334

Tzini

Είναι θέμα τιμής! (UPDATE)

Φίλες και φίλοι του Betsellers, καλησπέρα σας! Εδώ είμαστε και πάλι μετά από ένα πολύ χαλαρό μεσοβδόμαδο πρόγραμμα στην Αφρική. Φυσικά το γεγονός των ημερών είναι η τεράστια πρόκριση της Wydad μέσα στη Mamelodi και φυσικά ο τελικός με την Αl Ahly. Έχουμε δηλαδή μια επανάληψη του περσινού τελικού με τη διαφορά τώρα όμως ότι τα παιχνίδια είναι διπλά και όχι μονός τελικός! Όλο αυτό συμβαίνει διότι πέρσι είχαμε μονό τελικό στην έδρα της Wydad στην Casablanca και θα θυμάστε οι περισσότεροι τι χαμός είχε γίνει.

Με λίγα λόγια, η Al Ahly κατέβηκε με το ζόρι να παίξει σε αυτό το ματς και φυσικά ηττήθηκε. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον διπλό τελικό, αν και ήδη άρχισαν οι γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Οι μεν φαραώ γκρινιάζουν για το ότι θα παίξουν τη ρεβάνς στο Μαρόκο (έλεος δηλαδή και αυτοί!) και οι δε Μαροκινοί για τον διαιτητή που ορίστηκε στον πρώτο τελικό ο οποίος τους είχε αδικήσει στο παρελθόν.

Το πρώτο ματς είναι την άλλη Κυριακή στις 4 του Ιούνη και η ρεβάνς στις 11, μια μέρα μετά τον τελικό του UEFA Champions League.

Αυτό το ΣΚ όμως έχουμε τον πρώτο τελικό του CAF Confederation Cup μεταξύ των Τανζανών των Young Africans και των Αλγερινών της USM Alger. Και εδώ φυσικά θα έχουμε διπλό τελικό με τη ρεβάνς στις 3 του Ιούνη. Εντελώς αμφίρροπο ματς, με την υπόθεση του τίτλου να είναι 50-50.

Το οξύμωρο της υπόθεσης εδώ είναι ότι μια μέρα πριν το παιχνίδι δεν έχουμε τιμές σε καμία εταιρεία. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και δεν σας κρύβω ότι έχω ξενερώσει λίγο με τις εταιρείες όπως θα δείτε και παρακάτω.

Στο Μαρόκο αυτό το ΣΚ έχουμε τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της FAR και της Wydad. Η Wydad αναμένεται να έχει εύκολο έργο στον εντός έδρας αγώνα με την Tetouan και η FAR έχει το ντέρμπι του Rabat κόντρα στη FUS.

Aν θυμάστε τις προάλλες είχαμε το FAR-FUS για το κύπελλο με τη FUS να παίρνει την πρόκριση όπως είχαμε ποντάρει κιόλας και τώρα έχουμε το ματς πρωταθλήματος στο γήπεδο της FUS. Η FAR αγωνιζόταν το Arab Cup μεσοβδόμαδα, μια διοργάνωση των σεΐχηδων των Αραβικών Εμιράτων όπου στέλνουν προσκλήσεις στις τοπ ομάδες της Αραβικής έκτασης και παίζουν ένα τουρνουά με έπαθλο τα χρήματα των σεΐχηδων.

Για να δελεάσουν τις ομάδες να συμμετάσχουν σε αυτή τη διοργάνωση μοιράζουν πολλά χρήματα σε κάθε νίκη σχεδόν τα ίδια που δίνει και το Champions League τους. Η FAR είχε δηλώσει ότι θα συμμετάσχει με το ρίσκο να γίνει πολύ ζόρικο το πρόγραμμά της με ταξίδια στα Εμιράτα και έτσι έγινε με αποτέλεσμα να τα παρατήσει και να αποκλειστεί ώστε να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα.

Προχθές μάλιστα απέλυσαν τον προπονητή τους (όπως έκανε και η Wydad την προηγούμενη βδομάδα) και προσέλαβαν τον Ammouta ο οποίος ήταν στον πάγκο της Wydad στην αρχή της χρονιάς! Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον και εδώ τα ματς της Κυριακής όπου δεν έχουμε τιμές ούτε εδώ!

Σε Τυνησία έχουμε την τελευταία αγωνιστική στα play outs και έχουμε τιμές(!!!) οι οποίες όμως δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον.

Ας ελπίσουμε να είναι διαθέσιμα για live τα παιχνίδια μπας και προκύψει κάτι εκεί. Στην Αίγυπτο έχουμε ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος με τιμές σε κάποιες εταιρείες και εδώ, όχι παντού. Mε το ζόρι μου έκαναν ένα κλικ τα γκολ-γκολ σε Pyramids και Zamalek, μια δυάδα του 3,91 δηλαδή στη novi, την οποία όμως θα αφήσω γιατί πολύ απλά προκύπτει με το ζόρι.

 Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τσεκάρω για τα παιχνίδια που έχουν όλο το ενδιαφέρον αυτό το ΣΚ και αν προκύψει κάτι θα υπάρξει update, λογικά απευθείας στον πίνακα. Απο τη στιγμή που οι μπουκ δεν μας κάνουν την τιμή να μας προσφέρουν τα ματς που θέλουμε έτσι και μεις δεν θα τους κάνουμε την τιμή να ποντάρουμε τα λεφτά μας όπου αυτοί θέλουν.

Καλό ΣΚ σε όλους σας!

ΥΓ.

Στη φώτο της στήλης ο Ammouta στον πάγκο της Wydad.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini