 0-0. Μέσα στην Εστουδιάντες έκανε το ίδιο με 4 κίτρινες και γκολ στο 96 , μια από τα ίδια και μέσα στην Λιμπερτάδ με 4 κίτρινες και 1-1 σκορ. Τα ίδια περιμένω και σήμερα. Κλειστό παιχνίδι με ξύλο από την φιλοξενούμενη κα την γηπεδούχο να θέλει να πετύχει γκολ. Άμα δεν έρθει το γκολ για τη Παλμέϊρας τότε θα αρχίσουν τα νεύρα και θα ρίξουν ξύλο κι αυτοί.

Ρέφερι είναι ο Ουρουγουανός Ostojich που όλοι ξέρουμε ότι είναι καρτάκιας. Μην ψαρώνετε όμως βλέποντας αριστερά και δεξιά που βαράνε χύμα επειδή βλέπουν μόνο τον ρέφερι. Σε τέτοια ματς μαζεύετε τούτος και τον ξέρουν και οι ομάδες πλέον. Πέρυσι σε τρία παιχνίδια τον απέφυγα , όταν πολλά sites στοιχηματικά φόρτωναν τις κάρτες και μαντέψτε ποιος βγήκε κερδισμένος.

Φέτος ο ρέφερι σε έναν άλλο Βραζιλιάνικο εμφύλιο που σφύριζε για τη διοργάνωση με 28 φάουλ έβγαλε μόλις 2 κίτρινες και μετά μία κόκκινη από Var για hand Ball. Οπότε μαζεμένα! Με βάση λοιπόν αυτά που είπα και ανέφερα σκέφτομαι δύο ειδικά.

Το πρώτο είναι το ειδικό ”άντερ 3,5 γκολ + κίτρινη κάρτα Παραναένσε στο ημίχρονο + οβερ 3,5 κίτρινες κάρτες Παραναένσε στο ματς” σε απόδοση 3,5 (από το match combo).

Δηλαδή να γίνει ότι έγινε στα τελευταία 2 εκτός της για τη διοργάνωση. Μετά το άλλο είναι σε περίπτωση που πέσει πολύ ξύλο αφού βγάλει νεύρα η Παλμέϊρας. Θα ποντάρω το ειδικό ” όβερ 1,5 κόκκινες” σε απόδοση 9,5 (και οι πάγκοι μέσα)! Εγώ θα το έδινα γύρω στο 8 αφού στο 2,5 παίζει η απλή κόκκινη , οπότε είναι απλά δίκαιη!

Με αυτά θα πορευτούμε σήμερα.

Λογικά update θα δείτε τη Πέμπτη ξανά εκτός αν προκύψει αύριο κάτι από σεντόνι. Τα λέμε το βράδυ στο chat!

UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δύο μεγάλα λάθη έκανα μέχρι στιγμής! Το πρώτο ήταν που έμπλεξα γκολ με κάρτες στο ματς της Παλμέιρας τα ξημερώματα της Τετάρτης και το άλλο ήταν χθες η Φρανκφούρτη.

Δε θυμάμαι πόσο καιρό έχει έτσι να με προδώσει φαβορί. Απέφυγα τον άσσο και πήγα στα γκολ για πιο safe αλλά τη πάτησα. Μεγάλο χάλι η Γερμανίδα και την πάτησε σαν πρωτάρα. Τζάμπα οι κάρτες που βγήκαν πολύ άνετα σε Αλτέτικο. Όχι ότι με πείραξε βέβαια γιατί πήγα πολύ χαλαρά σε μονάδες αλλά για το γαμώτο.

Σήμερα δεν παίζω τίποτα από Ευρώπη! Δε μου αρέσει κάτι και θέλω να δω πως και τι θα κάνουν οι ομάδες.

Έχουμε αγωνιστικές να τις δούμε! Απλά να αναφέρω για το ματς του Ολυμπιακού ότι ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι καλά ο Ολυμπιακός και μπορεί να θέλει να καλύψει αυτές τις αδυναμίες ρίχνοντας ξύλο. Αυτό βλέπω στο ματς και η Ναντ θα σκοράρει λογικά.

Πάμε τώρα στα άλλα. Ακόμη ένας εμφύλιος Βραζιλιάνικος για το Sudamericana όπου το σκορ μας επιτρέπει να ρίξουμε μπετ με ξύλο.

Το 3-1 όταν είναι το μεγάλο φαβορί η Σάο Πάολο μας δίνει περιθώρια ξύλου στο ματς για αρκετή ώρα. Ακόμη και 2-0 να είναι το ημίχρονο που λέει ο λόγος , οι δύο ομάδες πάνε παράταση. Πολύ σημαντικό ματς αφού όποια περάσει πάει τελικό ,και περιμένω να μπούνε δυνατά από το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι λογικά θα ρίξουν λίγο παραπάνω ξύλο , οπότε ξεχώρισα δύο ειδικά.

Το πρώτο είναι ” κίτρινη και οι δύο στο ημίχρονο + όβερ 2,5 κίτρινες Σάο Πάολο + όβερ 3,5 κίτρινες Ατλέτικο ” σε περίπτωση που πέσουν πολλές κίτρινες αλλά όχι κόκκινη. Σε απόδοση 5,4 αυτό από το bet builder και το άλλο είναι το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες Σάο Πάολο + όβερ 3,5 κάρτες Ατλέτικο + όβερ 0,5 κάρτες ημίχρονο Σάο Πάολο + όβερ 1,5 κάρτες ημίχρονο Ατλέτικο + κόκκινη στο ματς ”σε απόδοση 10.

Μετά πάμε σε έναν αυριανό αγώνα που μου είχε γυαλίσει αλλά ήμουν 50-50 να τον προσπεράσω για σήμερα μέχρι που ήρθε μήνυμα από το Μάκαρο (τον έχω κολλήσει κι αυτόν την αρρώστια και χαίρομαι ιδιαίτερα , χα χα χα) που μου λέει ρε δε πάνε καλά! Τι 51 είναι τούτο!

Αναφέρομαι στο Μπαράκας – Λανούς για την Αργεντινή. Δείτε λίγο τι γίνεται από κόκκινες στα εκτός έδρας ματς της Λανούς.

Η Ομάδα τα ρίχνει σε ένταση και ξύλο τα ματς αφού δε μπορεί να παίξει μπάλα και να πάρει αποτέλεσμα μιας που καίγεται για βαθμούς. Βλέπω το ”κόκκινη και οι δύο ” σε απόδοση 51 και σκιάζομαι ενώ ακόμη και οι ομαδικές έχουν μεγάλη αξία σε απόδοση 9 και 8 αντίστοιχα. Δε μπορώ να τις προσπεράσω τις αποδόσεις όταν έχουμε δει 7 κόκκινες σε 9 εκτός έδρας ματς της Λανούς.

Το παίζω λοιπόν από σήμερα μην τυχόν αύριο δε βρούμε τέτοιες αποδόσεις!

Αυτά λοιπόν παικταράδες μου! Τα λέμε το βράδυ στο chat ενώ νέα στήλη θα έχουμε Σάββατο πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS